05 / 05 / 2024

Koç Yapı projeleri

Koç Yapı projeleri

Koç Yapı, Bağdat Caddesi projelerine devam ediyor. Bunlardan Koç Tower, caddede son ruhsatı alan en yüksek bina özelliğini taşıyor. Koç Tower, 21 kat ve 38 daireden oluşuyor.

Koç Yapı lüks konutta maliyet liderliğini sürdürüyor!

Koç Yapı A.Ş., betonarmede 100 yıllık garanti verirken, lüks konutta maliyet liderliğini sürdürüyor. Koç Yapı A.Ş. Bağdat Caddesinde iki yeni projesinin m2’sini 9000 TL’ ye satışa sunuyor.

Avcılar'a kentsel dönüşüm müjdesi: 5 yıl içerisinde tamamlanacak!

Yerel seçimler yaklaşırken adaylar da yeni projelerini peş peşe açıklıyor. AK Parti Avcılar Belediye Başkan Adayı Abdullah Küçükoğlu projeleri kapsamında kentsel dönüşüm projesi vererek, ilçede dönüşüm çalışmalarının 5 yıl içerisinde tamamlanacağını söyledi.

GYODER'den depreme karşı akıllı kentler için KÖİ modeli önerisi!

Kamu Özel Sektör İş Birliği (KÖİ) Modeli, depreme dayanıklı dirençli kentler, yerel hizmetler, akıllı şehircilik, çevre ve enerji projeleri, kiralık evler, yurtlar ve sosyal alanlar gibi üst yapı projeleri için de önemli bir yöntem olacak.

Xinjiang Uygur Özerk Bölgesi’nin 72 milyar yuanlık alt yapı projeleri için ilk kazma vuruldu!

Çin’in Xinjiang Uygur Özerk Bölgesi’nde 72 milyar 27 milyon RMB tutarında yatırım projeleri için düğmeye basıldı...

Halk Yapı, Dilovası Sanayi Merkezi Projesi için sözleşme imzaladı!

Halk Yapı Projeleri Geliştirme A.Ş. ile Marmara Metal Mamulleri Ticaret A.Ş. arasında "Dilovası Sanayi Merkezi Projesi" için yüzde 50 - yüzde 50  gelir paylaşımlı olacak şekilde, "arsa satışı karşılığı hasılat paylaşımı sözleşmesi" imzalandı.

Hamit Cenk Koç kimdir?

Koç Yapı A.Ş. Yönetim Kurulu Başkanı Hamit Cenk Koç kimdir? Hamit Cenk Koç daha önce hangi görevlerde bulunmuştur? İşte Hamit Cenk Koç'un biyografisi...

Koç Yapı'nın acı günü! Hamit Cenk Koç vefat etti!

Koç Yapı A.Ş. Yönetim Kurulu Başkanı Hamit Cenk Koç vefat etti. Koç Yapı taziye ilanı yayınladı. 

Halk GYO'nun Nişantaşı binası 14.7 milyon TL'ye satıldı!

Halk GYO'nun portföyünde yer alan Nişantaşı binası, şirketin bağlı ortaklığı Halk Yapı Projeleri Geliştirme A.Ş.'ne KDV dahil 14 milyon 750 bin TL bedelle satıldı.

Halk GYO'nun yeni şirketi tescil edildi!

Halk GYO, 15 milyon TL sermayeli bir anonim şirket kurulmasına karar verdi. Söz konusu şirket, ‘'Halk Yapı Projeleri Geliştirme Anonim Şirketi'' unvanı ile kuruldu ve tescil edildi. 

Halk GYO yeni şirket kurdu! 

Halk Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı yeni şirket kurdu. Halk Yapı Projeleri Geliştirme Anonim Şirketi bugün Ümraniye'de kuruldu.

Halk Yapı Projeleri Geliştirme Anonim Şirketi kuruldu!

Halk Yapı Projeleri Geliştirme Anonim Şirketi bugün Ümraniye'de 15 milyon TL sermaye bedeli ile Halk Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı Anonim Şirketi tarafından kuruldu.

İzmit'te yapı projeleri dijital ortamdan teslim edilecek!

Covid 19 Koronavirüsle mücadelede tüm birimleriyle adeta seferber olan İzmit Belediyesi, daha sağlıklı hizmet verebilmek amacıyla Yapı Ruhsat Birimine verilecek mimari ve statik projeleri elektronik posta ortamında alacak.

Konya Şehir Hastanesi bu yıl hizmete açılıyor!

Konya İl Sağlık Müdürü Mehmet Koç, yapımı süren Konya Şehir Hastanesi'nin bu yıl içinde hizmete açılacağını açıkladı.

Koçyapı Turizm İnşaat Anonim Şirketi Çekmeköy Şubesi açıldı!

Koçyapı Turizm İnşaat Anonim Şirketi Çekmeköy Şubesi bugün 20 milyon TL sermaye bedeli ile açıldı. 

Koç Yapı projeleri Haberi

Koç Yapı projeleri

Koç Yapı, Bağdat Caddesi projelerine devam ediyor. Bunlardan Koç Tower, caddede son ruhsatı alan en yüksek bina özelliğini taşıyor. 

Koç Tower, Adalar manzarası çevresindeki tarihi köşkleri, anıt ağaç kabul edilen çam ağaçları ve yeşil alanların fazlalığı ile öne çıkıyor. 7 yıldız resepsiyon konsepti  Koç Tower, 21 kat ve 38 daireden oluşuyor. Evler metrekaresi 10 bin satılıyor. 



Posta



Web: