05 / 05 / 2024

Koç Kuleleri iletişim

Koç Kuleleri iletişim

Koç Holding ve Akgül Yap-Sat A.Ş ortaklığıyla, Ankara'nın yeni iş merkezi Söğütözü'nde yapımı süren Koç Kuleleri'ndeki ofisler, yatırımcılardan büyük ilgi gördü. Kulelerin, yarısına yakını satıldı.

Koç Kuleleri Ankara’da satışa çıktı! Metrekaresi 5.500 TL’den başlıyor!

Koç Grubu’nun Ankara’daki Oto-Koç arsası üzerinde hayata geçirilen Koç Kuleleri’nde 86 ofis ve 32 mağaza bulunuyor. 2015 Mayıs’ta teslim edilecek Koç Kuleleri projesinde metrekare fiyat aralığı belli oldu… İşte projenin ilk haberi ve detaylar…

Selçuklu-Taşyapı Koşuyolu Koru Evleri iletişim!

Selçuklu-Taşyapı Koşuyolu Koru Evleri iletişim bilgisi haberimizde yer alıyor. Koşuyolu Koru Evleri'nde metrekare birim fiyatı 5 bin dolardan başlıyor...

Koşuyolu Koru Evleri iletişim bilgisi!

Koşuyolu Koru Evleri iletişim bilgisi haberimizde yer alıyor. Koşuyolu Koru Evleri'nde daireler hemen teslim ediliyor...

Altunizade Koşuyolu Koru Evleri iletişim!

Altunizade Koşuyolu Koru Evleri iletişim bilgisi haberimizde yer alıyor. Koşuyolu Koru Evleri'nde metrekare fiyatı 5 bin dolardan başlıyor...

Koşuyolu Bakırköy City iletişim!

Koşuyolu Bakırköy City iletişim için 444 40 29 numaralı telefonu arayabilirsiniz. Beyaz İnşaat imzasıyla hayata geçirilen projede konutların alanları 87 ile 217 metrekare arasında değişiyor.

Bakırköy City Koşuyolu iletişim!

12 kat şeklinde inşa edilen projede daire alanları 60 metrekareden başlıyor. Bakırköy City Koşuyolu iletişim bilgileri kapsamında telefon numarası 444 40 29 olarak belirlendi.

Sur Yapı Koşuyolu Projesi iletişim!

Sur Yapı Koşuyolu Projesi iletişim için 444 5 787 numaralı telefonu arayabilirsiniz. Metrekare birim fiyatları 6 bin dolardan başlangıç gösteren projede 100'e yakın konut olacak.

Sur Yapı Koşuyolu Konutları iletişim!

İstanbul Çevreyolu'na yakın mesafede yer alacak olan projede ön talep süreci devam ediyor. Sur Yapı Koşuyolu Konutları iletişim bilgileri kapsamında telefon numarası 444 5 787 olarak belirlendi.

Koşuyolu Sur Yapı Evleri iletişim!

Kuzey cephesinin Çamlıca manzarasına sahip olduğu projede konut, home ofis ve ticaret alanları yer alacak. Koşuyolu Sur Yapı Evleri iletişim bilgileri kapsamında telefon numarası 444 5 787 olarak belirlendi.

Koşuyolu Sur Yapı Projesi iletişim!

İçerisinde konut, home ofis ve ticaret alanlarının yer aldığı projenin doğu cephesi Adalar ve Marmara Denizi'ne sahip. Koşuyolu Sur Yapı Projesi iletişim bilgileri kapsamında telefon numarası 444 5 787 olarak belirlendi.

İş GYO Nef Inİstanbul Lokal iletişim!

İş GYO Nef Inİstanbul Lokal iletişim numarası 444 72 21 olarak belirlendi. Ödeme koşulları kapsamında 30 ay vade farksız taksit uygulanan proje eski Topkapı Şişecam Fabrikası arazisi üzerinde inşa ediliyor.

Kadıköy Elysium Elit Koşuyolu iletişim!

Kadıköy Elysium Elit Koşuyolu iletişim numarası 0216 651 48 18 olarak belirlendi. 15 katlı ve 6 katlı olmak üzere 2 blok halinde inşa edilen projede 1+1'den 4,5+1'e kadar farklı daire seçenekleri sunuluyor.

Emlak Konut Ayazma Konutları iletişim bilgileri!

Emlak Konut Ayazma Konutları iletişim bilgileri haberimizde yer alıyor. Projenin ödeme koşulları kapsamında minimum 50 bin TL ödeniyor, kalan bedel için 0,50 faizle 120 ay vade imkanı sağlanıyor.

Bakırköy Semerkand Line Konutları iletişim!

Bakırköy Semerkand Line Konutları iletişim bilgilerine haberimizden ulaşabilirsiniz. Projenin ödeme koşulları kapsamında yüzde 25 peşin ödeme yapılması durumunda kalan bedel için 120 ay vade yapılabiliyor.

Koç Kuleleri iletişim Haberi

Koç Kuleleri iletişim

Ankara 'da son yıllarda hızla artan iş kulelerine inşaatı tamamlanmak üzere olan Koç Kuleleri de katılıyor. Koç Holding ve Akgül Yap-Sat A.Ş ortaklığıyla, Ankara'mn yeni iş merkezi Söğütözü'nde yapımı süren Koç Kuleleri'ndeki ofisler, yatırımcılardan büyük ilgi gördü. Kulelerin, satışa sunulan ofislerinin yarısına yakını satıldı. 33 kata kadar uzanan Koç Kuleleri, 17 bin 780 metrekarelik bir alan üzerine kuruldu. Akgül Yap-Sat A.Ş'nin ortaklarından Ömer Akgül, inşaatı yakından takip eden Koç Holding Şeref Başkanı Rahmi Koç'a kuleleri gezdirdi. Akgül, "Ankara'nın kalbi burada atacak" dedi. 


Dev tanker denize indirildi Bu arada Koç Holding'in ticari ve askeri gemi ile süperyat sektöründe faaliyet gösteren şirketi RMK Marine, tekne yapısından bağımsız kargo tanklarına sahip, "dünyada üretilen en büyük asfalt tankeri" unvanını taşıyan ikinci tankeri denize indirdi....