06 / 05 / 2024

Koç vakfı sağlık projeleri

Koç vakfı sağlık projeleri

Vehbi Koç Vakfı'nın bünyesinde bulunan MedAmerikan Polikliniği, yeni yasalar çerçevesinde 10 milyon dolar yatırım ile MedAmerikan Tıp Merkezi'ne çevrildi. Merkez, Bağdat Caddesi, Feneryolu'nda 9 bin metrekare kapalı alanda hizmet veriyor.

Sağlık Bakanlığı 42 bin 500 personel alımı ne zaman? İşte son gelişmeler...

Sağlık Bakanlığı tarafından 42 bin 500 personel alımı yapılacağı açıklandı. Açıklamanın ardından pek çok kişi başvuru tarihlerini sorgulamaya başladı. Bakan Fahrettin Koca tarafından duyurulan personel alımıyla ilgili başvuru tarihleri ve başvuru koşulları merak ediliyor.

Ri Point Gayrimenkul Emlak Ve Eğitim Sağlık Danışmanlığı Limited Şirketi kuruldu!

Ri Point Gayrimenkul Emlak Ve Eğitim Sağlık Danışmanlığı Limited Şirketi Esenyurt'ta 25 bin TL sermaye bedeli ile Duygu Koçyiğit ortaklığında kuruldu.

Sağlık Bakanlığı bünyesinde 220 memur alımı resmen başladı! Başvuruları sakın kaçırmayın!

Sağlık Bakanlığı memur ve işçi alımı yapacağını duyurdu. Bu haber sonrası başvuru koşulları da araştırılmaya başlandı. İşte o detaylar!

Milyonlarca sağlık çalışanı gözünüz aydın! İşte maaş ve çalışma koşullarıyla ilgili iyileştirme teklifinin tüm detayları

Sağlık çalışanlarının çalışma koşullarını ve maaşlarını iyileştirme teklifi Meclis’e sunuldu. İşte detaylar…

Santelina Sağlık Hizmetleri Ve Turizmi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Santelina Sağlık Hizmetleri Ve Turizmi Ticaret Limited Şirketi bugün Bahçelievler'de 300 bin TL sermaye bedeli ile Abiddin Acar, Alper Boz ve Nalan Vardar Koşun ortaklığında kuruldu.

Mali'de inşa edilecek 4 cami ve 3 sağlık ocağının temeli atıldı!

İHH İnsani Yardım Vakfı'nca Mali'nin farklı kentlerinde inşa edilecek 4 cami ve 3 sağlık ocağının temeli atıldı.

Mamak Belediyesi Sağlık Bilimleri Yüksek Teknoloji Araştırma Vakfı'na arazi mi tahsis etti? 

2013 yılında hizmet veren Ankara Mamak Belediyesi'nin, Sağlık Bilimleri Yüksek Teknoloji Araştırma Vakfı'na arazi tahsis ettiği iddia edildi.

Bursa'da belediye tarafından kiralanan otel sağlık çalışanlarına tahsis edildi!

Bursa Yıldırım Belediyesi tarafından yeni tip koronavirüs nedeniyle 7 gün 24 saat görev yapan sağlık personelinin daha iyi koşullarda dinlenebilmesi için otel kiraladı. 

Türkiye Diyanet Vakfı'nın yurt ve sosyal tesisleri sağlık çalışanlarının hizmetinde!

Türkiye Diyanet Vakfı (TDV), yeni tip koronavirüs (Kovid-19) tedbirleri dahilinde eğitime ara verilmesinden sonra öğrencilerin bulunmadığı yurtları, sağlık çalışanlarının hizmetine sunduğunu belirtti.

TÜGVA yurtları sağlık ve adalet çalışanlarına tahsis edildi!

Türkiye Gençlik Vakfı (TÜGVA),  İstanbul'da 4, İzmir'de 3 ve diğer şehirlerde 6 yurt binasını sağlık ve infaz memurlarına tahsis etti.

Ensar Vakfı 5 yurdunu sağlık çalışanlarına tahsis etti!

Ensar Vakfı, İstanbul, Konya ve Rize'de yer alan 5 öğrenci yurdunu sağlık çalışanlarına tahsis etti...

Yeşilköy 2001 Eğitim Kültür ve Sağlık Vakfı’na bedelsiz arazi tahsisi mi yapıldı?

Eski Esenyurt Belediye Başkanı Necmi Kadıoğlu’nun, yönetiminde olduğu Yeşilköy 2001 Eğitim Kültür ve Sağlık Vakfı’na üniversite yapılması için 25 yıllığına bedelsiz tahsis ettiği arsaya ilişkin yeni iddialar ortaya çıktı.

Vatan Sağlık ve Eğitim Vakfı yeni okullar açacak!

İstanbul Yeni Yüzyıl Üniversitesi'ni bünyesinde barındıran Vatan Sağlık ve Eğitim Vakfı (VASEV) yeni okullar açacak.

Koç vakfı sağlık projeleri Haberi

Koç vakfı sağlık projeleri

MedAmerikan'ın açılış töreninde söz alan Koç Holding Şeref Başkanı Rahmi Koç, sağlık  yatırımlarının önemine işaret etti. Hayat standardına uyumlu sağlık harcamalarının arttığına işaret eden Koç, "Bir de buna Özel Sağlık Sigortası eklendiğinde ayn bir durum ile karşı karşıya kalıyoruz. Bunu görüyoruz, gayet modern hastaneler açılıyor. Hastanelerin ekipman ve bakım, otel ve yiyecek-içecek olmak kaydı ile 3 ana kısım vardır. Ama bunlar madalyonun bir tarafıdır. Yatırım yapınca elde edilebilir. Halbuki madalyonun diğer tarafı önemlidir.O da çok kalifiye ve deneyimli doktorlar, cer rahlar, hemşireler ve idari elemanlardır." dedi. Koç, şöyle devam etti: "Sağlık alanında hayat önemlidir. Burada kesinlikle hata yapmamalısınız. Hastanede başta doktorlar olmak kaydı ile bütün elemanların hasta ve yakınlanna karşı sevecen olmalan ve en iyi servisi venrıeleri, onlan rahat...