02 / 05 / 2024

klk yapı istanbul projesi

klk yapı istanbul projesi

İstanbul'daki ilk projesini Büyükçekmece'de hayata geçiren KLK İnşaat ikinci projesini Basın Ekspres Yolu'nda inşa edeceğini söyledi...

Sur Yapı İstanbul'da iki projesi için ön talep topluyor!

İstanbul'da yeni konut projelerini hayata geçiren Sur Yapı, Sancaktepe ve Ümraniye Projeleri için ön talep toplamaya başladı.

En çok riskli yapı İstanbul'da tespit edildi!

Çevre ve Şehircilik Bakanlığına, 2019 yılının ilk iki ayında riskli yapı tespiti için 1500 kişi başvuruda bulunurken, 2020'nin aynı döneminde bu sayı 2 bin 413'e ulaştı. En çok riskli yapı İstanbul’da tespit edildi…

Dekar Yapı İstanbul Adalarının Yaşayan Ahşap Konutları kitabının sponsoru oldu!

Dekar yapı, yazar Reha Günay'ın "İstanbul Adalarının Yaşayan Ahşap Konutları" kitabına sponsor oldu. Reha Günay'ın "İstanbul Adalarının Yaşayan Ahşap Konutları" kitabı, İstanbul adalarının genel yapısına değinirken ahşap konutların mimari özelliklerini de anlatıyor...

Teknik Yapı İstanbul projelerinde yüzde 30 indirim fırsatı! 

Teknik Yapı İstanbul'daki projelerinde geçerli yüzde 30 indirim kampanyasını başlattı. Sadece 30 ev için geçerli olan kampanya 30 Eylül 2019 tarihinde bitecek. 

Türk Ytong ürünleri, Yapı İstanbul Fuarı'nda sergilendi!

-8-12 Mayıs 2018 tarihleri arasında Tüyap Fuar ve Kongre Merkezi’nde gerçekleşen 41’inci Uluslararası Yapı İstanbul Fuarı’nda Yapı malzemesi sektörünün lider kuruluşu Türk Ytong yer aldı.

İVA Yapı İstanbul'da 4 proje yapıyor!

İVA Yapı, İstanbul’un üç merkezi lokasyonunda dört projeyi birden geliştiriyor. Ev sahibi olmak isteyenlere büyük avantaj sağlayan İVA Yapı’nın projeleri arasında İVA Flats Kağıthane, İVA Suites Kağıthane, İVA Modern Ümraniye ve İVA Yeni Acıbadem bulunuyor.

Teknik Yapı İstanbul'da yeni proje yapacak!

Umut Durbakayım, Teknik Yapının 2017'de Kartal'da ve Maltepe'de yeni projelere başlayacağını ayrıca Emlak Konutla en az 1.000 konuttan oluşan yeni projeler yapmak istediklerini belirtiyor.

Metal Yapı İstanbul'da 3 bölgeye yoğunlaşacak!

İstanbul'da 1 milyar doların üzerinde gayrimenkul yatırımı gerçekleştiren Metal Yapı'nın gündeminde 7 proje var. Bu projelerin 5'i gelecek yıl teslim edilecek.

Doğru lokasyonda doğru yaşam alanları oluşturuyoruz!

KLK Yapı A.Ş. Yönetim Kurulu Başkan Vekili Atakan Kulak,"KLK markasının amacı çok proje yapmak değildir. Doğru lokasyonda doğru mimari ile doğru yaşam alanları oluşturmaktadır. " dedi.

KLK Yapı Panorama Suites 2017'de teslim!

KLK Yapı tarafından hayata geçirilen Panaroma Suites Evleri'nin metrekare birim fiyatı 8 bin TL olarak belirlendi. Konut teslimlerinin Ağustos 2017'de gerçekleşmesi bekleniyor.

İstanbul'da arsa fiyatı dünya ile yarışıyor!

Dünyada arsası en pahalı 5 şehirden birinin İstanbul olduğunu belirten KLK Yapı Başkan Yardımcısı Atakan Kulak, bu durumun maliyeti artırdığını söyledi. Kulak, “5 dönüm için 20 milyonu gözden çıkarmanız gerek” dedi.

Panorama Suites'te metrekaresi 8 bin TL!

KLK Yapı tarafından hayata geçirilen Panaroma Suites Evleri'nin metrekare birim fiyatı 8 bin TL olarak belirlendi. Konut teslimlerinin Ağustos 2017'de gerçekleşmesi bekleniyor.

İnşaatta mesleki yeterlilik belgesi için kademeli geçiş yapılmalı!

KLK Yapı Yönetim Kurulu Başkan Yardımcısı Atakan Kulak, 25 Mayıs'ta başlayacak mesleki yeterlilik belgesi uygulaması için sektöre zaman tanınmasını istedi. Kulak, "firmalara çalışan sayısına göre kademeli geçiş formülü getirilmeli" dedi.

klk yapı istanbul projesi Haberi

klk yapı istanbul projesi

Irak, Afganistan, Birleşik Arap Emirlikleri ve Komor Adalan'nda inşaatlar yapan Adana merkezli Kulak İnşaat, Türkiye içinde faaliyet gösterdiği şehirleri de çeşitlendiriyor. Ağırlıklı olarak Adana ve Kayseri'de inşaatlar yapan firma, son olarak İstanbul'da da konut inşaatına girdi. İstanbul'daki ilk projesini Büyükçekmece'de inşa etmeye başlayan şirket, ikinci projesini ise Basın Ekspres yolu üzerinde gerçekleştirecek. Adana Ticaret Odası Meclis Başkanlığı görevini de yürüten Kulak İnşaat Yönetim Kurulu Başkanı Tarkan Kulak, "İnşaatta 70 yıllık bir firmayız. Bundan sonra enerji sektöründe de olacağız. Altyapı, iş merkezi sahalarında çalışmalarımız devam ediyor. Ağırlıklı olarak konut, işyeri ve enerji sektöründe yer almaya devam edeceğiz." dedi. Bugüne kadar 4 milyon metrekareden fazla konut yaptıklarını belirten Kulak, "Sadece Adana'da 500'ün üzerinde yaptığımız bina var. 4 bin civarında Kayseri'de var. 


Marmara...