03 / 07 / 2024

Kocaeli 310 araçlık otopark

Kocaeli 310 araçlık otopark

Kocaeli Büyükşehir Belediyesi tarafından Kocaeli Devlet Hastanesi yanında inşa edilen 310 araçlık otopark projesinde sona yaklaşılıyor.

Bayı Otomotiv İnşaat Gıda Araç Kiralama Hayvancılık Kuyumculuk Sanayi Ve Limited Şirketi kuruldu!

Bayı Otomotiv İnşaat Gıda Araç Kiralama Hayvancılık Kuyumculuk Sanayi Ve Limited Şirketi Sultanbeyli'de 5 milyon TL sermaye bedeli ile Yakup Bayı tarafından kuruldu.

Bayı Otomotiv İnşaat Gıda Araç Kiralama Hayvancılık Kuyumculuk Sanayi Ve Limited Şirketi kuruldu!

Bayı Otomotiv İnşaat Gıda Araç Kiralama Hayvancılık Kuyumculuk Sanayi Ve Limited Şirketi bugün Sultanbeyli'de 5 milyon TL sermaye bedeli ile Yakup Bayı tarafından kuruldu.

Helix Klinik Araştırma Ve Sağlık Danışmanlık Ticaret Limited Şirketi kuruldu

Helix Klinik Araştırma Ve Sağlık Danışmanlık Ticaret Limited Şirketi Ataşehir'de 10 bin TL sermaye bedeli ile Fatma Balkan Güngör tarafından kuruldu.

Kocaeli Sağlık ve Teknoloji Üniversitesi öğretim elemanı alıyor! Son başvuru tarihi 23 Ocak 2023!

Kocaeli Sağlık ve Teknoloji Üniversitesi öğretim elemanı alıyor. İlana son başvuru tarihi ise 23 Ocak 2023! İşte detaylar…

Dizel araçlar kullanmak akıl kârı değil! Artık farklı bir çağ geliyor! İşte detaylar!

Artık Dizel araçlar kullanmak akıl kârı değil. Dizel araçlara dair bildiklerinizi unutun. İşte detaylar!

Tanfer Gayrimenkul Tarım Hayvancılık Üretim Ve Araç Alım Satım Limited Şirketi kuruldu!

Tanfer Gayrimenkul Tarım Hayvancılık Üretim Ve Araç Alım Satım Limited Şirketi Beşiktaş'ta Nihat Tanfer ve Talat Mehmet Tanfer ortaklığında kuruldu.

Zeray İnşaat'tan Kocaeli Sağlık Kent Konutları ihalesi açıklaması!

Zeray İnşaat  ‘’Kocaeli Kartepe Sağlık Kent Konutları ihalesi’’ sürecinde yaşananlar hakkında bir açıklama yaptı. İşte Zeray İnşaat'ın o açıklaması...

Kocaeli'de son satılık konut fiyatları yüzde 23.12 arttı!

Osman Gazi Köprüsü sonrası İstanbul’a ulaşımı kolaylaşan Kocaeli'de son satılık konut fiyatları yüzde 23.12 arttı...

Abuzahar İnşaat Tekstil Hayvancılık Araç Alım Satım Kiralama İhr.İth. Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Abuzahar İnşaat Tekstil Hayvancılık Araç Alım Satım Kiralama İhr.İth. Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Esenler'de 500 bin TL sermaye bedeli ile Ğassen Abuzahar tarafından kuruldu.

Kocaeli Büyükşehir Belediyesi'nden Başiskele'ye sağlık tesisi!

Kocaeli Büyükşehir Belediyesi, Başiskele Yeniköy’de termal suyun bulunduğu bölgeye sağlık turizmi için tesis inşa edecek. 

Cumhuriyet Üniversitesi Sağlık Hizmetleri Uygulama ve Araştırma Hastanesi 2023'te açılacak!

Sivas'ta 500 milyon liraya mal olacak Cumhuriyet Üniversitesi Sağlık Hizmetleri Uygulama ve Araştırma Hastanesi inşaatında çalışmalar tüm hızıyla devam ediyor. Hastanenin 2023 yılında hizmete açılması bekleniyor. 

Cumhuriyet Üniversitesi Sağlık Hizmetleri Uygulama ve Araştırma Hastanesi'nin inşaatı tam gaz!

Sivas'ta yaklaşık 500 milyon liraya mal olacak Cumhuriyet Üniversitesi Sağlık Hizmetleri Uygulama ve Araştırma Hastanesi'nin inşaatı son sürat devam ediyor...

Mamak Belediyesi Sağlık Bilimleri Yüksek Teknoloji Araştırma Vakfı'na arazi mi tahsis etti? 

2013 yılında hizmet veren Ankara Mamak Belediyesi'nin, Sağlık Bilimleri Yüksek Teknoloji Araştırma Vakfı'na arazi tahsis ettiği iddia edildi.

Kocaeli 310 araçlık otopark Haberi

Kocaeli 310 araçlık otopark

Kocaeli Büyükşehir Belediyesi tarafıdnan Kocaeli Devlet Hastanesi'nin yanında yapımına başlanılan 310 araçlık otopark projesinde sona yaklaşılıyor.

Kocaeli Kıbrıs Gazetesi'nde yer alan habere göre, otopark çalışmaları kapsamında asfalt uygulamaları tamamlandı. Çevre düzenlemelerinin yapıldığı otoparkın kısa sürede açılaması planlanıyor.

Toplam bin 400 metrekare alanda yapımına başlanılan otopark projesi Büyükşehir Belediyesi Ulaşım Daire Başkanlığı tarafından hayata geçiriliyor. Projede, 5 bin metreküp dolgu, bin 200 metre altyapı 50 metre de istinat duvarı çalışması yapıldı.

310 araç kapasiteli olacak otopark, çizgilerle park bölümlerine ayrılacak. Çalışmalar kapsamında 8 bin ton pmt, 3 bin ton binder asfalt, 2 bin tonda aşınma asfaltı kullanıldı.