17 / 05 / 2024

Koç ve Sabancıdan yeni müze

Koç ve Sabancıdan yeni müze

Hürriyet’ten Jale Özgentürk’ün haberine göre, İstanbul iki yeni özel müzeye daha kavuşuyor. Koç Grubu, 2007 yılında hazırlıklarına başladığı Türkiye’nin en büyük çağdaş sanat müzesini açmak için yola çıktı.

Sakıp Sabancı'dan pırlanta değerinde 10 tavsiye!

Stajyer memurluktan zirve tırmanan ve Türkiye'nin en zenginlerinden biri olarak tarihe geçen Sakıp Sabancı, birbirinden eşsiz 10 tavsiye verdi! İşte Sakıp Sabancı'dan geleceğin liderlerine pırlanta değerinde 10 tavsiye...

Bosforum İnşaat Ve Emlak Danışmanlık Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Bosforum İnşaat Ve Emlak Danışmanlık Sanayi Ticaret Limited Şirketi Esenyurt'ta Tagır Mamedzhafarov tarafından kuruldu.

Doha Yaşam Gayrimenkul Ve Emlak Danışmanlık Pazarlama Turizm Tic.Ltd.Şti.Kadıköy Şubesi açıldı!

Doha Yaşam Gayrimenkul Ve Emlak Danışmanlık Pazarlama Turizm Tic.Ltd.Şti.Kadıköy Şubesi Kadıköy'de Cem Gülmez tarafından açıldı.

Noya Emlak Ve Gayrimenkul Danışmanlığı İnşaat Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Noya Emlak Ve Gayrimenkul Danışmanlığı İnşaat Sanayi Ticaret Limited Şirketi Zeytinburnu'nda 500 bin TL sermaye bedeli ile Yusuf Küçük tarafından kuruldu.

İdemir Turizm Ve Turizm Danışmanlık Hizmetleri Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

İdemir Turizm Ve Turizm Danışmanlık Hizmetleri Ticaret Limited Şirketi bugün Beyoğlu'nda 10 bin TL sermaye bedeli ile İzzet Demir tarafından kuruldu.

My Key Turkey Gayrimenkul İnşaat Ve Emlak Danışmanlığı Anonim Şirketi kuruldu!

My Key Turkey Gayrimenkul İnşaat Ve Emlak Danışmanlığı Anonim Şirketi bugün Sarıyer'de 50 bin TL sermaye bedeli ile İbrahim Aslan ve Ömer Faruk Vani ortaklığında kuruldu.

Eye Land Emlak Ve Gayrimenkul Danışmanlığı Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Eye Land Emlak Ve Gayrimenkul Danışmanlığı Ticaret Limited Şirketi Şişli'de 200 bin TL sermaye bedeli ile Marzıeh Bıgdeloo ve Negar Sohrab Haghıghat ortaklığında kuruldu.

Metıculous Lojistik Ticaret Ve Gayrimenkul Danışmanlık Hizmetleri Limited Şirketi kuruldu!

Metıculous Lojistik Ticaret Ve Gayrimenkul Danışmanlık Hizmetleri Limited Şirketi bugün Şişli'de 150 bin TL sermaye bedeli ile Berk Özevin tarafından kuruldu.

Doha Yaşam Gayrimenkul Ve Emlak Danışmanlık Pazarlama Turizm Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Doha Yaşam Gayrimenkul Ve Emlak Danışmanlık Pazarlama Turizm Ticaret Limited Şirketi Kadıköy'de 250 bin TL sermaye bedeli ile Ömer Karabudak tarafından kuruldu.

Fasıla Turizm Seyahat Ve Organizasyon Danışmanlığı Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Fasıla Turizm Seyahat Ve Organizasyon Danışmanlığı Sanayi Ticaret Limited Şirketi bugün Şişli'de 200 bin TL sermaye bedeli ile Fatma Sıla Turan tarafından kuruldu.

Overca Seyahat Acenteliği Ve Emlak Danışmanlığı Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Overca Seyahat Acenteliği Ve Emlak Danışmanlığı Ticaret Limited Şirketi Avcılar’da  10 bin TL sermaye bedeli İle Mehmet Bender tarafından kuruldu.

Leseces Pazarlama Emlak Ve Gayrimenkul Danışmanlığı Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Leseces Pazarlama Emlak Ve Gayrimenkul Danışmanlığı Ticaret Limited Şirketi Beşiktaş’ta  10 bin TL sermaye bedeli ile Uğurhan Doğan tarafından kuruldu.

Orion Restorasyon Mimarlık Mühendislik Ve Gayrimenkul Danışmanlığı Limited Şirketi kuruldu!

Orion Restorasyon Mimarlık Mühendislik Ve Gayrimenkul Danışmanlığı Limited Şirketi Ümraniye’de  100 bin TL sermaye bedeli ile Elmas Hayırlıoğlu, Merve Betül Hayırlıoğlu Yılmaz tarafından kuruldu.

Koç ve Sabancıdan yeni müze Haberi

Koç ve Sabancıdan yeni müze

Hürriyet’ten Jale Özgentürk’ün haberine göre, İstanbul iki yeni özel müzeye daha kavuşuyor. Koç Grubu, 2007 yılında hazırlıklarına başladığı Türkiye’nin en büyük çağdaş sanat müzesini açmak için yola çıktı.  Müze, İstanbul’un kentsel dönüşümünde en hızlı değişimi yaşamakta olan Dolapdere'de. 50 milyon Euro ile hayata geçirilecek müzeyi İngiliz Grims-haw Arhitects’ten Kirşten Lees tasarlıyor. Müzede Vakfın 2007’den itibaren oluşturmaya başladığı 1000’den fazla eser sergilenecek. Koç Çağdaş Sanat Müzesi Koleksiyonu’nun yüzde 45’i Türk veya Türkiye ile ilgili, yüzde 30’u Türkiye’ye komşu ülkeler, yüzde 25’i ise dünyanın diğer bölgelerindeki sanatçıların son 50 yılda ürettiği eserlerden oluşturuluyor.


Demet Sabancı Çetindoğan ve eşi Cengiz Çetindoğan ise Sütlüce’de ünlü mimar Zaha Hadid’in tasarlayacağı Demsa Collection için izinleri tamamladı, inşaat hazırlıklarına başladı. Müzede aileden kalan antika ve sanat eserlerinin...