16 / 05 / 2024

kızıltepe projeleri

kızıltepe projeleri

Kızıltepe Belediye eş başkanları İsmail Ası ve Leyla Salma TOKİ civarı, Mezopotamya ve Turgut Özal Mahallesinde yapılmakta olan yol genişletme ve mıcır serimi çalışmaları ile Elimışmış Mahallesinde bulunan moloz döküm alanlarını gezdi

TOKİ Afyonkarahisar Kızılören’de ayda 2.280 TL’ye ev sahibi olun!

TOKİ Sosyal Konut Projeleri’nin ayrıntıları hala merak edilmekte. TOKİ Afyonkarahisar’ın Kızılören ilçesinde de projeye başlayacak. Peki TOKİ Afyonkarahisar Kızılören Sosyal Konut Projesi’nin detayları neler? İşte ayrıntılar…

12 soruda TOKİ Ankara Kızılcahamam 2022 sosyal konut projesi! TOKİ Kızılcahamam ucuz konut projesinde kaç konut var?

TOKİ merakla beklenen 250 bin konut projeleri çerçevesinde Ankara Kızılcahamam'da da yeni konutlar inşa edecek. Peki TOKİ Ankara Kızılcahamam projesinde kaç konut yapılacak, nasıl başvurulur? İşte 12 soruda TOKİ Ankara Kızılcahamam 2022 ucuz konut projesi...

Kızılbük GYO'nun gayrimenkullerinin değeri ne kadar oldu?

Kızılbük GYO'nun gayrimenkulleri, gayrimenkule dayalı projeleri ve gayrimenkullere dayalı hakları 30 Eylül 2021 tarihi itibarıyla 2 milyar 267 milyon 958 bin 901 TL değerinde oldu.

Mardin Kızıltepe'de 42.6 milyon TL'ye icradan satılık gayrimenkul!

T.C. Kızıltepe İcra Dairesi, Mardin ili, Kızıltepe ilçesi, Yukarıazıklı Mahallesi, 133 ada 2 parselde yer alan gayrimenkulü 42 milyon 602 bin 520 TL'ye satıyor...

Kızılbük GYO'nun halka arz toplantısı 28 Temmuz'da!

Sunduğu özgün konsept ile turizm ve devre mülk alanında faaliyette bulunacak olan projeleri barındıran Kızılbük GYO halka arz ediliyor. Kızılbük GYO'nun halka arz toplantısı 28 Temmuz'da yapılacak.

Kayseri Kızıltepe Millet Bahçesi için çalışmalar başladı!

Kayseri Hacılar Belediyesi, ilçeye kazandırılacak olan Kızıltepe Millet Bahçesi için çalışmalara başladı.

Keyseri Kızıltepe Millet Bahçesi yapım ihalesi tamam!

Keyseri'nin Hacılar ilçesinde yapılması planlanan Kızıltepe Millet Bahçesi'nin ilk etap ihalesi gerçekleşti. Yaklaşık maliyeti 1 Milyon 335 Bin 446 TL olan ihalenin sonucu ise henüz açıklanmadı.

Kayseri Kızıltepe Millet Bahçesi'nin birinci etap ihalesi tamam!

Kayseri'nin Hacılar ilçesinde yapılması planlanan Kızıltepe Millet Bahçesi'nin birinci etap ihalesi gerçekleşti. İhaleye 7 firma katılım gösterdi. 

Türkiye Kızılayı'ndan Mersin'de proje ihalesi!

Türk Kızılayı Genel Müdürlüğü Nusratiye Mahallesi 58 Ada 4 ve 6 nolu parsellerde kayıtlı taşınmaz üzerinde bulunan tescilli binanın rölöve, restitüsyon, restorasyon, mühendislik projeleri ile raporlarının ve ihale dokümanlarının hazırlanması işi ihale ediyor.

Mardin Kızıltepe'de 25.4 milyon TL'ye icradan satılık fabrika!

Kızıltepe İcra Dairesi Müdürlüğü, Mardin ili, Kızıltepe ilçesi, Yukarıazıklı Mahallesi 133 ada 3 parseldeki fabrika ve makine tesisatlarını 25 milyon 363 bin 789 TL'ye icradan satıyor...

Kızıltepe İlhan Makarna fabrika arsası 25.4 milyon TL'ye icradan satışta!

Kızıltepe İcra Dairesi Müdürlüğü, Mardin ili Kızıltepe ilçesi Yukarıazıklı Mahallesi'nde yer alan  İlhan Un İrmik Makarna Gıda'nın fabrika arsası tamamı 25 milyon 363 bin 789 TL bedelle icradan satışa çıkardı...

Mardin Kızıltepe'de 9.3 milyon TL'ye icradan satılık fabrika!

Mardin İli Kızıltepe İlçesi Yukarıazıklı Mahallesi'nde yer alan fabrika vasıflı gayrimenkul 9 milyon 327 bin 016,75 TL bedel ile icradan satışa çıkarıldı. 

Mardin Kızıltepe'de 24.4 milyon TL'ye icradan satılık fabrika!

Mardin İli, Kızıltepe İlçesi Yukarıazıklı Mahallesi'nde yer alan Ay Nişasta Entegre Gıda San. ve Tic. AŞ adına kayıtlı üretim tesisi vasıflı gayrimenkul 24 milyon 405 bin 706 TL bedel ile icradan satışa çıkarıldı. 

kızıltepe projeleri Haberi

kızıltepe projeleri


Kızıltepe Belediye eş başkanları İsmail Ası ve Leyla Salman, ilçe genelinde devam eden yol genişletme, mıcır serimi çalışmalarını ve moloz döküm alanlarını denetledi. Ası ve Salman, Kızıltepe Belediyesi Fen İşleri Müdürlüğüne bağlı teknik ekiplerce TOKİ civarı, Mezopotamya ve Turgut Özal Mahallesinde yapılmakta olan yol genişletme ve mıcır serimi çalışmaları ile Elimışmış Mahallesinde bulunan moloz döküm alanlarını gezerek ilgili birim amirlerinden bilgi aldı. 


Kış mevsiminin yaklaşmasıyla beraber belediye olarak ara sokak ile caddelerde yol genişletme, mıcır serimi, zemin düzeltme, dolgu malzemesi serimi çalışmaları ve moloz temizleme çalışmalarına hız verdiklerini söyledi. 

Ası, özellikle okulların etrafındaki sokak ve caddelerin yapımına hız verdiklerini, Fen İşleri Müdürlüğüne bağlı ekiplerimiz yağmurlu havalarda oluşabilecek çamurlardan dolayı okul çocuklarının etkilenmemesi için çalışmaların aralıksız devam ettiğini belirtti. 


Diyarbakır...