18 / 07 / 2024

kobiler ve ihracat

kobiler ve ihracat

KOBİ’lerin ihracatçı olabilmeleri, e-ihracat süreçlerine katılabilmeleri için hayata geçirilen ve Kovid-19 tedbirleri kapsamında online gerçekleştirilmeye başlanan "Export Akademi" kapsamındaki 2. çevrim içi eğitime 650’ye yakın girişimci katıldı.

Üretim ve ihracatında dünya lideri olduğumuz ürünlerden 1,1 milyar dolar gelir elde ettik!

Ege İhracatçı Birlikleri tarafından açıklanan verilere göre kuru incir, kuru üzüm ve kuru kayısı ihracatı bir sezonda yüzde 5 artarak 1,1 milyar dolara yükseldi.

Çelik üretimi ve ihracatı Ekim ayında sert düştü

Türkiye Çelik Üreticileri Derneği'nden yapılan açıklamada yüksek enerji maliyetleri ve resesyondaki Avrupa pazarı nedeniyle çelik ihracatında daralmanın devam ettiği belirtilirken Hindistan'ın ise hem iç pazarda hem de yurtdışı pazarlarda etkinliğini artırdığı ifade edildi.

Sanayiciler uyardı! Çelik üretimi ve ihracatı geriliyor

Türkiye Çelik Üreticileri Derneği (TÇÜD), elektrik ve doğalgaza yapılan zamlar nedeniyle uluslararası alanda rekabet güçlerinin gerilediğini açıkladı, Dernekten yapılan açıklamada çelik ihracatında ve üretiminde yaşanan düşüşe işaret edildi. Açıklamada elektrik ve doğal gaz faturalarının çelik sektö

Çimento sektöründe üretim, iç satış ve ihracat geriledi!

Açıklanan resmi verilere göre, çimento sektöründe üretim, iç satış ve ihracat geriledi...

Marbon İnşaat Sanayi Danışmanlık İthalat Ve İhracat Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Marbon İnşaat Sanayi Danışmanlık İthalat Ve İhracat Ticaret Limited Şirketi bugün Sarıyer’de 10 binTL sermaye bedeli ile Aıdaros Abdulla Mhaval tarafından kuruldu.

Cns Life Group İnşaat İthalat Ve İhracat Limited Şirketi kuruldu!

Cns Life Group İnşaat İthalat Ve İhracat Limited Şirketi Kartal’da  20 bin TL sermaye bedeli  ile Özgün Akgün tarafından kuruldu.

Brew Gıda Sanayi İthalat Ve İhracat Ticaret Limited Şirketi Camondo Şubesi açıldı!

Brew Gıda Sanayi İthalat Ve İhracat Ticaret Limited Şirketi Camondo Şubesi Beyoğlu’nda 5 milyon TL sermaye bedeli Aydın Aktarli tarafından açıldı.

El Basira İnşaat Emlak İthalat Ve İhracat Limited Şirketi kuruldu!

El Basira İnşaat Emlak İthalat Ve İhracat Limited Şirketi Fatih’te  100 bin TL sermaye bedeli  ile Mohammed Abdulr Al-Kanan tarafından kuruldu.

Gümüş Group İnşaat Gıda İthalat Ve İhracat Anonim Şirketi kuruldu!

Gümüş Group İnşaat Gıda İthalat Ve İhracat Anonim Şirketi Sarıyer’de  1 milyon TL sermaye bedeli  ile Ahmet    Gümüş tarafından kuruldu.

Bies Tanıtım Hizmetleri İç Mimari İthalat Ve İhracat Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Bies Tanıtım Hizmetleri İç Mimari İthalat Ve İhracat Ticaret Limited Şirketi  Büyükçekmece’de  10  bin TL sermaye bedeli ile Süha Erata tarafından kuruldu.

Erece İnşaat Otomotiv İthalat Ve İhracat Limited  Şirketi kuruldu!

Erece İnşaat Otomotiv İthalat Ve İhracat Limited Şirketi Küçükçekmece’de  1milyon TL sermaye bedeli  ile Sedat Erkek tarafından kuruldu.

Modern Home İnşaat Gayrimenkul Danışmanlığı Dış Ticaret İthalat Ve İhracat Limited Şirketi kuruldu!

Modern Home İnşaat Gayrimenkul Danışmanlığı Dış Ticaret İthalat Ve İhracat Limited Şirketi Kadıköy’de 500 bin TL sermaye bedeli  ile Saeıd Barzegarpour tarafından kuruldu.

Msy Bosphorus Turizm İnşaat Nakliyat İthalat Ve İhracat Limited Şirketi kuruldu!

Msy Bosphorus Turizm İnşaat Nakliyat İthalat Ve İhracat Limited Şirketi Avcılar’da 100 bin TL sermaye bedeli ile Muhammed   Yücel tarafından kuruldu.

kobiler ve ihracat Haberi

kobiler ve ihracat

Ticaret Bakanlığı ve UPS firması iş birliğiyle KOBİ’lerin ihracatçı olabilmeleri, e-ihracat süreçlerine katılabilmeleri için hayata geçirilen ve yeni tip koronavirüs (Kovid-19) tedbirleri kapsamında online gerçekleştirilmeye başlanan "Export Akademi" kapsamındaki ikinci çevrim içi eğitime Türkiye genelinden 650’ye yakın girişimci katıldı.

Bakanlıktan yapılan açıklamaya göre, Türkiye'nin 81 ilinde faaliyet gösteren kadın girişimcileri bir araya getirerek bir ağ kurmak ve girişimcileri ihracat süreçlerine entegre etmek için başlatılan Türkiye Kadın Girişimci Fiziki Networkü toplantıları çevrim içi ortama taşındı.

Anadolu Ajansı'nda yer alan haber göre; söz konusu toplantıların 10'uncusu 22 Mayıs'ta çevrim içi ortamda Hakkarili kadın girişimcilere yönelik gerçekleştirildi. Hakkari merkezden ve Yüksekova’dan kadın girişimcilerin katıldığı toplantıda ihracatta hedef pazar tespiti ve devlet destekleri konularında detaylı bilgiler paylaşıldı.

Ticaret Bakanlığı ve UPS arasında imzalanan protokolle başlatılan ve...