16 / 05 / 2024

Koç ve Sabancı İstanbula müze açacak

Koç ve Sabancı İstanbula müze açacak

Hürriyet’ten Jale Özgentürk’ün haberine göre, İstanbul iki yeni özel müzeye daha kavuşuyor. Koç Grubu, 2007 yılında hazırlıklarına başladığı Türkiye’nin en büyük çağdaş sanat müzesini açmak için yola çıktı.

Türkiye'nin en zengin 100 ailesi belli oldu! İşte 2023'ün en zenginleri...

Türkiye'nin en zengin 100 kişisi ve ailesi belli oldu. ‘En Zengin 100 Araştırması’nın sonuçlarına göre Koç ailesi ve Sabancı aileleri ilk sıralarda yer aldı.

Bozkır Vinç Hizmetleri Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Bozkır Vinç Hizmetleri Sanayi Ticaret Limited Şirketi bugün Sultangazi'de 2 milyon TL sermaye bedeli ile Menşure Koç ve Tevfik Çavuş ortaklığında kuruldu.

İsfa Dizayn Mühendislik Danışmanlık Limited Şirketi kuruldu!

İsfa Dizayn Mühendislik Danışmanlık Limited Şirketi bugün Beylikdüzü'nde 100 bin TL sermaye bedeli ile Fatih Koç ve İsmail Turan ortaklığında kuruldu.

Enram Enerji İnşaat Makine Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Kuruldu!

Enram Enerji İnşaat Makine Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Şişli’de 50.000,00 TL sermaye bedeli ile Ceyda Koç ve Nevzat Koç ortaklığında kuruldu.

Ahmet Erdem kimdir? Ahmet Erdem kaç yaşında?

Shell Türkiye Ülke Başkanı, Shell & Turcas A.Ş. Yönetim Kurulu Başkanı ve Sabancı Holding Bağımsız Yönetim Kurulu Üyesi  olarak görev yapan Ahmet Erdem kimdir? Ahmet Erdem kaç yaşında? İşte ayrıntılar...

2023 kurbanlık fiyatları karalar bağlattı! Tosun, dana, koç ve koyun fiyatları ne kadar oldu?

Kurban Bayramı'na kısa süre kala vatandaşlar kurbanlık fiyatlarını sorguluyor. Peki, 2023 kurbanlık Tosun, dana, koç ve koyun fiyatları ne kadar oldu? İşte detaylar...

Koçbey Gayrimenkul Sanayi Ticaret Anonim Şirketi kuruldu;!

Koçbey Gayrimenkul Sanayi Ticaret Anonim Şirketi Beykoz'da 100 bin TL sermaye bedeli ile ismail Koç ve Serdar Koç ortaklığında kuruldu.

Darf Yapı İnşaat Mühendislik Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Darf Yapı İnşaat Mühendislik Sanayi Ticaret Limited Şirketi Sultangazi'de 1 milyon TL sermaye bedeli ile Ahmet Koç ve Fatih Koç ortaklığında kuruldu. 

Rotam Yapı İnşaat Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Rotam Yapı İnşaat Ticaret Limited Şirketi Bağcılar'da 1 milyon TL sermaye bedeli ile Fatih Koç ve Osman Koç ortaklığında kuruldu.

Rosso Stone And House Mimarlık Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Rosso Stone And House Mimarlık Sanayi Ticaret Limited Şirketi bugün Küçükçekmece'de Kürşat Koç ve Zafer Çınar ortaklığında kuruldu.

Ct Solutıons Mühendislik Ve Danışmanlık Ticaret Limited Şirketi Kuruldu!

Ct Solutıons Mühendislik Ve Danışmanlık Ticaret Limited Şirketi Can Berk Koç ve Tugay Özen ortklığında Tuzla'da kuruldu!

Otobüs bileti almak hayal oldu! Uçak bileti fiyatına otobüs bileti! Metro, Pamukkale 6 Ağustos 2022 fiyat listesi

Henüz tatile çıkamayan vatandaşlar şehirler arası otobüs bileti fiyatlarını araştırıyor. Şehirler arası yolculuk artık lüks oldu! Peki, şehirler arası otobüs bileti fiyatları ne kadar? Metro, Kamil Koç ve Pamukkale 6 Ağustos 2022 fiyat listesi...

Vıento Gayrimenkul Danışmanlık Limited Şirketi kuruldu!

Vıento Gayrimenkul Danışmanlık Limited Şirketi bugün Beyoğlu'nda Ertuğrul Koç ve Işıl Koç ortaklığında kuruldu.

Koç ve Sabancı İstanbula müze açacak Haberi

Koç ve Sabancı İstanbula müze açacak

Hürriyet’ten Jale Özgentürk’ün haberine göre, İstanbul iki yeni özel müzeye daha kavuşuyor. Koç Grubu, 2007 yılında hazırlıklarına başladığı Türkiye’nin en büyük çağdaş sanat müzesini açmak için yola çıktı.  Müze, İstanbul’un kentsel dönüşümünde en hızlı değişimi yaşamakta olan Dolapdere'de. 50 milyon Euro ile hayata geçirilecek müzeyi İngiliz Grims-haw Arhitects’ten Kirşten Lees tasarlıyor. Müzede Vakfın 2007’den itibaren oluşturmaya başladığı 1000’den fazla eser sergilenecek. Koç Çağdaş Sanat Müzesi Koleksiyonu’nun yüzde 45’i Türk veya Türkiye ile ilgili, yüzde 30’u Türkiye’ye komşu ülkeler, yüzde 25’i ise dünyanın diğer bölgelerindeki sanatçıların son 50 yılda ürettiği eserlerden oluşturuluyor.


Demet Sabancı Çetindoğan ve eşi Cengiz Çetindoğan ise Sütlüce’de ünlü mimar Zaha Hadid’in tasarlayacağı Demsa Collection için izinleri tamamladı, inşaat hazırlıklarına başladı. Müzede aileden kalan antika ve sanat eserlerinin...