09 / 05 / 2024

Kızılinler projeleri

Kızılinler projeleri

Kızılinler bölgesi turizm yatırımcılarına açılıyor. Kızılinler Bölgesi Termal Turizm Bölgesi, Orman ve Su İşleri Bakanlığı tarafından yatırımcıya tahsis amacıyla Kültür ve Turizm Bakanlığı'na tahsis edildi.

TOKİ Afyonkarahisar Kızılören’de ayda 2.280 TL’ye ev sahibi olun!

TOKİ Sosyal Konut Projeleri’nin ayrıntıları hala merak edilmekte. TOKİ Afyonkarahisar’ın Kızılören ilçesinde de projeye başlayacak. Peki TOKİ Afyonkarahisar Kızılören Sosyal Konut Projesi’nin detayları neler? İşte ayrıntılar…

12 soruda TOKİ Ankara Kızılcahamam 2022 sosyal konut projesi! TOKİ Kızılcahamam ucuz konut projesinde kaç konut var?

TOKİ merakla beklenen 250 bin konut projeleri çerçevesinde Ankara Kızılcahamam'da da yeni konutlar inşa edecek. Peki TOKİ Ankara Kızılcahamam projesinde kaç konut yapılacak, nasıl başvurulur? İşte 12 soruda TOKİ Ankara Kızılcahamam 2022 ucuz konut projesi...

Kızılbük GYO'nun gayrimenkullerinin değeri ne kadar oldu?

Kızılbük GYO'nun gayrimenkulleri, gayrimenkule dayalı projeleri ve gayrimenkullere dayalı hakları 30 Eylül 2021 tarihi itibarıyla 2 milyar 267 milyon 958 bin 901 TL değerinde oldu.

Kızılbük GYO'nun halka arz toplantısı 28 Temmuz'da!

Sunduğu özgün konsept ile turizm ve devre mülk alanında faaliyette bulunacak olan projeleri barındıran Kızılbük GYO halka arz ediliyor. Kızılbük GYO'nun halka arz toplantısı 28 Temmuz'da yapılacak.

Türkiye Kızılayı'ndan Mersin'de proje ihalesi!

Türk Kızılayı Genel Müdürlüğü Nusratiye Mahallesi 58 Ada 4 ve 6 nolu parsellerde kayıtlı taşınmaz üzerinde bulunan tescilli binanın rölöve, restitüsyon, restorasyon, mühendislik projeleri ile raporlarının ve ihale dokümanlarının hazırlanması işi ihale ediyor.

Kızılırmak Deltası Doğa Okulu açıldı!

Ondokuz Mayıs Üniversitesi (OMÜ) tarafından hazırlanan ve TÜBİTAK 4004 projeleri kapsamında yürütülen "Kızılırmak Deltası Bilim Işığında Doğa Okulu"nun açılışı yapıldı.

Sakarya Kızılinler sakinlerinden hazine arazilerinin kira bedeline tepki!

Kızılinler Mahallesi sakinlerinin uykuları, Milli Emlak Müdürlüğü'nden gelen tebligatlar sebebiyle kaçmaya başladı. Hazine arazilerinin kira bedeline, mahalleli isyan etti.

Eskişehir Kızılinler Termal Turizm Merkezi'nde tahsis ihale süreci başladı!

Eskişehir’de yapılması planlanan Kızılinler Bölgesi Termal Turizm Merkezi İmar Planları ortaya çıkan proje ile ilgili olarak tahsis süreci başlatıldı.

Kızılırmak Sivas'la buluşacak! İşte Sivas'ın kanal projesi!

Sivas'ın ortasından geçen dereleri ıslah ederek Sivas'a Ak-su, Pünzürük gibi imaj projeleri yapan Başkan Sami Aydın, şu sıralar Kızılırmak ile ilgili eğlence ve yaşam konsepti üzerinde çalışıyor...

Kızılinler bölgesi turizm yatırımcılarına açılıyor!

Kızılinler bölgesi turizm yatırımcılarına açılıyor. Kızılinler Bölgesi Termal Turizm Bölgesi, Orman ve Su İşleri Bakanlığı tarafından yatırımcıya tahsis amacıyla Kültür ve Turizm Bakanlığı'na tahsis edildi.

Anadolu Yakası peşinatsız konut projeleri 2013!

Anadolu Yakası’nda hiç peşinat vermeden konut sahibi olabileceğiniz konut projelerini mercek altına aldık. İşte 159 bin TL’den başlayan fiyatlarla Anadolu Yakası peşinatsız konut projeleri 2013…

Bursa Modern Kişisel Gelişim Uzmanı Dr. Şaban Kızıldağ’ı ağırladı!

Geliştirdiği temalı konut projeleri ile sektöre yön veren Sinpaş GYO Bursa Modern, geçtiğimiz günlerde gerçekleştirdiği organizasyon ile Kişisel Gelişim Uzmanı Dr. Şaban Kızıldağ’ı ağırladı...

Kızılay, Yalovadaki hastane binalarını huzurevi yapacak!

Türk Kızılayı Genel Müdürlüğü Yalova Ruh Sağlığı Tedavi ve Rehabilitasyon Merkezi binalarının huzurevine dönüşümü ile ilgili olarak tadilat, tefrişat, mefruşat ve demirbaşlar alımı işleri yaptıracak

Kızılinler projeleri Haberi

Kızılinler projeleri

Konuya ilişkin açıklama yapan Tepebaşı Belediye Başkanı Dt. Ahmet Ataç, bölgeye böyle bir yatırımın gelmesi Eskişehir'i adeta uçuracağını belirterek, bunun. Tepebaşı Belediyesi'nin vizyonunu gösteren bir proje olduğunu belirtti. Ataç "Avrupa sağlık standartları normlarına uygundur. Bu, dört yıllık emeğin hayata geçmesidir. Bu proje Eskişehir'e ve Türkiye ekonomisine ciddi girdi sağlayacaktır. Tesiste su, tedavi amaçlı bir ilaç gibi kullanılacaktır" dedi. 

Başkan Ataç, mülkiyet sorunu ortadan kaldırılarak, tahsise hazır hale getirilen bu alanların Bakanlar Kurulu kararıyla yatırımcılara verileceğini söyledi. İhaleyi alacak olan yatırımcıların 1 nolu ve 2 nolu olmak üzere toplam 390 hektarlık alanın 80 hektarlık 2 nolu alanına öncelik vermeleri gerektiğini söyleyen Ataç, "Çünkü 2 nolu alan projenin kalbidir" diye konuştu. 

Yapılan açıklamaya göre, projeyle ilgili gelişmeler ise sırasıyla şöyle oldu; Kültür ve...