02 / 05 / 2024

klima ve ramazan

klima ve ramazan

Yazın gelmesiyle ve Ramazan'ın Ağustos sıcaklarına denk düşmesi sebebi ile vatandaşlar klimalara yöneldi. Ev ve işyerlerinde rahat etmek isteyenler, klima için sıraya girerken üreticiler bayilerden gelen siparişleri karşılamak için büyük çaba gösterdikler

Ramazan pidesi ne kadar oldu? İstanbul, Ankara ve Antalya'da pide fiyatları açıklandı!

Türkiye Fırıncılar Federasyonu Başkanı Halil İbrahim Balcı, ramazan pidesinin kilogram fiyatının 60 lira olacağını kaydederek, İstanbul, Ankara ve Antalya'da 250 gram olacak ramazan pidesinin 15 liradan satılacağını açıkladı.

Ramazan kolileri cep yakacak! İftariyelikler ve pideye büyük zam var!

Ramazan öncesinde maalesef fırsatçılar harekete geçmiş durumda. Maaş artışlarının arkasından şubat ayı başında pazar ve markette fiyatlar önce artırıldı, sonra da indirildi.

Köksal Granit Mermer Madencilik Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Köksal Granit Mermer Madencilik Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Eyüpsultan'da 300 bin TL sermaye bedeli ile Ali Köksal ve Ramazan Miraç Köksal ortaklığında kuruldu.

Yeditepe Hazır Beton Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Yeditepe Hazır Beton Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Sancaktepe'de 1 milyon TL sermaye bedeli ile Meryem Şimşek ve Ramazan Kabakılıç ortaklığında kuruldu.

Ramazan Kurtoğlu'ndan Merkez Bankası faiz kararı yorumu: Sadece para ve döviz politikaları ile bu badireyi atlatamayız!

Dün açıklanan Merkez Bankası faiz kararı sonrası ekonomist Ramazan Kurtoğlu'ndan faiz yorumu geldi. Kurtoğlu ''Sadece para ve döviz poltikiları ile bu badireyi atlatamayız'' diyerek Merkez Bankası Başkanı ve Mehmet Şimşek'e seslendi. 

Faalpark Emlak Ticaret Anonim Şirketi kuruldu!

Faalpark Emlak Ticaret Anonim Şirketi Ataşehir'de 50 bin TL sermaye bedeli ile Ahmet Faik Paralı, Ali Tanju Yılmaztürk, Ahmet Hakan Paralı, Ahmet Hakan Yılmaztürk ve Ramazan Ahmet Paralı ortaklığında kuruldu.

Rea Group İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Rea Group İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Bağcılar'da 100 bin TL sermaye bedeli ile Elvın Abbaszade, Rajab Abbasov ve Ramazan Abbaszade ortaklığında kuruldu.

Ortaklar Taşınmaz Kiralama Anonim Şirketi kuruldu! 

Ortaklar Taşınmaz Kiralama Anonim Şirketi Sarıyer'de 19 milyon 831 bin 477 TL sermaye bedeli ile Hamza Kaya, Nurullah Dönmez ve Ramazan Kaya ortaklığında kuruldu.

Ekinoba Yapı İnşaat Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Ekinoba Yapı İnşaat Ticaret Limited Şirketi  bugün Beylikdüzü'nde 10 milyon TL sermaye bedeli ile Muhammed Alim Gözcü ve Ramazan Arık tarafından kuruldu.

Taşcılar Yapı Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Taşcılar Yapı Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Bağcılar'da 200 bin TL sermaye bedeli ile Dursun Taşcı ve Ramazan Taşcı ortaklığında kuruldu.

Seçkinler Gayrimenkul Ve İnşaat Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Seçkinler Gayrimenkul Ve İnşaat Sanayi Ticaret Limited Şirketi bugün Bahçelievler'de 10 milyon TL sermaye bedeli ile Bedran Akgül ve Ramazan Perihan ortaklığında kuruldu.

Bilgem Mimarlık Yapı Dekorasyon İnşaat Anonim Şirketi kuruldu!

Bilgem Mimarlık Yapı Dekorasyon İnşaat Anonim Şirketi bugün Üsküdar'da 100 bin TL sermaye bedeli ile Erdem Saruhan, Eray Karadeniz, İsmail Öztürk ve Ramazan Şamlıoğlu ortaklığında kuruldu.

Samsung AR12TXHQASI/SK Duvar Tipi Klima kredi ödeme ayrıcalığı ve ücretsiz teslimat fırsatıyla satışta!

Samsung, yazın en sıcak günlerinde serinlemek isteyen müşterileri için AR12TXHQASI/SK Duvar Tipi Klima’yı satışa çıkardı. Aynı zamanda, kredi ödeme ayrıcalığı ve ücretsiz teslimat imkânının da bulunduğunu açıklayan Samsung, klimanın teknik özelliklerini ve fiyatını paylaştı.

klima ve ramazan Haberi

klima ve ramazan



Ramazan öncesinde ısıtma-soğutma sistemi üreticilerinde büyük bir hareketlilik yaşanıyor. Ramazan'ın Ağustos ayına denk gelmesi ve bu yaz mevsiminin çok sıcak olması sebebi ile klima satışları arttı.Türkiye klima piyasasında söz sahibi olan firmalar, bu yılki klima satışlarının beklenenin üzerinde gerçekleşeceği görüşünde. 


Bosch Termoteknik Isıtma ve Klima Ticaret yetkilileri, bu yaz sıcakların ortalamanın üzerinde olacağı varsayımıyla stokları hazırladıklarını belirtiyor. Tasarruflu ürünlere yöneldiklerini dile getiren Bosch yetkilileri, "Sektörde bu yıl 2011 satışlarına göre yüzde 20 artış bekleniyor." dedi.


Daikin Genel Müdür Yardımcısı Zeki Özen, Ramazan'ın temmuza denk gelmesinin klima satışlarını artıracağına işaret ediyor. Şirket olarak, bayilerden gelen taleplere karşı gereken hazırlıklarını yaptıklarını ifade eden Özen, "Bu yılın başında yaptığımız kampanya ile tüm bayilerimiz yeterli ürünlerini stoklarına aldı. Servis organizasyonumuz daha aktif hale getirildi. Tüketicilere...