12 / 05 / 2024

Koç Grup konut projeleri

Koç Grup konut projeleri

Firma sahibi Mimar Nihat Koç Tüketici yelpazesinde, her bütçeye uygun konut yapmayı ilke edindik. İnşaat dünyasındaki gelişmeleri ise bir mimar olarak yakından takip ediyorum" diye konuştu.

Konut almak isteyenlere müjde! Fiyatlar düşüyor, alım fırsatı başlıyor!

Tüm Girişimci Emlak Müşavirleri Derneği (TÜGEM) Yönetim Kurulu Üyesi, Dr. Mustafa Koçak, konut fiyatlarının nominal olarak artsa da son bir kaç aydır aylık bazda reel olarak düştüğünü, söyleyerek konut almak isteyenlere müjdeyi verdi.

Meta Grup Konut İnşaat Ticaret Sanayi Limited Şirketi kuruldu!

Meta Grup Konut İnşaat Ticaret Sanayi Limited Şirketi Esenyurt'ta 500 bin TL sermaye bedeli ile Mehmet Şirin Çiliger tarafından kuruldu.

Kentlerden köylere göçün en büyük nedenleri: Daha iyi konut ve yaşam koşulları!

2020'den beri İstanbul'dan göç edenlerin sayısı kademeli olarak artmaya devam ediyor. TÜİK verilerine göre, büyük kentlerden göçün temel nedenleri arasında “daha iyi konut ve yaşam koşulları” geliyor.

Konut kredisi faizleri düşüyor! Köpük gitti, denge geldi! Yeni düzenlemeler sonuç vermeye başladı!

Her sene rekordan rekor koşan konut satışları bu yıl dalgalı seyir izliyor. Fahiş konut fiyatları, krediye erişimdeki zorluklar konut alımlarını etkiledi. 

TÜİK açıkladı: 50 bin 338 kişi daha iyi konut koşulları nedeniyle göç etti!

Türkiye'de geçen sene 2 milyon 791 bin 156 kişinin iller arasında göç ettiği belirlendi. Bu kişilerden 50 bin 338 kişi daha iyi konut koşulları nedeniyle göç etti.

ETS Grup'un ilk konut projesi Caja Maxx Royal satışta! Bodrum'a 84 yeni konut geliyor!

Caja Maxx Royal, Bodrum’un en özel koylarından biri olan Hebil Koyu’nda ETS Grup tarafından hayata geçiriliyor. ETS Grup'un ilk konut projesi olan Caja Maxx Royal satışa çıktı. İşte Caja Maxx Royal konut fiyatları...

Koçali Grup İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Koçali Grup İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Beylikdüzü'nde 100 bin TL sermaye bedeli ile Haydar Koçali tarafından kuruldu.

Konut kredisi faizleri arttıkça arttı! Ev fiyatları 3 milyon TL'ye koşarken, kredi taksitleri 63 bin liraya dayandı! 

Geçtiğimiz yılın başında İstanbul'da ortalama konut fiyatları 1,6 milyon lirayken, bu yıl aynı dönemde 'ortalama fiyatlar' bile 3 milyon liraya koşuyor. Bankadan kredi çekebilen vatandaşların aylık yapması gereken taksitler ise 63 bin liraya dayanmış durumda. 

Asya Grup Konut İnşaat Anonim Şirketi kuruldu!

Asya Grup Konut İnşaat Anonim Şirketi bugün Sultanbeyli'de 200 bin TL sermaye bedeli ile Ertan Koç tarafından kuruldu.

Depremzedelere 18 yıl vade ve 0 faizle yeni konut imkanı!

Acil olarak konutları yıkılacak depremzedeler de uygun koşullarda konut alabilecek. Konutlar teslim edildikten sonra 2 sene herhangi bir ödeme yapılmayacak, sonraki 18 yılda da sıfır faiz uygulanacak

TOKİ ucuz konut başvuruları başladı mı, başvuru koşulları ne? 2022 TOKİ sosyal konut projesi ayrıntıları...

TOKİ sosyal konut projesi başvuru tarihi ve koşulları gibi detaylar bekleniyor. 81 ili kapsayan TOKİ Sosyal Konut Projesi, dar gelirlilere kolay ulaşılabilirlik sağlıyor. Peki TOKİ'ye kimler başvurabilir? İşte TOKİ projesinde son gelişmeleri...

Ertuğrul Grup Konut Gayrimenkul İnşaat Taahhüt Limited Şirketi kuruldu!

Ertuğrul Grup Konut Gayrimenkul İnşaat Taahhüt Limited Şirketi Ümraniye'de Ersin Ertuğrtul tarafından kuruldu.

Emlak Konut GYO Tuzla projesi başlıyor! Projeyi Cevahir Yapı - HB Grup inşa ediyor!

Emlak Konut GYO projelerinden İstanbul Tuzla Merkez Arsa Satışı Karşılığı Gelir Paylaşımı İşi'nin yer teslimi Cevahir Yapı - HB Grup İnşaat'a bugün gerçekleştirildi. 

Koç Grup konut projeleri Haberi

Koç Grup konut projeleri

Tire'de inşaat, otelcilik, tüfek dipçiği ve bahçe mobilyaları alanında faaliyet gösteren Koç Şirketler Grubu, yatırımlarıyla dünyada söz sahibi oldu. Firma sahibi Mimar Nihat Koç, inşaat alanında günün koşullarına uygun konut ürettiklerini belirterek, "Bugüne kadar T başta olmak üzere, Kuşadası, Davutlar ve Altınoluk gibi turizm merkezlerinde yüzlerce konut inşa ettik. 


¦ Pazar payı artıyor Koç, "İnşaat sektörüne ayrı önem veriyoruz. Izmir başta olmak üzere inşaat sektöründeki yatımlarımızı Ege Bölgesi'ne yaymayı hedefliyoruz. Tüketici yelpazesinde, her bütçeye uygun konut yapmayı ilke edindik. İnşaat dünyasındaki gelişmeleri ise bir mimar olarak yakından takip ediyorum" diye konuştu. Tire'de Bekleme Mevkin'nde bulunan tesiste 1989 yılından bu yana üretim yapan Koçsan Mobilya'nın ise iç ve dış pazar payım hızla artırdığını dile getiren Koç, "Walnut Garden markasıyla, ceviz bahçe...