25 / 07 / 2024

Kocaeli barlar sokağı yıkılıyor mu

Kocaeli barlar sokağı yıkılıyor mu

KOCAELİ Büyükşehir Belediyesi’nin ’Akçaray’ adlı tramvay projesi çalışmaları kapsamında, hat üzerinde yıkılacak binalar arasında alkollü eğlence yerleri de bulunuyor. 16 dönümlük arazide kendilerine yer yapılması önerisinin kabul edilmediğini söyledi.

Kocaeli Kapanca Sokak'taki tarihi yapılar koruma altına alındı!

Kocaeli’nin Akçakoca Mahallesi’nde bir yamaçta bulunan Tarihi Kapanca Sokağı'ndaki 19. yüzyıl mimarisinin özelliklerini taşıyan ahşap yapılar koruma altına alındı.

Gümbet Barlar Sokağı'nda yıkım çalışmaları başladı!

Bodrum’da yıkım kararı bulunan kaçak ve imara aykırı yapılarla ilgili kurulan özel birim Yarımada genelinde yıkımlara devam ediyor.

Kocaeli Seymen Caddesi’nde Akçaray çalışması!

Kocaeli Büyükşehir Belediyesinin Tramvay çalışmaları kapsamında, Seymen Caddesi üzerindeki Hanlı Sokak ve Elzem Sokağın kesiştiği kavşakta trafik düzenlemesi gerçekleştirilecek.

İzmir Tramvay projesi Şubat ayında tamamlanıyor!

İzmit Tramvay projesi kapsamında Barlar Sokağı bölgesinde yıkımlar yeniden başladı. Büyükşehir Belediyesi projenin 187 gün sonra tamamlanacağını belirtti.

Barlar Sokağı’nda başlayan yıkıma vatandaşlardan tepki!

Kocaeli Akçaray Projesi kapsamında Barlar Sokağı’nda başlayan yıkımlar, yan binaları etkileyince bölge halkı tedirgin oldu. Vatandaşlar, çalışan ekiplere sık sık tepki gösterdi.

Barlar Sokağı'ndaki yıkım çalışmaları yeniden başladı!

Akçaray Tramvay Projesi kapsamında hat üzerinde yıkılacak binalar arasında bulunan Barlar Sokağı’ndaki binalarda yıkım çalışmalarının bugün itibariyle yeniden başlaması bekleniyor. Proje kapsamında yıkılacak yerlerin sahipleri duruma tepki gösterdi.

Kocaeli Başiskele’de yol çalışmaları başladı!

Kocaeli'nin büyüyen ve nüfusu artan semtlerinden biri olan Başiskele’de, 8 sokağın yolları yenileniyor. Bu çalışmalar kapsamında Fatih Mahallesi’nde 12 metre genişliğinde ve yaklaşık 500 metre uzunluğundaki Çam Sokak parke taşları ile kaplanacak.

Kocaeli Türk Telekom binası tamamen yıkıldı!

Tramvay projesi kapsamında yıkımına başlanan Türk Telekom binasından eser kalmadı. Barlar Sokağı’na giren ekipler ilk olarak Crash Bar'ı yıktı.Yıkım sırası Sığınak Türkü Bar' a geldi.

Kocaeli'de yol düzenleme yapım ihalesi gerçekleşti!

Kocaeli Büyükşehir Belediyesi tarafından Başiskele, Ovacık mahallesi Fabrika sokağın yol düzenleme yapım ihalesi yapıldı. Yaklaşık maliyeti 6 milyon 153 bin 412 TL olarak belirlenen ihaleye 7 firma katıldı.

Kocaeli Kandıra'da hayvan rehabilitasyon ve bakım merkezi açıldı!

Kocaeli Büyükşehir Belediyesi, Kandıra’da modern bir hayvan rehabilitasyon ve bakım merkezi oluşturdu. Sokaklarda yaralanan ve de hasta olan hayvanlar bu merkezde iyileştirilerek tekrar sokağa salınıyor.

Kocaeli'de modern bakım merkezi inşa edildi!

Kocaeli Büyükşehir Belediyesi, Kandıra ’da modern bir hayvan rehabilitasyon ve bakım merkezi oluşturdu. Sokaklarda yaralanan ve hasta olan hayvanlar bu merkezde iyileştirilerek tekrar sokağa salınıyor.

Bodrum'a kruvaziyer ile 1.777 yolcu geldi!

Bodrum'a gelen Malta Bayraklı 205 metre uzunluğundaki "Thomson Majesty" ve Fransa Bayraklı 142 metre uzunluğundaki "Le Soleal" adlı yolcu gemilerinden inen yolcular, gümrük işlemlerinin ardından barlar sokağında gezdi, alışveriş yaptı.

Bodrum'a 2 kruvaziyer ile 1.777 yolcu geldi!

Bodrum'a gelen Malta Bayraklı 205 metre uzunluğundaki "Thomson Majesty" ve Fransa Bayraklı 142 metre uzunluğundaki "Le Soleal" adlı yolcu gemilerinden inen yolcular, gümrük işlemlerinin ardından barlar sokağında gezdi, alışveriş yaptı.

Kocaeli barlar sokağı yıkılıyor mu Haberi

Kocaeli barlar sokağı yıkılıyor mu

Kocaeli Büyükşehir Belediyesi’nce gerçekleştirilecek olan ve ihalesi yapıldığı gibi en son güzergahı da belirlenen tramvay projesi nedeniyle birçok bina yıkılacak. 2016 yılı sonunda yolcu taşıması planlanan proje kapsamında Kocaeli Büyükşehir Belediyesi Emlak ve İstimlak Dairesi Başkanlığı Kamulaştırma Şube Müdürlüğü’nün, hat boyunca yapılacak kamulaştırma kapsamında öncelikle Barlar Sokağı olarak bilinen Şahabettin Bilgisu Caddesi’nin batısındaki binalarda 12 alkollü eğlence yeri bulunuyor. Bu işletmeciler ile birlikte binalarda faaliyet gösteren esnafa da bolşaltmaları için tebligatta bulunuldu. 


'KIYI KENAR KANUNU HERKESE UYGULANMIYOR'

İki aydar kendilerine yeni bir yer gösterilmesini isteyen işletmeciler, son olarak Kocaeli Valisi Hasan Basri Güzeloğlu ve Büyükşehir Belediye Başkanı İbrahim karaosmanoğlu’nu ziyaret etti. Kocaeli Büyükşehir Belediyesinin, eğlence yerleri işletmecilerinden yer göstermelerini istediğini belirten Kocaeli Eğlence Yerleri Yatırımcıları Derneği (KEYDER) Başkanı Yusuf Ziya Tom...