16 / 05 / 2024

koç marina ihaleleri

koç marina ihaleleri

Koç Holding'in iştiraki Setur, dolaylı olarak Yıldız Holding kontrolünde bulunan marinaların hisselerini devralmak için Rekabet Kurulu'na (RK) başvurdu. Fenerbahçe-Kalamış Marinası ihalesine de 664 milyon dolarla en yüksek teklifi verdi...

Marina Ankara Evleri ödeme koşulları!

Marina Ankara Evleri ödeme koşulları kapsamında 25 bin TL peşinatla ev sahibi olunuyor. Sinpaş Marina Ankara Evleri'nde daireler Haziran 2018'de teslim ediliyor...

Koç Holding'e Beta Marina Liman'ı için izin çıkmadı!

Rekabet Kurulu, Yıldız Holding'in bağlı olduğu Beta Marina Liman hisselerinin tamamının Koç Holding’in bağlı şirketi Setur Servis Turistik AŞ tarafından devralınmasına izin vermedi.

Koç Grubu'na rekabet kurulundan neden izin çıkmadı?

Koç Grubu’na bağlı Setur Servis'in, Yıldız Holding’e bağlı Beta Marina Liman ve Çekek İşletmesi A.Ş. ile Pendik Turizm Marina Yat ve Çekek İşletmesi A.Ş.’nin hisselerinin devralmasına Rekabet Kurulu’ndan izin çıkmadı.

Beta Marina Limanı Koç Holding'e devredilmeyecek!

Rekabet Kurulu, Yıldız Holding'in bağlı olduğu Beta Marina Liman ve Çekek İşletmesi AŞ ve Pendik Turizm Marina Yat ve Çekek İşletmesi AŞ'nin hisselerinin tamamının Setur AŞ tarafından devralınmasına izin vermedi.

Eston Deniz Marina ödeme koşulları!

Eston Deniz Marina ödeme koşulları kapsamında fırsatlar sunuluyor. Proje, toplam arsa alanı 1 milyon 200 bin metrekare olarak belirlenen Eston Deniz Evleri'nin etabı olarak yükseliyor.

Orman genel müdürlüğü taşınmaz ihaleleri!

Orman genel müdürlüğü özel mülkiyetindeki taşınmazlar hakkında tapu sicilinde işlem yapmaya orman işletme müdürü yetkili oluyor. Peki, Orman genel müdürlüğü taşınmaz ihaleleri nasıl yapılır? İhale koşulları nelerdir? İşte yanıtı..

Çankaya Marina Ankara ödeme koşulu!

Çankaya Marina Ankara ödeme koşulu kapsamında projede peşin alımlarda yüzde 15 indirim yapılıyor. Daire tiplerinin 1+1'den 7,5+1'e kadar farklı şekilde dizayn edildiği projede daire teslimleri 2018 yılı Nisan ayında gerçekleşecek.

Marina Ankara ödeme koşulu!

Marina Ankara ödeme koşulu kapsamında projede 48 ay 0 faiz avantajı sağlıyor. Toplam 120 bin 533 metrekare arsa üzerinde yükselen Marina Ankara projesinde daireler 1+1'den 7,5+1'e kadar farklı seçenekte tasarlandı.

Marina Ankara Oran ödeme koşulları!

Marina Ankara Oran ödeme koşulları kapsamında 48 ay vade farksız taksit imkanı sunuluyor. Marina Towers etabında satışları devam eden proje Sinpaş Yapı imzası ile yükseliyor.

Sinpaş Marina Ankara ödeme koşulları!

Sinpaş Marina Ankara ödeme koşulları kapsamında 48 ay 0 faiz imkanı ile konut sahibi olunabiliyor. Çankaya Oran'da inşa edilen projede Eymir Gölü ve Vadi manzaralı daireler yer alıyor.

Oran Marina Ankara kampanyalı ödeme koşulları!

Oran Marina Ankara kampanyalı ödeme koşulları kapsamında projede yüzde 10 peşin ödemelerde, kalan bedel firma bünyesinde 40 ay vade farksız taksitlendiriliyor. Proje Ankara Çankaya Oran'da yükseliyor.

Çankaya Marina Ankara ödeme koşulları!

Çankaya Marina Ankara ödeme koşulları kapsamında peşin ödemelerde yüzde 15 indirim yapılıyor. Toplam 120 bin 533 metrekare arsa alanı üzerinde yükselen projede daireler 2018 yılı Nisan ayında teslim edilecek.

Koç Holding Kalamış Marina ihalesinden vazgeçti!

Koç Holding’de CEO seçilen Levent Çakıroğlu, yurt dışında büyüyeceklerini, Turgay Durak döneminde yapılan 25 milyar liralık yatırımın karşılığını almaya çalışacaklarını, daha çok istihdam yaratacaklarını söyledi.

koç marina ihaleleri Haberi

koç marina ihaleleri

Koç Holding'in iştiraki Setur, dolaylı olarak Yıldız Holding kontrolünde bulunan marinaların hisselerini devralmak için Rekabet Kurulu'na (RK) başvurdu. Rekabet Kurulu'nun internet sitesinde yer alan bilgiye göre, Setur'un başvurusu, Beta Marina Liman ve Çekek İşletmesi, Pendik Turizm Marina Yat ve Çekek İşletmesi'nin hisselerinin tamamının devralınmasını kapsıyor. Koç Holding çatısı altında faaliyet gösteren Tek-Art, geçtiğimiz günlerde düzenlenen Fenerbahçe-Kalamış Marinası ihalesinde 664 milyon dolarla en yüksek teklifi vermiş ve marinayı 30 yıl işletme hakkına kavuşmuştu. İki firma geçtiğimiz yıl içinde düzenlenen köprü ve otoyol ihalesinde birlikte hareket etmiş. Fakat kazandıkları ihale daha sonra fiyatın düşük olması sebebiyle iptal edilmişti.


Akşam...