03 / 05 / 2024

Kocaeli Darıcada hangi yapılar restore ediliyor

Kocaeli Darıcada hangi yapılar restore ediliyor

Darıca Belediyesi ile Kocaeli Valiliği arasındaki protokol çerçevesinde tarihi yapıların restorasyonu yapılıyor. Konuyla ilgili Darıca Belediye Başkanı Şükrü Karabacak, çalışmalarla Darıca'nın tarihi mirasının gün yüzüne çıkacağını söyledi.

Kocaeli’nin en pahalı evleri hangi ilçede? Listede şok eden ayrıntı!

Türkiye'de konut fiyatları son 3 senede zirveyi gördü. Hatta dünyanın en pahalı konut piyasasında Türkiye yüzde 197'lik ev fiyatı/gelir oranıyla ilk sırada. Peki  Kocaeli’nin en pahalı evleri hangi ilçede? İşte detaylar...

Üsküdar'da kentsel dönüşüm çalışmaları tam gaz! Hangi mahalledeki kentsel dönüşüm ne zaman bitecek? 

Üsküdar'ın farklı mahallelerinde kentsel dönüşüm çalışmaları tüm hızıyla sürüyor. Peki hangi mahalledeki kentsel dönüşüm ne zaman bitecek? 

Emlak Konut GYO Üsküdar Bulgurlu kentsel dönüşüm projesi için imzalar atıldı! Projeyi hangi firmalar inşa edecek? 

Emlak Konut GYO Üsküdar Bulgurlu Altınköy-2 Sitesi  Kentsel Dönüşüm Projesi için resmen imzalar atıldı. Peki Emlak Konut GYO Üsküdar Bulgurlu projesini hangi firmalar inşa edecek? İşte merak edilen ayrıntılar...

TOKİ Kocaeli sosyal konut projesinde kaç konut inşa edilecek? TOKİ Kocaeli ucuz konut projesi hangi ilçelerde yapılacak?

TOKİ kapsamında yapılacak olan sosyal konut projelerinin detaylarını Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan paylaştı. Kocaeli’nde kaç konut inşa edilecek? Kocaeli’nde hangi ilçelerinde ucuz konut inşa edilecek? İşte ayrıntılar.

TOKİ'den Kocaeli'nin o ilçesine 1.000'in üzerinde konut geliyor! Dev proje için düğmeye basıldı!

Dar gelirli aileler için yeni konutlar üretmeye devam eden Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanlığı, Kocaeli projesi için düğmeye bastı. Peki TOKİ Kocaeli projesi hangi ilçede inşa edilecek? İşte detaylar....

Gebze-Darıca Metro Hattı 2023'te açılıyor!

Kocaeli Darıca Belediye Başkanı Muzaffer Bıyık, Gebze-Darıca Metro Hattı'nın, Gebze ve Darıca arasında kalan bölümünün 2022 yılı sonunda, tamamının ise 2023'te tamamlanacağını açıkladı.

Darıca kentsel dönüşüm projesinde tapular teslim edildi!

Kocaeli Darıca'da hayata geçen kentsel dönüşüm projesi dahilinde tapular hak sahiplerine teslim edildi.

Kocaeli Darıca'da inşaat kazası: 1 yaralı!

Kocaeli'ye bağlı Darıca'da inşaatın iskelesi çökmesi sonucunda bir işçi yaralandı. 

Kocaeli Darıca'da imar sorunu! 

Hürriyet Gazetesi köşe yazarlarından Yalçın Bayer bugünkü köşe yazısında Gebze Belediyesi'nin Darıca'daki imar sorununu kaleme aldı. İşte Bayer'in o yazısı...

Kocaeli Darıca'da kentsel dönüşüm başladı!

Kocaeli Darıca Belediyesi, Emek Mahallesi'nde 256 Evler Kentsel Dönüşüm Projesi'ni başlattı. Proje dahilinde 329 daire hızla dönüşüyor.

Darıca Belediyesi'nden 7.1 milyon TL'ye satılık 2 gayrimenkul!

Kocaeli İli Darıca Belediye Başkanlığı, Darıca ilçesi, Fevzi Çakmak mahallesinde bulunan 2 arsayı 7 milyon 150 bin 555 TL'ye satıyor. Gayrimenkullerin ihalesi 18 Şubat 2021 günü gerçekleşecek.

Kocaeli Milli Emlak'tan 15.3 milyon TL'ye satılık 7 gayrimenkul!

Kocaeli Milli Emlak, Kocaeli ili, Kartepe, Darıca, Şekerpınar, Bağlarbaşı, Akse ve Bahçecik ilçelerinde yer alan 7 gayrimenkulü 15 milyon 29 bin TL'ye satıyor.

Kocaeli'de 32.6 milyon TL'ye satılık 78 gayrimenkul!

Kocaeli Çevre ve Şehircilik İl Müdürlüğü, Kocaeli ili, İzmit, Karamürsel, Gölcük, Kandıra, Başiskele, Kartepe, Dilovası, Çayırova ve Darıca ilçelerinde yer alan 78 gayrimenkulü 32 milyon 574 bin 450 TL'ye satıyor...

Kocaeli Darıcada hangi yapılar restore ediliyor Haberi

Kocaeli Darıcada hangi yapılar restore ediliyor

Darıca Belediyesi ile Kocaeli Valiliği arasında imzalanan protokol çerçevesinde Darıca İskoliye Mektebi ve Tekel Binası Restorasyon Uygulama Proje çalışmaları hızla ilerliyor. Darıca'nın en eski yapılarından olan İskoliye Mektebi ve Tarihi Tekel Binası restorasyon çalışmalarını yerinde inceleyen Darıca Belediye Başkanı Şükrü Karabacak, çalışmalarla Darıca'nın tarihi mirasının gün yüzüne çıkacağını ve yapıların tarihi kimliklerine uygun olarak halkımızın hizmetine sunulacağını söyledi.


Konuyla ilgili konuşan Başkan Karabacak, "Darıca İskoliye Mektebi ve Tekel Binası Restorasyon Uygulama Projesi bölgemiz adına önemli bir kazanım olacak. Mezbelelik haldeki bu tarihi yapıtları anıtlar kuruluyla birlikte yapacağımız çalışmalarla ayağa kaldıracağız. Yaklaşık 5 milyon TL lik bu proje Darıca için son derece önemli bir proje. Yaklaşık 2 yıllık bir çalışma sonucu projeyi tamamlayarak halkımızın hizmetine sunacağız" diyerek projeyle ilgili bilgiler...