29 / 04 / 2024

kocaeli arena ne zaman bitiyor

kocaeli arena ne zaman bitiyor

Kocaeli Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürü Muzaffer Çintimar, 33 bin kişilik statla ilgili de açıklamalarda bulundu. Stadyumun yaşam merkezi haline getirilmesi için de çalışmalar devam ediyor.

TOKİ Kocaeli Dilovası alt gelir grubu kura çekilişi ne zaman?

TOKİ Kocaeli Dilovası alt gelir grubu kura çekilişi ne zaman sorusunun yanıtı haberimizde yer alıyor. İşte TOKİ Kocaeli Dilovası alt gelir grubu kura çekilişi ne zaman sorusunun yanıtı ve proje detayları...

Kocaeli Şehir Hastanesi Tramvay Hattı'nda son durum ne?

Kocaeli Şehir Hastanesi'ne gidişi mümkün kılmak amacıyla Kocaeli Şehir Hastanesi Tramvay Hattı ihale edilmişti. Eze İnşaat 284 milyon TL teklif ile ihaleyi kazanmıştı. Peki Kocaeli Şehir Hastanesi Tramvay Hattı'nda son durum ne?

Kocaeli Kandıra yeni belediye binası Kocaeli Üniversitesi'ne mi tahsis edilecek? 

Kocaeli Kandıra Belediye Meclisi'nin Mart ayı oturumunda, yeni belediye binasının Kocaeli Üniversitesi'ne tahsis edilme talebi gündeme alındı. 

Kocaeli İtfaiyesi'ne yeni hizmet binası inşa ediliyor!

Kentin birçok yerine hizmet veren Kocaeli İtfaiyesi büyümeye devam ediyor. Kocaeli Büyükşehir Belediyesi bu kez Büyükşehir İtfaiye Dairesi Başkanlığı’na idari bina kazandırıyor.

TOKİ Kocaeli Körfez 2+1 ve 3+1 kura sonuçları ne zaman açıklanacak? 

TOKİ Kocaeli Körfez 2+1 ve 3+1 kura sonuçları ne zaman açıklanacak sorusunun yanıtı haberimizde yer alıyor. Peki TOKİ Körfez 2020 kura çekimi ne zaman yapılacak. İşte TOKİ Kocaeli Körfez 2+1 ve 3+1 kura çekimi sonuçları 2020...

Kocaeli Kirazpınar kura sonuçları ne zaman açıklanacak 2019?

Kocaeli Kirazpınar kura sonuçları ne zaman açıklanacak 2019 sorusunun yanıtı haberimizde yer alıyor. Projede 2+1 ve 3+1 konut tipleri bulunuyor.

TOKİ 50 bin konut Kocaeli Kirazpınar kura çekilişi ne zaman?

TOKİ 50 bin konut Kocaeli Kirazpınar kura çekilişi ne zaman sorusunun yanıtı haberimizde yer alıyor.  Projede toplam 300 adet konut bulunuyor.

Kocaeli Üniversitesi'ne bağışlanan arazinin akıbeti TBMM'de!

Kandıra ilçesinde bir aile tarafından üniversite kampüsü yapılmak üzere Kocaeli Üniversitesine bağışlanan arazinin akıbeti TBMM gündemine taşındı. İYİ Parti'li Tükkan, konuya ilişkin soru önergesi hazırladı...

Gölcük Saraylı'daki bina Kocaeli İl Sağlık Müdürlüğüne Tahsis edildi!

Gölcük Belediye Meclisi Şubat Ayı toplantısında Saraylı'daki binanın Kocaeli İl Sağlık Müdürlüğüne Tahsis edilmesine karar verildi.

Sibel Gönül: Yeni İzmit'i oluşturacağız!

AK Parti İzmit Belediye Başkan Adayı Sibel Gönül, Türkiye Muhtarlar Derneği Kocaeli Şubesi’ne yaptığı ziyarette konuştu. Gönül “Eski İzmit’i koruyarak yeni İzmit’i oluşturacağız” ifadelerini kullandı.

İstanbul-Kocaeli Karayolu projesi halkın görüşüne açıldı!

İstanbul Tuzla ilcesinde Karayolları 1. Bölge Müdürlüğü tarafından yapılması planlanan İstanbul-Kocaeli Karayolu projesi halkın görüşüne açıldı..

Kocaeli Üniversitesi Körfez Kampüsü 15 Ekim'de teslim edilecek!

Kocaeli Körfez Belediyesi tarafından inşaatı devam eden Körfez Kampüs binasında sona gelindi. Bina, 15 Ekim'de Kocaeli Üniversitesi’ne teslim edilecek.

Kocaeli Sepetçi Köyü'ne yeni konak inşa edilecek!

İzmit’in Sepetçi Köyü’nde 18 Temmuz Salı günü temel atma töreni yapılacak. Kocaeli Sepetçi Köyü'ne yeni konut inşa edilecek.

kocaeli arena ne zaman bitiyor Haberi

kocaeli arena ne zaman bitiyor

Kocaeli Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürü Muzaffer Çintimar, "33 bin kişilik Kocaeli Stadyumu Türk sporuna olduğu kadar ilimizin sporuna da çok büyük katkılar sunacağı düşünülerek başlanmış bir projedir. Bu stadyum önümüzdeki yıl öncelikli olarak Kocaeli sporuna daha sonra da ülkemiz sporuna hizmet edecektir. Burayı sadece stadyum olarak düşünmeyelim. Bir yaşam merkezi haline getirilmesi için de çalışmalar devam ediyor. Futbolun yanında diğer farklı branşların da bu stadyum içerisinde yer alabilmesiyle alakalı bir çalışma da başlatılmış durumdadır. Malumunuz geçmişte Türk futbolunda çok önemli bir yeri olan Kocaeli futbolu, Kocaelisporumuz ve diğer şu an oluşan Kocaeli Birliksporumuz veya diğer Gölcük, Derince takıme hizmet verecek larımızın 2016 sonrasında burada oynayarak Türk futboluna, Türk sporuna hizmet edeceğini düşünüyoruz. Yaklaşık 1 yıl önce başlamış...