17 / 05 / 2024

kktc serdar denktaş

kktc serdar denktaş

KKTC Başbakan Yardımcısı, Ekonomi, Turizm, Kültür ve Spor Bakanı Serdar Denktaş, "yavru vatan Kıbrıs'ta" entelektüel turizmi geliştirmek istediklerini söyledi.

Serdar Denktaş'tan Rauf Denktaş Üniversitesi'ne kiralanan araziler hakkında açıklama!

Kuzey Kıbrıs Türk Cumhuriyeti eski Maliye Bakanı Serdar Denktaş, bir basın toplantısında istifasıyla sonuçlanan süreci ve yaşanan gelişmeleri değerlendirdi.

Serdar Bilgili, Swissotel'i KKTC'ye çekebilecek mi?

Bilgili Grubu'nun patronu Serdar Bilgili, Kuzey Kıbrıs Türk Cumhuriyeti'ndeki (KKTC) otelinin işletmesini Swissotel'e vermek üzere anlaşma masasına oturmuş...

Serdar Denktaş: Emlak vergilerini yeniden planladık!

Daha kaliteli, daha refah ve daha güçlü bir yönetim için kamu reformunun yapılmasının şart olduğunu söyleyen DP Genel Başkanı ve Maliye Bakanı Serdar Denktaş, “Emlak vergileriyle ilgili yeni planlamada sona yaklaştık” dedi.

Rauf Denktaş’a ait üniversite arazisi KKTC’de tartışma yarattı!

Başkent Lefkoşa’da Rum sınırı yakınında askeri arazi, Rauf Denktaş’la aynı adı taşıyan torunu Rauf Denktaş’ın şirketine Bakanlar Kurulu kararıyla 35 yıllığına kiralandı.

Boğaz bölgesindeki inşaat sınırlamasının kaldırılması istendi!

Boğaz ve Dikmen Emirname Komitesi, Başbakan Yardımcısı ve Maliye Bakanı Serdar Denktaş’ı ziyaret ederek, bölgedeki inşaatlara uygulanan sınırlamaların kaldırılmasını istedi.

Kıbrıslı müteahhitlere müjde!

Kıbrıs Başbakan Yardımcısı ve Maliye Bakanı Serdar Denktaş, müteahhitlerin alacaklarının kısa süre içerisinde ödeneceğini açıkladı. Denktaş yazılı açıklamasında, "Çok kısa bir süre içerisinde müteahhitlerin gecikmiş alacakları ödenecektir" dedi.

Kuzey Kıbrıs'ta entelektüel turizm geliştirilecek!

KKTC Başbakan Yardımcısı, Ekonomi, Turizm, Kültür ve Spor Bakanı Serdar Denktaş, "yavru vatan Kıbrıs'ta" entelektüel turizmi geliştirmek istediklerini söyledi.

Türkiye'den KKTC’ye turizm alanında destek!

Kültür ve Turizm Bakanı Ömer Çelik, KKTC Başbakan Yardımcısı Serdar Denktaş ve beraberindeki heyetle Bakanlıkta bir araya geldi..

KKTC yılbaşında 15 bin turist ağırlayacak!

KKTC’deki oteller, yılbaşı gecesinde yüzde 100 doluluk oranı ile hizmet verecek, Ebru Gündeş, Gülben Ergen, Serdar Ortaç gibi ünlü sesler otellerde sahneye çıkacak...

Kenan Sofuoğlu: KKTC'ye pist yapılırsa spor turizmine büyük katkısı olur!

KKTC Başbakan Yardımcısı, Ekonomi, Turizm, Kültür ve Spor Bakanı Serdar Denktaş, Dünya Şampiyonu Türkiyeli Motosikletçi Kenan Sofuoğlu’nu ve Türkiye Motosiklet Federasyonu (TMF) yetkililerini kabul etti...

Rauf Denktaş'ın anıt mezarı bütçe yetersizliği nedeniyle yapılamıyor!

Milliyet Gazetesi'nin haberine göre; Ölümünün ikinci yıldönümü yaklaşan KKTC Kurucu Cumhurbaşkanı Denktaş’a yapılması planlanan anıt mezar bütçe yetersizliği nedeniyle yapılamıyor. Denktaş’ın çocukları ‘Vefasızlık yapılıyor’ diyor.

Serdar İnan yeni kitabını twitlerinden hazırladı!

Mimar Serdar İnan'dan bir kez daha "yaşamın anlamı"na referans veren yepyeni bir kitap...

Serdar İnan ve Ahmethan Yılmaz Türk, Globalcv paneline katıldı!

Globalcv’nin Yıldız Teknik Üniversite'nde düzenlediği panele katılan İnanlar İnşaat Genel Müdürü Serdar İnan ve Cathay İleri Projeler Yönetim Kurulu Başkanı Ahmethan Yılmaz Türk, inşaat sektörünün gidişatı hakkında çarpıcı açıklamalarda bulundu...

kktc serdar denktaş Haberi

kktc serdar denktaş

KKTC, Moskova Uluslararası Seyahat ve Turizm Fuarı'na (MITT) bu yıl ilk kez katıldı.


Denktaş , Kıbrıs'ta turizmi teşvik etmek amacıyla hazırladıkları planları AA muhabirine anlattı.


Kuzey Kıbrıs'ın tarihi olayların cereyan ettiği ve kendi izlerini bıraktığı nadir bölgelerden biri olduğunu belirten Denktaş, bu tarihi hadiseler sonucunda Kıbrıs'ın açık hava müzesine dönüştüğünü ve her yerde tarihin farklı dönemlerine şahitlik eden kalıntılara rastlanabildiğini aktardı.


Tarihi seven, geçmiş dönemlere merak salan turistler için Kuzey Kıbrıs'ın eşi bulunmaz bir yer olduğunu belirten Denktaş, "Biz Kuzey Kıbrıs'ta kitle turizmi değil, entelektüel turizm geliştirmek istiyoruz" ifadelerini kullandı.


Dektaş, Kuzey Kıbrıs'ta turistik yerlerin birbirinden fazla uzak olmaması nedeniyle, ulaşımda zaman kaybedilmediğini vurgulayarak, ülkedeki çok sayıda kültürel varlığın yanı sıra, ılıman iklim koşulları, rekabet edebilir fiyat ve üstün hizmet kalitesinin turistler için...