04 / 05 / 2024

KLK İnşaat Basın Ekspres Yolu Bahçelievler iletişim

KLK İnşaat Basın Ekspres Yolu Bahçelievler iletişim

KLK İnşaat Basın Ekspres Yolu Bahçelievler satılık daire fiyatları metrekare birim olarak 3 bin 750 liradan başlangıç gösteriyor. Projede konutlar 1 oda 1 salon ve 2 oda 1 salon şeklinde müşterilere sunuluyor

Mıllıon Grup İnşaat Basım Yayın Sanayi Ticaret Anonim Şirketi kuruldu!

Mıllıon Grup İnşaat Basım Yayın Sanayi Ticaret Anonim Şirketi bugün Kadıköy'de 50 bin TL sermaye bedeli ile kuruldu.

Kerem Basın Yayın İnşaat Gıda Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Kerem Basın Yayın İnşaat Gıda Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Pendik'te 50 bin TL sermaye bedeli ile Kerem Çay tarafından kuruldu. 

Elhaznevi Basın İnşaat İthalat İhracat Turizm Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Elhaznevi Basın İnşaat İthalat İhracat Turizm Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Fatih'te 100 bin TL sermaye bedeli ile Muhammed Maruf Haznevi tarafından kuruldu. 

Avcılar İnşaat Caddebostan basın lansmanı 4 Nisan'da!

Avcılar İnşaat'ın İzmir Bornova Doğanlar bölgesinde 6 bin metrekarelik arsa ve 25 bin metrekarelik inşaat alanı üzerinde hayata geçireceği Caddebostan projesi basına lanse edilecek. 

Torkam İnşaat basın daveti ertelendi!

Kurucularının inşaat ve yapı sektöründe 30 yıla yaklaşan deneyimi ile Türkiye’nin en saygın inşaat firmaları arasında yer alan Torkam İnşaat, yeni dönem hedeflerini paylaşacağı bir basın toplantısı düzenliyor. 

Esta İnşaat Benesta Basın Ekspres teslim!

Esta İnşaat Benesta Basın Ekspres teslim tarihi 12 Nisan 2019 olarak belirlendi. Proje 17 katlı tek blok halinde yükseliyor.

Esta Basın Ekspres Projesi iletişim!

Esta Basın Ekspres Projesi İstanbul Halkalı Basın Ekspres Yolu'na yakın mesafede hayata geçirildi. Proje Esta İnşaat imzasıyla yükseliyor...

Esta İnşaat Basın Ekspres satış ofisi!

Esta İnşaat Basın Ekspres projesinde konut, ofis ve dükkanlara yer veriliyor. Tek blok olarak planlanan projede 1+0 ve 1+1 daireler bulunuyor...

Esta İnşaat Basınekspres teslim tarihi!

Esta İnşaat Basınekspres teslim tarihi Ağustos 2019 yılı olarak belirtiliyor. Esta Basınekspres projesinde konut, ofis ve dükkanlar yer alıyor...

Esta Basın Ekspres projesi için düğmeye bastı!

Esta Basın Ekspres projesi için düğmeye bastı. Esta İnşaat'ın Basın Ekspres projesinde 243 daire, 29 ofis ve 10 dükkan olacak...

İnşaatlarda yüzde 50 daha etkin temizlik sıcak basınçlı yıkayıcılarla mümkün!

Basınçlı yıkama makinelerinin mucidi Kärcher, özellikle inşaat sektöründe hijyen ve temizlik için ekonomik ve etkili bir çözüm olan sıcak basınçlı yıkayıcıları öneriyor.

Basın Ekspres Yolu inşaat projelerinin gözdesi oldu!

Dünya Gazetesi köşe yazarı olan Leyla İlhan, bugünkü yazısında Basın Ekspres Yolu'nun inşaat projeleriyle nasıl değerlendiğini açıkladı. İşte o haber...

Mod Bahçelievler'de inşaatın yarısı tamam!

Basın Ekspres Yolu’nun gözde projelerinden MOD Bahçelievler’in yapımı hızlı sürüyor. Kaba inşaatın yüzde 50’si tamamlandı. Projenin kaba inşaatı yıl içinde tamamlanacak, 2018 Eylül ayında ise sahiplerine teslim edilecek.

KLK İnşaat Basın Ekspres Yolu Bahçelievler iletişim Haberi

KLK İnşaat Basın Ekspres Yolu Bahçelievler iletişim

KLK İnşaat tarafından Avrupa Yakası içinde Bahçelievler'de Basın Ekspres Yolu üzerinde hayata geçirilen projenin henüz adı belli olmasa da birçok detayı netlik kazandı. 


3 bloktan oluşan KLK İnşaat Basın Ekspres Yolu Bahçelievler satılık daire tipleri 1 oda 1 salon ve 2 oda 1 salon şeklinde tasarlandı. 


Toplam 500 daireden meydana gelen KLK İnşaat Basın Ekspres Yolu projesinde 33 bin metrekarelik inşaat alanı bulunuyor. 


Bloklardan birinin rezidans bloğu olacağı KLK İnşaat Bahçelievler projesi, Olimpiyat Stadı'na yakın mesafede konumlandırılıyor. 


KLK İnşaat Basın Ekspres Yolu Bahçelievler satılık daire!

KLK İnşaat Basın Ekspres Yolu Bahçelievler satılık daire fiyatları metrekare birim olarak 3 bin 750 TL'den başlıyor. 


KLK İnşaat Basın Ekspres Yolu Bahçelievler ödeme koşulları!

KLK İnşaat Basın Ekspres Yolu Bahçelievler ödeme planı kapsamında banka kredisi ya da firma bünyesi uygulanarak...