12 / 05 / 2024

Klas Bina ödeme koşulları

Klas Bina ödeme koşulları

Klas Bina projesinde yer alan konutların tamamı 3 oda 1 salon şeklinde tasarlandı. 15 Ocak tarihinde başlanan proje kapsamında dairelerin fiyatları 275 bin TL'den başlıyor

Ankara Büyükşehir, kullanılmayan bina için 2 milyon 250 bin TL ödeme mi yaptı?

Ankara Büyükşehir Belediyesi'nin kullanılmayan bir bina için, Ankara Büyükşehir Belediyesi bütçesinden "kira" adı altında toplamda 2 milyon 250 bin TL ödeme yaptığı belirtildi.

Emlak vergisi ödeme zamanı 2020!

Türkiye'de bulunan bina ve arazi sahiplerinin her sene emlak vergisi ödemeleri gerekiyor. Peki vergi takvimi açıklandı mı? İşte, Emlak vergisi ödeme zamanı 2020... 

Emlak vergisi 2. taksiti son ödeme tarihi ne zaman?

Belediyeler tarafından bina, arazi ve arsalar için tahsil edilen ve servete dayalı olarak alınan Emlak vergisi 2. taksit ödemeleri geçtiğimiz günlerde başladı. Peki Emlak vergisi son ödeme tarihi ne zaman?

Emlak vergisi son ödeme günü ne zaman?

Belediyeler tarafından bina, arazi ve arsalar için tahsil edilen ve servete dayalı olarak alınan Emlak vergisi 2. taksit ödemeleri başladı. Peki Emlak vergisi son ödeme tarihi ne zaman?

Emlak vergisi ödeme zamanı 2019!

1319 sayılı Emlak Vergisi Kanunu gereğince bina ve arazi sahiplerinin her sene emlak vergisi ödemeleri gerekiyor. İşte, Emlak vergisi ödeme zamanı 2019... 

Trabzon'da kentsel dönüşüme 950 milyon TL ödeme yapıldı!

Trabzon'da devam eden kentsel dönüşüm ve yenileme projeleri kapsamında bin 645 bina kamulaştırılarak hak sahibi 11 bin 769 kişiye yaklaşık 950 milyon liraya ödeme yapıldı. Bu projelerle birlikte Trabzon şehri daha modern bir görünüme sahip oldu.

Trabzon'da dönüşüm kapsamında 1.254 bina yıkıldı!

Trabzon'da devam eden kentsel dönüşüm ve yenileme projeleri kapsamında kamulaştırılan 1.254 bina yıkıldı, hak sahibi 7 bin 64 kişiye 543 milyon 576 bin 682 lira ödeme yapıldı.

Emlak vergisi 2. taksit son ödeme tarihi 2015!

Türkiye sınırları içinde bulunan bina ve arsalar 1319 sayılı Kanun hükümlerine göre Emlak Vergisine tabi tutuluyor. Vergi senede iki eşit taksitte ödeniyor. Peki, emlak vergisi 2. taksit son ödeme tarihi 2015 ne zaman?

Bina emlak vergisi ödeme zamanı 2015!

Emlak vergisi, gayrimenkul sahipleri tarafından her sene, yılda iki eşit taksit halinde ödeniyor. Vergi ilk taksit dönemi içerisinde tek seferde de ödenebiliyor. İşte bina emlak vergisi ödeme zamanı 2015..

Emlak vergisini indirimli ödeme nasıl yapılır?

Emlak vergisi, Türkiye sınırları içinde bulunan bina, arsa ve araziler için ödeniyor. Vergide kimi taşınmazlar için vergi indirimli uygulanabiliyor. Peki, emlak vergisini indirimli ödeme nasıl yapılır?

Emlak vergisi ödeme son günü 2015!

Türkiye sınırları içinde bulunan bina, arsa ve araziler emlak vergisinin konusuna giriyor. Vergi senede iki eşit taksit halinde ödeniyor. İlk taksitler için emlak vergisi ödeme son günü 1 Haziran 2015...

Emlak vergisi en son ödeme tarihi 2015!

Türkiye sınırları içinde bulunan bina, arsa ve araziler emlak vergisinin konusuna giriyor. Emlak vergisi iki eşit taksitte ödenebiliyor. Peki, emlak vergisi en son ödeme tarihi 2015 ne zaman?

Emlak vergisi son ödeme günü ne zaman 2015?

Bina veya arazinin maliki, intifa hakkı sahibi, her ikisi de yoksa bina veya arazide malik gibi tasarruf edenler emlak vergisi ödemek ile mükellef oluyor. Peki, emlak vergisi son ödeme günü ne zaman 2015?

Klas Bina ödeme koşulları Haberi

Klas Bina ödeme koşulları

Gelecek Yapı tarafından hayata geçirilecek olan Klas Bina projesi, toplam 1.400 metrekarelik arazi üzerinde yükseliyor. Toplam konut alanı 4 bin metrekare olan projenin inşaat alanı ise 5 bin metrekare. 


Tuzla, Aydınlı'da hayata geçirilen Klas Bina kapsamında 24 adet konut bulunuyor. 15 Ocak'ta başlanan Klas Bina teslim tarihi ise 15 Ağustos 2014 olarak belirlendi. 


Klas Bina satılık daire seçenekleri 3 oda 1 salon şeklinde tasarlandı. Klas Bina satış fiyatları ise 275 bin TL'den başlıyor. 


Klas Bina kapsamında her daireye özel kapalı otopark, yeşil alan üzerinde çocuk oyun parkı, teras cafe barbekü alanı, fitness, sauna, havuz, bahçe peyzajı gibi sosyal özellikler bulunuyor. 


Klas Bina iletişim

0 216 447 2 447

http://www.gelecekyapi.com/

Kübra...