03 / 05 / 2024

Kocaeli Darıcada restorasyonu devam eden yapılar

Kocaeli Darıcada restorasyonu devam eden yapılar

Darıca Belediyesi ile Kocaeli Valiliği arasındaki protokol çerçevesinde tarihi yapıların restorasyonu yapılıyor. Konuyla ilgili Darıca Belediye Başkanı Şükrü Karabacak, çalışmalarla Darıca'nın tarihi mirasının gün yüzüne çıkacağını söyledi.

Restorasyonu tamamlanan o tarihi hamam 300 TL'ye kiraya verilecek!

Kocaeli'nin ilçesi Gölcük'te bulunan ve restorasyonu tamamlanan Yukarı Ulaşlı tarihi hamam, Gölçük Belediye'si tarafından aylık 300 TL'ye kiraya verilecek.

Kocaeli'den Kahramanmaraş'a 150 adet konteyner desteği!

Kocaeli'nin Darıca, Körfez ve Dilovası ilçe belediyeleri, 6 Şubat'ta meydana gelen depremlerin merkez üssü Kahramanmaraş'a 150 konteynerlik geçici yerleşim birimi kuracak.

TOKİ Kocaeli 2023 projesi için beklenen tarih geldi! 564 konutluk yeni projeyi sakın kaçırmayın!

Hayata geçirdiği konut projeleriyle dar gelirlilerin yüzünü güldüren Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanlığı Toplu Konut İdaresi Başkanlığı Kocaeli Körfez projesini yarın ihaleye çıkarıyor.

TOKİ Kocaeli Körfez projesi için tarih belli oldu! 530 konutluk yeni projeyi kaçırmayın!

Dar gelirli aileleri konut sahibi yapmaya devam eden Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanlığı Toplu Konut İdaresi Başkanlığı Kocaeli Körfez 2023 projesinin ihale tarihini açıkladı. 

TOKİ Kocaeli’nde 534 yeni konut!

Dar gelirli kişilere düşük taksitler ve aynı zamanda düşük peşinatlar ile konut sahibi yapan Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanlığı Toplu Konut İdaresi Başkanlığı Kocaeli'de tam 534 yeni konut inşa edecek. İşte detaylar…

TOKİ'den Kocaeli'ye 496 yeni konut müjdesi!

Dar gelirlileri düşük taksitler ve düşük peşinatlarla konut sahibi yapan Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanlığı Toplu Konut İdaresi Başkanlığı Kocaeli'de 496 yeni konut inşa edecek.

TOKİ'den Kocaeli Dilovası'na 651 ucuz konut müjdesi! Sakın kaçırmayın!

Dar gelirli aileleri düşük taksitler ve düşük peşinatlarla ev sahibi yapmayı sürdüren Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanlığı Toplu Konut İdaresi Başkanlığı merakla beklenen Kocaeli projesi için düğmeye bastı. İşte detaylar...

TOKİ Kocaeli Dilovası projesiyle 651 ucuz konut geliyor! 

Dar gelirli aileleri ev sahibi yapmayı sürdüren Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanlığı Toplu Konut İdaresi Başkanlığı Kocaeli Dilovası projesi için start verdi. İşte TOKİ Kocaeli Dilovası projesi ile ilgili detaylar...

TOKİ'den Kocaeli'ye 651 konutluk yeni proje geliyor! 

Dar ve orta gelirli aileleri düşük taksitler ve düşük peşinatlarla ev sahibi yapmaya devam eden Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanlığı Toplu Konut İdaresi Başkanlığı yeni projeler için start verdi. TOKİ yeni projeleri kapsamında Kocaeli Dilovası'nda da yeni konutlar inşa edecek.

TOKİ Kocaeli projesinde son dakika değişikliği!

Dar gelirli aileler için yeni konutlar üretmeye devam eden Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanlığı, Kocaeli projesinin ihale tarihini değiştirdi. İşte konu ile ilgili merak edilen detaylar...

TOKİ'den Kocaeli'nin o ilçesine 1.000'in üzerinde konut geliyor! Dev proje için düğmeye basıldı!

Dar gelirli aileler için yeni konutlar üretmeye devam eden Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanlığı, Kocaeli projesi için düğmeye bastı. Peki TOKİ Kocaeli projesi hangi ilçede inşa edilecek? İşte detaylar....

TOKİ'den Kocaeli Dilovası'na 651 konutluk yeni proje!

Dar gelirli aileleri ev sahibi yapan Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanlığı Toplu Konut İdaresi Başkanlığı, Kocaeli Dilovası'nda 651 konutluk yeni proje inşa edecek.

TOKİ'den Kocaeli Dilovası'na 651 konutluk yeni proje!

Dar gelirli aileleri konut sahibi yapan Toplu Konut İdaresi Başkanlığı Kocaeli Dilovası'nda 651 konutluk yeni proje hayata geçirecek.

Kocaeli Darıcada restorasyonu devam eden yapılar Haberi

Kocaeli Darıcada restorasyonu devam eden yapılar

Darıca Belediyesi ile Kocaeli Valiliği arasında imzalanan protokol çerçevesinde Darıca İskoliye Mektebi ve Tekel Binası Restorasyon Uygulama Proje çalışmaları hızla ilerliyor. Darıca'nın en eski yapılarından olan İskoliye Mektebi ve Tarihi Tekel Binası restorasyon çalışmalarını yerinde inceleyen Darıca Belediye Başkanı Şükrü Karabacak, çalışmalarla Darıca'nın tarihi mirasının gün yüzüne çıkacağını ve yapıların tarihi kimliklerine uygun olarak halkımızın hizmetine sunulacağını söyledi.


Konuyla ilgili konuşan Başkan Karabacak, "Darıca İskoliye Mektebi ve Tekel Binası Restorasyon Uygulama Projesi bölgemiz adına önemli bir kazanım olacak. Mezbelelik haldeki bu tarihi yapıtları anıtlar kuruluyla birlikte yapacağımız çalışmalarla ayağa kaldıracağız. Yaklaşık 5 milyon TL lik bu proje Darıca için son derece önemli bir proje. Yaklaşık 2 yıllık bir çalışma sonucu projeyi tamamlayarak halkımızın hizmetine sunacağız" diyerek projeyle ilgili bilgiler...