13 / 05 / 2024

Kocaeli belediye elektrik projeleri

Kocaeli belediye elektrik projeleri

Kocaeli'deki elektrik kesintileri son günlerde çok fazla arttı. Kocaeli Sanayi Odası (KSO) Yönetim Kurulu Başkanı Ayhan Zeytinoğlu, son günlerdeki elektrik kesintilerinin sanayicileri zor duruma soktuğunu bildirdi...

Kocaeli Kandıra yeni belediye binası Kocaeli Üniversitesi'ne mi tahsis edilecek? 

Kocaeli Kandıra Belediye Meclisi'nin Mart ayı oturumunda, yeni belediye binasının Kocaeli Üniversitesi'ne tahsis edilme talebi gündeme alındı. 

Kocaeli'de elektrik akımına kapılan inşaat işçisi yaşamını yitirdi!

Kocaeli Karamürsel'de inşaatta çalışırken elektrik akımına kapılan işçilerden biri yaşamını yitirdi, diğeri yaralandı.

Kocaeli Başiskele Belediye Meclisi'nde imar planı oylandı!

Kocaeli Başiskele Belediye Meclisi’nin Şubat ayı Toplantısı’nda Plan ve Bütçe Komisyonu Raporu oylandı ve kabul edildi.

Kocaeli tramvay projesi belediye meclisinde!

Kocaeli Büyükşehir Belediye Meclisi'nde 114 madde görüşüldü. "Şehir Hastanesi Tramvay Hattı" projesinin planlara aktarılmasına yönelik olarak imar planları da belediye meclisinde konuşuldu.

Kocaeli Karamürsel’e modern belediye binası!

Kocaeli Büyükşehir Belediyesi tarafından Karamürsel ilçesine yeni ve modern bir belediye binası ve kent meydanı kazandırıldı.

Kocaeli Dilovası Belediye Meclisi'nde imar konuşuldu!

Kocaeli Dilovası Belediye Başkanı Ali Toltar'ın başkanlığında, Dilovası Belediyesi Şubat ayı meclis toplantısıgerçekleşti. Toplantıda bölgedeki imar planı konuşuldu.

Kocaeli Karamürsel belediye binasında son dokunuşlar!

Kocaeli Büyükşehir Belediyesi tarafından Karamürsel’de inşa edilen yeni belediye binası ve kent meydanı inşaatında sona gelindi. Üç bloktan oluşan yapı büyük oranda tamamlandı.

Kocaeli Kartepe'ye elektrik tesisi!

Sakarya Elektrik Dağıtım A.Ş. Kocaeli'nin Kartepe İlçesinde kesintisiz elektrik sağlanabilmesi için bakım ve yatırım çalışması yapıyor. SEDAŞ, elektrik şebekelerinde işletme bakım, kapasite artışıyla ek tesisler ve yenilemeye ait elektrik dağıtım şebeke yatırım çalışmalarına son sürat devam edeceğin

Kocaeli Başiskele yeni belediye binasının meydan çalışmalarında son durum!

Kocaeli Büyükşehir Belediyesi’nin Başiskele’de 10 dönümlük alan üzerine yaptığı belediye binası çalışmaları devam ediyor.Belediye binasında 267 kişilik bir de salon yer alacak.

Kocaeli'nde elektrik kesintisi 22 Şubat 2016!

Bölgemizin elektrik dağıtım kurumu olan SEDAŞ, yaptığı yazılı açıklamada bakım onarım gibi sebeplerden ötürü ilimizde yapılacak olan planlı elektrik kesintilerini bildirdi.

Kocaeli Seyrek ve Sarısu'da dönüşüm başladı!

Kocaeli Büyükşehir Belediye Başkanı İbrahim Karaosmanoğlu, Kandıra’nın Seyrek mahallesinde ki altyapı ve arıtma tesislerinin çalışmalarını denetledi., Karaosmanoğlu, "Seyrek ve Sarısu’da dönüşüm başladı ve hızlanarak devam edecek” dedi.

Kocaeli Belediye binası taşınacak!

İzmit sahil bölgesindeki mülkünde vatandaşlara hizmet veren Kocaeli Büyükşehir Belediyesi, yeni bir binaya taşınmanın arifesinde. Büyükşehir’in, iki yıl içinde Merkez Bankası’nın Kültür Tepesi karşısındaki binasına taşınacağı öğrenildi.

Balıkesir heyeti Kocaeli projelerini yerinde inceledi!

Büyükşehir belediyeleri çalışmaları kendi belediyelerinde uygulayabilmek amacıyla Kocaeli Büyükşehir Belediyesi’ne teknik geziler düzenliyor, bu kapsamda Balıkesir Büyükşehir Belediye Başkanlığıekipleri, Hafriyat Şube Müdürlüğü’nü ziyaret etti

Kocaeli belediye elektrik projeleri Haberi

Kocaeli belediye elektrik projeleri

Zeytinoğlu, yaptığı yazılı açıklamada, Kocaeli'nin Türkiye'nin en gelişmiş ikinci büyük sanayi kenti olduğunu belirterek, kentteki sanayinin üretimi engelleyici faktörlere tahammülü olmadığını kaydetti.


Enerjinin sanayicilerin üretimini doğrudan etkileyen önemli bir girdi olduğuna dikkati çeken Zeytinoğlu, son zamanlarda elektrik kesintileriyle ilgili üyelerin şikayetlerinin çoğaldığını, oda olarak harekete geçmek durumunda kaldıklarını ifade etti.


Zeytinoğlu, enerjiyle ilgili en büyük sorunun sık sık yaşanan enerji kesintileri nedeniyle firmalarda meydana gelen kayıp ve zararlar olduğunu vurgulayarak, "Son günlerde yaşanan elektrik kesintileri, sanayicileri zor duruma sokuyor" ifadesini kullandı.


Konuyla ilgili Sakarya Elektrik ve Dağıtım AŞ (SEDAŞ) Şebeke İşletme Bakım Birimi ile yapılan görüşmelerde kesintilerin hava koşulları ile enerji tüketiminin artmasından kaynaklandığını öğrendiklerini aktaran Zeytinoğlu, sanayici olarak bundan sonraki dönem için kesintilerin haberli ve planlı yapılmasını beklediklerini...