07 / 05 / 2024

Koç Zemin Limited Şirketi adresi

Koç Zemin Limited Şirketi adresi

Koç Zemin Limited Şirketi, Murat Koç ve İsmail Koç ortaklığıyla 10 bin TL sermaye ile 9 Ekim'de İstanbul İl'i, Küçükçekmece, Kanarya Mahallesi, Leylek Caddesi'nde kuruldu.

Soil Zemin Mühendislik Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!    

Soil Zemin Mühendislik Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi bugün Şişli'de 10 bin TL sermaye bedeli ile Taylan Simsar tarafından kuruldu.

Fırtına Zemin Kaplama Hırdavat Nakliyat İnşaat Malzemeleri Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Fırtına Zemin Kaplama Hırdavat Nakliyat İnşaat Malzemeleri Ticaret Limited Şirketi bugün Beylikdüzü'nde 10 bin TL sermaye bedeli ile Mustafa Altun tarafından kuruldu.

Furtex Global Zemin Kaplama Ürünleri ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Furtex Global Zemin Kaplama Ürünleri ve Ticaret Limited Şirketi bugün Kadıköy'de 65 bin TL sermaye bedeli ile Berk Ekicigil ve İskender Selek tarafından kuruldu.

Ustabaşıoğlu İnşaat Malzemeleri Zemin Kaplama Mobilya Limited Şirketi kuruldu!

Ustabaşıoğlu İnşaat Malzemeleri Zemin Kaplama Mobilya Nakliyat Elektronik Sanayi Ticaret Limited Şirketi bugün Beylikdüzü'nde 50 bin TL sermaye bedeli ile Azap Sap tarafından kuruldu.

Sadıkoğlu Prefabrik Yapı İnşaat Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Sadıkoğlu Prefabrik Yapı İnşaat Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi bugün Pendik'te 40 bin TL sermaye bedeli ile Hasan Sadıkoğlu tarafından kuruldu.

Gelişim Zemin Yapı Sistemleri Sanayi ve Dış Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Gelişim Zemin Yapı Sistemleri Sanayi ve Dış Ticaret Limited Şirketi bugün Esenyurt'ta 400 bin TL sermaye bedeli ile Ümit Özgül tarafından kuruldu.

Rektaş İnşaat Zemin Gıda Tekstil Turizm Sanayi ve Dış Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Rektaş İnşaat Zemin Gıda Tekstil Turizm Sanayi ve Dış Ticaret Limited Şirketi bugün Esenyurt'ta 200 bin TL sermaye bedeli ile Yalup Tonka tarafından kuruldu.

Yeditepe İzolasyon Zemin Kaplama Sistemleri ve İnşaat Limited Şirketi kuruldu!

Yeditepe İzolasyon Zemin Kaplama Sistemleri ve İnşaat Limited Şirketi Ataşehir'de 50 bin TL sermaye bedeli ile Cevat Erdoğan tarafından kuruldu.

Park World Çocuk Oyun Grupları Zemin Sistemleri ve İnşaat Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Park World Çocuk Oyun Grupları Zemin Sistemleri ve İnşaat Sanayi Ticaret Limited Şirketi bugün Esenler'de 500 bin TL sermaye bedeli ile Ahmet Güldür tarafından kuruldu.

Yükselen Zemin Kaplama Hırdavat İnşaat Malzemeleri Asansör Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Yükselen Zemin Kaplama Hırdavat İnşaat Malzemeleri Asansör Ticaret Limited Şirketi bugün Beylikdüzü'nde 20 bin TL sermaye bedeli ile Fatih Haandere, Abdulsamed Demircan ortaklığında kuruldu.

Dünya Zemin Mühendislik İnşaat Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Dünya Zemin Mühendislik İnşaat Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi bugün Şişli'de 100 bin TL sermaye bedeli ile Habip Koçak ve Hasan İssi tarafından kuruldu...

Kç Koç Grup İnşaat Malzemeleri Sanayi Ticaret Limited Şirketi Pendik Şubesi açıldı!

Kç Koç Grup İnşaat Malzemeleri Sanayi Ticaret Limited Şirketi Pendik Şubesi 250 bin TL sermaye bedeli ile açıldı.

AEM Zemin Mühendislik İnşaat Limited Şirketi kuruldu!

AEM Zemin Mühendislik İnşaat Limited Şirketi bugün Bayrampaşa'da 10 bin 200 TL sermaye bedeli ile Ali Kemal Samast, Emre Çelik ve Fatih Kutlu ortaklığıyla kuruldu. 

Koç Zemin Limited Şirketi adresi Haberi

Koç Zemin Limited Şirketi adresi

Koç Zemin Limited Şirketi, Murat Koç ve İsmail Koç ortaklığıyla 10 bin TL sermaye ile 9 Ekim'de İstanbul İl'i, Küçükçekmece, Kanarya Mahallesi, Leylek Caddesi'nde kuruldu.


Koç Zemin Limited Şirketi iş konusu; 1-Fore kazık, mini kazık, ankraj,  zemin ıslah ve enjeksiyon işleri, püskürtme beton uygulamaları yapmak, 2-Her türlü inşaat, taahhüt, hafriyat, nakliyat, alt ve üst yapı işleri yapmak 3-İç ve dış dekorasyon işlerini yapmak, kendi nam ve hesabına, kat karşılığı veya arsa alarak, bina ve tesisler yapmak, yaptırmak, satmak veya ticaretini yapmak, 4-Yurt içinde ve yurt dışında, konut hizmet binaları, sosyal tesisler, baraj, sulama şebekeleri, karayolu, orman yolları gibi alanlarda inşaat, müteahhitlik, mühendislik ve taşeronluk işleri yapmak, 5-Konusu ile ilgili, devletin veya özel sektörlerin her türlü inşaat ihalelerine katılmak, taahhüt etmek...