03 / 05 / 2024

Knauf danışmanlık hizmeti

Knauf danışmanlık hizmeti

Galataport İstanbul’da, sektörde en yüksek ürün kalitesi, geniş ürün gamı ve kapsamlı teknik danışmanlık ve hizmetleri sunan Knauf’un ürün ve sistemleri kullanıldı.

Asmir Denizcilik İnşaat Ve Danışmanlık Hizmeti Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Asmir Denizcilik İnşaat Ve Danışmanlık Hizmeti Ticaret Limited Şirketi bugün Kartal'da 100 bin TL sermaye bedeli ile Tuğberk Doğruyol tarafından kuruldu.

Adbil Gayrimenkul Alım Satım Ve Danışmanlık Hizmeti Limited Şirketi kuruldu!

Adbil Gayrimenkul Alım Satım Ve Danışmanlık Hizmeti Limited Şirketi Beşiktaş’ta 50 bin TL sermaye bedeli ile Adnan Süngü ve Bilgin Çifci tarafından kuruldu.

TOKİ kamusal büyük park alanları için danışmanlık hizmeti alacak!

Toplu Konut İdaresi Başkanlığı, kamusal büyük park alanları ile ilgili mühendislik, peyzaj mimarlığı ve mimarlık tasarım hizmetleri  için danışmanlık hizmeti alacak.

TOKİ Danışmanlık hizmeti alım işi ihalesi 23 Haziran'da!

Toplu Konut İdaresi Başkanlığı danışmanlık hizmeti alım işi ihalesini 23 Haziran 2021 tarihinde saat 11:00'de gerçekleştirecek.

Akiş GYO danışmanlık şirketini seçiyor!

Akiş GYO, Gençoğlu & Ergün Hukuk Bürosu'ndan hukuki danışmanlık hizmeti alınmasına ve sözleşme imzalanmasına karar verdi.

TOKİ danışmanlık hizmeti alım işi ihalesi yarın!

Türkiye Genelinde Toplu Konut İdaresi Başkanlığı tarafından Yapılacak Olan Kamusal Büyük Park Alanları İle İlgili Mühendislik, Peyzaj Mimarlığı Ve Mimarlık Tasarım Hizmetleri 21. Paket Danışmanlık Hizmet Alım İşi ihalesi yarın saat 10:30'da gerçekleştirilecek.

TOKİ 21. Paket Danışmanlık Hizmeti Alım işi ihalesi 9 Nisan'da!

Türkiye Genelinde TOKİ Tarafından Yapılacak Olan Kamusal Büyük Park Alanları İle İlgili Mühendislik, Peyzaj Mimarlığı Ve Mimarlık Tasarım Hizmetleri 21. Paket Danışmanlık Hizmet Alım İşi ihalesi 9 Nisan 2020 tarihinde yapılacak.

TOKİ danışmanlık hizmeti alım işi ihalesi 31 Mart'ta!

Türkiye Genelinde İdaremizce Yapılacak Olan Yerleşim Alanları Kentsel Tasarım Projeleri Hazırlatılması İşi İle İlgili Mühendislik Ve Mimarlık Tasarım Hizmetleri 20. Paket Danışmanlık Hizmet Alım İşi ihalesi 31 Mart'ta yapılacak.

Akiş GYO, Kıymet-i Harbiye Yönetim Danışmanlık ile anlaştı!

Akiş GYO, danışmanlık hizmeti alınacak şirketi Kıymet-i Harbiye Yönetim Danışmanlık ve Ticaret A.Ş. olarak belirledi...

Towerlife'dan Perakende Lokasyon ve Marka Danışmanlığı hizmeti!

Müşterilerine en güvenilir seçenekleri sunan Towerlife Perakende Lokasyon ve Marka Danışmanlığı, farklı sektörlerden onlarca markaya danışmanlık hizmeti sağlıyor...

TOKİ Danışmanlık Hizmeti Alımı ihalesi bugün!

Toplu Konut İdaresi Başkanlığı Uygulamaları Kapsamında Yapım İşlerinin İnşaat Aşaması ve İnşaat Sonrası 21. Paket Danışmanlık (Yapım işi kontrollüğü ve yapı denetimi) Hizmet Alımı İşi ihalesi bugün saat 11:30'da gerçekleştirilecek.

TOKİ Danışmanlık Hizmeti Alımı ihalesi 30 Eylül'de!

Toplu Konut İdaresi Başkanlığı Uygulamaları Kapsamında Yapım İşlerinin İnşaat Aşaması ve İnşaat Sonrası 21. Paket Danışmanlık (Yapım işi kontrollüğü ve yapı denetimi) Hizmet Alımı İşi ihalesi 30 Eylül 2019 tarihinde saat 11:30'da yapılacak.

TOKİ Danışmanlık Hizmeti Alımı ihalesi 25 Nisan'da!

TOKİ Uygulamaları Kapsamında Yapım İşlerinin İnşaat Aşaması ve İnşaat Sonrası 20. Paket Danışmanlık (Yapım işi kontrollüğü ve yapı denetimi) Hizmet Alımı İşi ihalesi 25 Nisan'da yapılacak.

Knauf danışmanlık hizmeti Haberi

Knauf danışmanlık hizmeti

İstanbul’un tarihi dokusu içinde liman terminali, perakende, yeme-içme ve ofis alanlarıyla yerli-yabancı turistler ve İstanbullular için yepyeni bir yaşam alanı yaratacak Galataport İstanbul'da Knauf’un ürün ve sistemleri tercih edildi. Ses yalıtımı ve akustik performans alanında “Yılın Ses Yalıtım Ürünü” ve “Gümüş Çekül”, yangın yalıtımı alanında kazandığı “Yılın Yangın Yalıtımı Ürünü” gibi ödüllerle Türkiye pazarındaki yerini tescilleyen Knauf, büyük bir proje daha hayata geçiriyor.

Sessizliğin ve dayanıklılığın mükemmel birleşimi 

Boğazın eşsiz manzarası eşliğinde yer alan ofislerin bulunduğu Galataport İstanbul’da kuru duvar sistemlerinde 80 dB’e kadar ses yalıtımı sunan ve hızlı uygulanabilme özelliğinde bulunan Silentboard kullanılıyor. Diğer taraftan yüksek değerlerde ses yalıtımı için fiber alçı teknolojisiyle üretilen selüloz katkılı Vidipan® ile yalıtımı güçlenen Galataport İstanbul’un  darbe dayanımı gerektiren tüm alanları da dayanıklılık sağlıyor....