28 / 04 / 2024

Kocaeli belediye

Kocaeli belediye

"Büyükşehir Belediyesi deniz ulaşımını kaldırıyor" şeklinde yorumlanan haberlere Kocaeli Büyükşehir Başkan danışmanı Ömer Polat açıklama yaptı ve deniz ulaşımının 2015 yılında da devam edeceğini belirtti...

Kocaeli'de yıl sonuna kadar 500 bin ağaç dikilecek!

Yeşile, çevreye ve doğanın güzelliğine önem veren Kocaeli Büyükşehir Belediyesi bu yıl yapılacak ağaçlandırma çalışmasında hedefine hızla ilerliyor. Hedefler doğrultusunda bu yılsonuna kadar 500 binin üzerinde ağaç fidanı dikilecek.

Kocaeli Kandıra yeni belediye binası Kocaeli Üniversitesi'ne mi tahsis edilecek? 

Kocaeli Kandıra Belediye Meclisi'nin Mart ayı oturumunda, yeni belediye binasının Kocaeli Üniversitesi'ne tahsis edilme talebi gündeme alındı. 

Kocaeli Başiskele Belediye Meclisi'nde imar planı oylandı!

Kocaeli Başiskele Belediye Meclisi’nin Şubat ayı Toplantısı’nda Plan ve Bütçe Komisyonu Raporu oylandı ve kabul edildi.

Kocaeli tramvay projesi belediye meclisinde!

Kocaeli Büyükşehir Belediye Meclisi'nde 114 madde görüşüldü. "Şehir Hastanesi Tramvay Hattı" projesinin planlara aktarılmasına yönelik olarak imar planları da belediye meclisinde konuşuldu.

Kocaeli Karamürsel’e modern belediye binası!

Kocaeli Büyükşehir Belediyesi tarafından Karamürsel ilçesine yeni ve modern bir belediye binası ve kent meydanı kazandırıldı.

Kocaeli Dilovası Belediye Meclisi'nde imar konuşuldu!

Kocaeli Dilovası Belediye Başkanı Ali Toltar'ın başkanlığında, Dilovası Belediyesi Şubat ayı meclis toplantısıgerçekleşti. Toplantıda bölgedeki imar planı konuşuldu.

Kocaeli Kandıra TOKİ Konutları'nın sözleşmeleri imzalanıyor!

Kocaeli Kandıra 206 Konut Belediye Projesi kapsamında hak sahipleri, 19 aralık 2016 - 28 aralık 2016 tarihleri arasında gayrimenkul satış sözleşmelerini imzalayacaklar.

Kocaeli Başiskele’nin yeni belediye binası son şeklini aldı!

Kocaeli Büyükşehir Belediyesi Başiskele Belediyesi için yeni bir hizmet binası ve kent meydanı inşa etti. Fen İşleri Daire Başkanlığı tarafından Serdar Mahallesi’ndeki 10 dönümlük alanda gerçekleştirilen projenin üç bölümü de tamamlandı.

Karamürsel modern belediye binasına kavuşuyor!

Kocaeli Büyükşehir Belediyesi, Karamürsel’de modern bir belediye binası ve kent meydanı inşa ediyor. Karamürsel Belediyesi’nin yeni hizmet binası olacak yapı; ferah ortamı ve D-130 Karayolu’nun kenarında ulaşım kolaylığıyla vatandaşlara hizmet verecek.

Kocaeli Başiskele'de 7.3 milyon TL'ye satılık arsa!

Kocaeli Başiskele Belediye Başkanlığı, Kullar ve Yenköy Mahallelerinde bulunan 2 arsayı satışa çıkardı.Sanayi Alanı ev İlköğretim Tesis Alanı olarak belirlenen arsaların toplam bedeli 7 milyon 347 bin 825 olarak belirlendi.

Kocaeli Büyükşehir, Diyarbakır projelerine start verdi!

Kocaeli Büyükşehir Belediye Başkanı İbrahim Karaosmanoğlu, Diyarbakır Büyükşehir Belediyesi’nde görevlendirilmesinin ardından bu kentte giderek başlatılacak projeleri de yerinde gördü.

Kocaeli Eynerce Kavşağı açıldı!

Türk Dünyası Belediyeler Birliği ve Kocaeli Büyükşehir Belediye Başkanı İbrahim Karaosmanoğlu, kamulaştırması ve yeşil alanları Kocaeli Büyükşehir Belediyesi tarafından yapılan Dilovası Eynerce kavşağının açılış törenine katıldı.

Kocaeli Başiskele'de 11.9 milyon TL'ye satılık 11 gayrimenkul!

Başiskele Belediye Başkanlığı, Kocaeli Başiskele'nin Kullar, Şehitekrem, Yuvacık ve Yeniköy mahallelerinde bulunan 11 gayrimenkulü satışa çıkardı. İhalesi 30 Kasım 2016 tarihinde gerçekleşecek gayrimenkullerin toplam bedeli 11 milyon 979 bin 894 TL olarak belirlendi.

Kocaeli projeleri İl Başkanları Toplantısı'nda masaya yatırıldı!

Türk Dünyası Belediyeler Birliği (TDBB) ve Kocaeli Büyükşehir Belediye Başkanı İbrahim Karaosmanoğlu, geleneksel hale gelen İl Başkanları toplantısına katıldı. Toplantıda Kocaeli projeleri masaya yatırıldı.

Kocaeli belediye Haberi

Kocaeli belediye




Kocaeli Büyükşehir Belediyesi'nin 25 Kasım Salı günü gerçekleştirilen meclis toplantısında Kocaeli Büyükşehir Belediyesi Genel Sekreteri Tahir Büyükakın'ın "Deniz Ulaşımında tasarrufa gidilecek" açıklamaları bazı basın kuruluşlarında "Büyükşehir Belediyesi deniz ulaşımını kaldırıyor" şeklinde yorumlandı. Büyükşehir Başkan danışmanı Ömer Polat'tan ise konuyla ilgili açıklama geldi.




DENİZ ARAÇLARINDA DEĞİŞİKLİĞE GİDİLECEK


Büyükşehir başkan Danışmanı Ömer Polat yaptığı açıklamada kesinlikle deniz ulaşımının seferlerinin kaldırılmayacağını çok maliyetli olan otobüslerin satılıp onun yerine diğer deniz ulaşımı araçlarıyla hizmet verileceğini açıkladı. Polat “İzmit, Gölcük, Karamürsel, Değirmendere, Körfez gibi seferlerimiz aynı şekilde devam ediyor. Yaz aylarında ise buna ilave edilecek olan iskelelerimiz ve bölgelerimiz olacaktır. Vatandaşlarımızın yanlış anlamasını kesinlikle istemiyoruz. Deniz ulaşım seferlerimiz aynı şekilde devam etmektedir. Sadece kullanılan deniz araçlarında değişiklik yapılacaktır.

Kocaeli Büyükşehir...