11 / 05 / 2024

Kızkalesi turizm sezonu

Kızkalesi turizm sezonu

Kızkalesi'nde turizm sezonu, "Kızkalesi 3. Turizm Festivali" Erdemli Kaymakamlığı ve Belediyesi ile Kızkalesi Turizm ve Kültür Derneğince düzenlenen festival, kortej yürüyüşü ve sahilde gerçekleştirilen çeşitli etkinliklerle başladı.

Kızkalesi'ne yerli ve yabancı turistler gelmeye başladı!

Önemli turizm merkezlerinden Erdemli ilçesine bağlı Kızkalesi Mahallesi, havaların ısınmasıyla yerli ve yabancı turistleri ağırlamaya başladı. Tatilciler hava sıcaklığının 26, deniz suyu sıcaklığının da 22 dereceye kadar çıkmasını fırsat bildi...

Doha Yaşam Gayrimenkul Ve Emlak Danışmanlık Pazarlama Turizm Tic.Ltd.Şti.Kadıköy Şubesi açıldı!

Doha Yaşam Gayrimenkul Ve Emlak Danışmanlık Pazarlama Turizm Tic.Ltd.Şti.Kadıköy Şubesi Kadıköy'de Cem Gülmez tarafından açıldı.

Gvds İnşaat Mimarlık Ve Turizm Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Gvds İnşaat Mimarlık Ve Turizm Sanayi Ticaret Limited Şirketi Kadıköy'de 1 milyon TL sermaye bedeli ile Didem Artık Tutaşer ve Görkem Volkan tarafından kuruldu.

Sarel Mimarlık Yapı Turizm Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Sarel Mimarlık Yapı Turizm Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Kadıköy'de 10 bin TL sermaye bedeli ile Meryem Şirin Tulgay tarafından kuruldu.

Yağmur Yatçılık Ve Turizm Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Yağmur Yatçılık Ve Turizm Ticaret Limited Şirketi bugün Eyüpsultan'da 300 bin TL sermaye bedeli ile Haluk Türkeri ve Sıddık Bağatur ortaklığında kuruldu.

Doğa Life Gayrimenkul Emlak Danışmanlık Pazarlama Turizm Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Doğa Life Gayrimenkul Emlak Danışmanlık Pazarlama Turizm Ticaret Limited Şirketi Esenyurt'ta 500 bin TL sermaye bedeli ile İlkay Sarı tarafından kuruldu.

Doha Yaşam Gayrimenkul Ve Emlak Danışmanlık Pazarlama Turizm Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Doha Yaşam Gayrimenkul Ve Emlak Danışmanlık Pazarlama Turizm Ticaret Limited Şirketi Kadıköy'de 250 bin TL sermaye bedeli ile Ömer Karabudak tarafından kuruldu.

Servet Acar İnşaat Nakliye Tarım Hayvancılık Temizlik Turizm Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi'ın merkez nakli yapıldı!

Servet Acar İnşaat Nakliye Tarım Hayvancılık Temizlik Turizm Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi'nin merkez nakli gerçekleştirildi. Servet Acar İnşaat Nakliye Tarım Hayvancılık Temizlik Turizm Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi'nin merkezi Fatih'te yapıldı.

Habib Ağa Sağlık Hizmetleri Turizm İnşaat İthalat İhracat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Bülbül Şb. açıldı!

Habib Ağa Sağlık Hizmetleri Turizm İnşaat İthalat İhracat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Bülbül Şb. bugün Beyoğlu'nda 100 bin TL sermaye bedeli ile Khalil Ghwısh tarafından açıldı.

Habib Ağa Sağlık Hizmetleri Turizm İnşaat İthalat İhracat Sanayi Ve Ticaret Ltd.Şti.Şehit Muhtar Şb. açıldı!

Habib Ağa Sağlık Hizmetleri Turizm İnşaat İthalat İhracat Sanayi Ve Ticaret Ltd.Şti.Şehit Muhtar Şb. bugün Beyoğlu'nda 100 bin TL sermaye bedeli ile Khalil Ghwısh tarafından açıldı.

Uğur Kılıç Turizm Ve Organizasyon Hizmetleri Gıda Otomotiv İnşaat Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Uğur Kılıç Turizm Ve Organizasyon Hizmetleri Gıda Otomotiv İnşaat Sanayi Ticaret Limited Şirketi Sultangazi'de 200 bin TL sermaye bedeli ile Uğur Kılıç tarafından kuruldu.

Aksu Danışmanlık Otelcilik Turizm Ve İthalat İhracat Limited Şirketi kuruldu!

Aksu Danışmanlık Otelcilik Turizm Ve İthalat İhracat Limited Şirketi Bağcılar’da  10 bin TL sermaye bedeli ile Mustafa Aksu tarafından kuruldu.

Fcc Proje Danışmanlık Ve Turizm Limited Şirketi kuruldu!

Fcc Proje Danışmanlık Ve Turizm Limited Şirketi Kağıthane’de 500 bin TL sermaye bedeli ile Cem Çadırcı tarafından kuruldu.

Consept Yapı Mimarlık Mobilya Turizm İthalat İhracat Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Consept Yapı Mimarlık Mobilya Turizm İthalat İhracat Sanayi Ticaret Limited Şirketi bugün Maltepe'de kuruldu.

Kızkalesi turizm sezonu Haberi

Kızkalesi turizm sezonu

Kızkalesi'ndeki turizm sezonu festivalle açıldı. Erdemli Kaymakamlığı ve Belediyesi ile Kızkalesi Turizm ve Kültür Derneğince düzenlenen festival, kortej yürüyüşü ve sahilde gerçekleştirilen çeşitli etkinliklerle başladı. Mersin Valisi Hasan Basri Güzeloğlu, etkinliğin açılısında yaptığı konuşmada, festivalin, Kızkalesi'nin uluslararası alanda tanıtımına büyük katkı sağlayacağını söyledi. Türkiye'nin gelecekte imza atacağı turizm yatırım çalışmalarının merkezinin Mersin olduğunu vurgulayan Güzeloğlu, "Mersin, sadece deniziyle değil kongre, spor ve sağlık turizmiyle de ön plana çıkan bir kenttir. Tüm dünya ülkelerinden ilimize gelen turistlere sunacak güzellikleriyle bunu sonuna kadar hak eden bir şehirdir Mersin" diye konuştu. 


İNANÇ TURİZMİ


Mersin'in bir büyükşehir olarak Türkiye'nin 2023 yılı hedeflerine değer katan ve katkı veren bir kent olduğuna dikkati çeken Güzeloğlu, şunları kaydetti: "Mersin, tüm kalkınma dinamikleriyle, tanmdan ticarete, turizmden hizmetler sektörüne kadar...