26 / 07 / 2024

Kleopatra Koyu nerede

Kleopatra Koyu nerede

Antalya Barosu, Kemer İlçesi’ne bağlı Tekirova turizm bölgesindeki Kleopatra Koyu’nun yıllık 505 bin TL bedel ile birlikte 29 yıllığına bir şirkete kiraya verildiği ihalenin iptali ve yürütmenin durdurulması için bayramdan sonra dava açacak.

Kleopatra Koyu'nun ihalesi iptal edildi!

Antalya'nın Kemer ilçesindeki Kleopatra Koyu'nun 505 bin lira kira bedeliyle 29 yıllığına kiraya verildiği ihale iptal edildi.

Kleopatra Koyu ihalesine yürütmeyi durdurma kararı!

Antalya'nın Kemer ilçesinde bulunan Kleopatra Koyu'nun yıllık 505 bin TL bedelle 29 yıllığına kiraya verildiği ihalenin iptali ve yürütmenin durdurulması için dava açıldı. Dava sonucunda Antalya 3'üncü Bölge İdare Mahkemesi tarafından yürütmenin durdurulması kararı verildi.

Kleopatra Koyu ihalesi yargıya taşınıyor!

Antalya Barosu, Kemer İlçesi’ne bağlı Tekirova turizm bölgesindeki Kleopatra Koyu’nun yıllık 505 bin TL bedel ile birlikte 29 yıllığına bir şirkete kiraya verildiği ihalenin iptali ve yürütmenin durdurulması için bayramdan sonra dava açacak.

Antalya Kleopatra Koyu'nda ihale bilmecesi!

Antalya Kemer Tekirova’da yer alan ünlü Kleopatra Koyu için geçen hafta gerçekleştirilen ihale yeni bir tartışma yarattı.

Çeşme 18 nerede?

Çeşme 18 nerede sorusuna Aya Yorgi Koyu 'na yürüme mesafesinde yer alıyor yanıtını verebiliriz, 7 dubleks villanın bulunduğu Çeşme 18 'de fiyatlar 1 milyon 300 bin liradan başlıyor...

Metropol İstanbul nerede!

Metropol İstanbul nerede , nasıl gidilir , konumu ve ulaşımı hakkındaki en güncel bilgiler Türkiyenin öncü emlak sitesi emlakkulisi.com 'da yer alıyor.

Varyap Plaza nerede ?

Varyap Plaza nerede , nasıl gidilir , konumu ve ulaşımı hakkındaki tüm bilgiler haberimizin içinde yer alıyor...

İnnovia 4 nerede?

İnnovia 4 nerede, nasıl gidilir, ulaşım ve konumu hakkındaki bütün bilgilere haberimizden öğrenebilirsiniz...

Esra Oflaz Güvenkaya Bodrum Cennet Koyu'ndan villa satın aldı!

Esra Oflaz Güvenkaya, Bodrum Cennet Koyu'ndaki The Residences at Mandarin Oriental'dan 4 milyon Euro değerinde villa satın aldı...

Altın Oran Sinpaş GYO nerede yer alıyor?

Altın Oran Sinpaş GYO nerede yer alıyor sorusunun cevabına haberimizden ulaşabilirsiniz. Proje 1+1 / 2+1 / 3+1 / 4,5+1 konut tipleri bulunuyor.

Cennet Koyu turistik tesis yapılaşmasına açılıyor!

Bodrum’un Göltürkbükü Beldesi’nde asırlık çam ağaçlarının bulunduğu ormanlarla kaplı Cennet Koyu’nda tekneler akın etti. Günübirlik tur tekneleri ve özel yatları gören turizimciler, koyun turistik tesis yapılaşmasına açılacak olmasını bir kez daha kınadı

Chp'den Van raporu: 2 milyar TL nerede?

CHP hazırladığı raporda; "Başbakan Recep Tayyip Erdoğan Van'a 3 milyar TL harcadıklarını söylüyor. 25 bin konut için 1 milyar TL harcandıysa geriye kalan 2 milyar TL nerede diye soruldu

Dünyaca ünlü Kleopatra Plajı kızıla büründü!

Antalya'nın Alanya İlçesi'nde dünyaca ünlü Kleopatra Plajı'nda deniz, yağmur suyu drenaj hattından gelen kırmızı renkli su nedeniyle kızıla dönüştü

Kleopatra Koyu nerede Haberi

Kleopatra Koyu nerede

Antalya Barosu, Kemer İlçesi’ne bağlı Tekirova turizm bölgesindeki Kleopatra Koyu’nun yıllık 505 bin TL bedelle 29 yıllığına bir şirkete kiraya verildiği ihalenin iptali ve yürütmenin durdurulması için bayramdan sonra dava açacak.

Habertürk Gazetesi'nde yer alan habere göre Antalya Barosu Başkanı Polat Balkan, Kleopatra Koyu’nu da içine alan 120 dönümlük Tekirova Tabiat Parkı alanının, Doğa Koruma ve Milli Parklar Genel Müdürlüğü’nce 30 Mayıs’ta yapılan ihaleyle 3 firmanın oluşturduğu ortaklığa kiralandığını belirtti. 

İhale sürecinin hukuka uygun olup olmadığı, kamu yararı bulunup bulunmadığı gibi birtakım hukuki kriterler olduğuna dikkat çeken Balkan, konunun Antalya Barosu Çevre ve İmar İzleme Kurulu’nda gündeme getirilerek, hukuki çalışmalara başlandığını dile getirdi.