29 / 04 / 2024

kocaeli AD- Demirel Çelik Konstrüksyon Fabrikası

kocaeli AD- Demirel Çelik Konstrüksyon Fabrikası

Kocaeli 6. İcra Dairesi, Derince AD- Demirel Çelik Konstrüksyon Fabrikası'nı satışa çıkardı. 22 bin 522 metrekare yüzölçümlü fabrikanın toplam satış bedeli 32 milyon 946 bin 556 TL olarak belirlendi.

Kocaeli Şehit Öğretmen Şenay Aybüke Yalçın Kadın ve Çocuk Spor Merkezi açıldı!

Kocaeli Darıca'da PKK tarafından şehit edilen, Şehit Öğretmen Şenay Aybüke Yalçın'ın adını taşıdığı kadın ve çocuk spor merkezi açıldı. 

Kocaeli 42 Evler'deki tapu sorunu çözülüyor! 

Marmara Belediyeler Birliği ve Kocaeli Büyükşehir Belediye Başkanı Doç. Dr Tahir Büyükakın, yaptığı açıklamada İzmit İlçesi 42 Evler Mahallesinde yaşayan kat maliklerinin yaşadığı tapu sorunun çözümünde çok önemli bir adımın atıldığının müjdesini verdi.  

Kocaeli Kuruçeşme tramvay hattı için ilk adım atıldı!

Yatırımlarına hız kesmeden devam eden Kocaeli Büyükşehir Belediyesi, Kuruçay Tramvay Hattı projesini hayata geçiriyor...

Kocaeli’nin millet bahçeleri için ilk adım atıldı!

Kocaeli Büyükşehir Belediye Başkanı Doç. Dr. Tahir Büyükakın’ın Kocaeli'ye müjdesini verdiği ve yakından takip ettiği Millet Bahçeleri için ilk adım atıldı.

Kocaeli Kapanönü Çarşısı yenilenecek!

Marmara Belediyeler Birliği ve Kocaeli Büyükşehir Belediye Başkanı Doç. Dr. Tahir Büyükakın, “Kapanönü Çarşısı’nın problemlerini gidermek için geçmişine uygun ve yakışır adımlar atacağız" dedi.

Kocaeli kültür merkezi için ilk adım atılıyor!

Kocaeli Büyükşehir Belediyesi Kartepe Uzuntarla’da hayata geçirilecek olan kültür merkezi için ihale gerçekleştirdi. 

Kocaeli Darıca'ya spor salonu geliyor!

Kocaeli Büyükşehir Belediyesi, Darıca’da yapılacak spor salonu için ilk adımı attı. Kocaeli Büyükşehir Belediyesi kent genelinde spor alanlarını ve mekanlarını çoğaltmak adına projeler üretiyor. 

Kocaeli İlk Adım Köprüsü tamamlandı!

Kocaeli Büyükşehir Belediyesi Sanayi Mahallesi’nde yer alan İlk Adım köprüsünün çalışmalarını tamamladı.

Kocaeli İlk Adım Köprüsü tamamlanıyor!

Büyükşehir Belediyesi, Sanayi Mahallesi’nde yer alan İlk Adım Köprüsü’nün genişletme çalışmalarını tüm hızıyla devam ettiriyor.

Kocaeli'deki Pembe Köşk restore edilecek!

Kocaeli Büyükşehir Belediyesi, kentte yer alan Pembe Köşk'ü restore edecek. Köşkün restorasyonu için ilk adım atıldı.

Kocaeli Halide Edip Adıvar Caddesi yenileniyor!

Kent genelinde yol bakım çalışmalarına hız kesmeden devam eden Kocaeli Büyükşehir Belediyesi altyapı çalışmaları tamamlanan cadde ve sokaklarda üst yapı düzenlemeleri gerçekleştiriyor.

Kocaeli Gölcük Hastanesi için ek bina geliyor!

Kocaeli Gölcük'e yapılacak yeni yatırımlarla ilgili bilgi verildi. Belediye Başkanı Mehmet Ellibeş, kentsel dönüşüm konusunda önemli adımlar atıldığını söyledi.

Kocaeli Kent Meydanı ve Katlı Otopark için ilk adım atıldı!

Kocaeli Büyükşehir Belediyesi tarafından eski valilik binasının bulunduğu alana yaptırılacak olan Kent Meydanı ve yeraltı otopark ihalesi Büyükşehir İhale Salonunda yapıldı.

kocaeli AD- Demirel Çelik Konstrüksyon Fabrikası Haberi

kocaeli AD- Demirel Çelik Konstrüksyon Fabrikası

Kocaeli ilinin Derince ilçesinde yer alan AD- Demirel Çelik Konstrüksyon Fabrikası, Kocaeli 6. İcra Dairesi tarafından satışa çıkarıldı. İzmit İsmetpaşa Stadı'nın tam karşısında yer alan gayrimenkul üzerinde 20 adet fabrika binası bulunuyor.Kıymeti 32 milyon 946 bin 556 TL olarak belirlenen AD- Demirel Çelik Konstrüksyon Fabrikası'nın ihalesi 8 Ağustos'ta gerçekleşecek. 




T.C. KOCAELİ 6.İCRA DAİRESİ TAŞINMAZIN AÇIK ARTIRMA İLANI 2014/147 TLMT.


Satılmasına karar verilen taşınmazın cinsi, niteliği, kıymeti, adedi, önemli özellikleri:


1 NO'LU TAŞINMAZIN 

Özellikleri: Kocaeli İl, Derince İlçe, 51 Ada No, 53-65 Parsel No, Derince Deniz Mah, D-100 Karayolu hürriyet cad. cepheli Mahalle/Mevkii, TAŞINMAZ AD-DEMİREL ÇELİK KONSTRÜKSİYON FABRİKASI OLUP, TAPU KAYDINDAKİ 53-ve 65 PARSELİN ÜZERİNE KURULUDUR. HER İKİ PARSEL ÜZERİNDE RUHSATLI 20 ADET FABRİKA BİNASI MEVCUTTUR. İMAR DURUMU TİCARİ ALANDIR. Binalar, l.bina-Güvenlik binası...