04 / 05 / 2024

Kocaeli Defterdarlığı hazine arazisi

Kocaeli Defterdarlığı hazine arazisi

Kocaeli Defterdarlığı, hazine arazilerinin durumları, Mermerciler Fuarı ve Küçük Sanayi işletmeleriyle alakalı açıklamada bulundu.

Hükümet resmen düğmeye bastı: 24 ay taksit imkanı ve 176 bin TL'den başlayan fiyatlarla hazine arazileri satılıyor!

T.C. Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanlığı, Tekirdağ, Edirne, Düzce ve Kocaeli illerinde yer alan 22 hazine arazisini 176 bin TL'den başlayan fiyatlar ve yüzde 25 peşinat ile 24 taksit fırsatıyla satıyor...

Hazine ve Maliye Bakanı Lütfi Elvan: Yüzde 8'in üzerinde büyüme bekliyoruz!

Hazine ve Maliye Bakanı Lütfi Elvan Kocaeli İş Dünyası Buluşması programında çok önemli açıklamalar yaptı. Bakan Elvan, "2021 yılı için yüzde 8'in üzerinde bir büyüme bekliyoruz." şeklinde konuştu.

ÖİB'den Kocaeli'de satılık 2 arsa!

Hazine ve Maliye Bakanlığı Özelleştirme İdaresi Başkanlığı, Kocaeli'deki 2 arsa için satış kararı aldı.

İzmit'te Hazine arazisine yapılan kaçak yapı yıkıldı!

Kocaeli'nin İzmit ilçesine bağlı Yenimahalle’de hazine arazisi üzerine yapılan kaçak yapı iş makinesi yardımıyla yıkımı gerçekleşti...

Kocaeli Dilovası'nda 8,1 milyon TL'ye satılık gayrimenkul!

Kocaeli Dilovası Köseler Köyü'nde yer alan gayrimenkul Kocaeli Defterdarlığı Mlli Emlak Genel Müdürlüğü tarafından 8 milyon 113 bin TL bedelle satılıyor. Söz konusu taşınmaz 10 Temmuz'da ihale edilecek.

Kocaeli Defterdarlığı'ndan satılık arsa! 21,4 milyon TL'ye!

Kocaeli Defterdarlığı Mlli Emlak Genel Müdürlüğü Kocaeli Gebze Sultan Orhan Mahallesi'nde yer alan arsayı 21 milyon 402 bin TL bedelle satışa sunuyor.  Arsanın ihalesi 10 Temmuz'da yapılacak. 

Kocaeli Defterdarlığı'ndan 29.5 milyon TL'ye satılık 2 gayrimenkul!

Kocaeli Defterdarlığı Milli Emlak Dairesi Başkanlığı Gebze Emlak Müdürlüğü Gebze ve Dilovası'ndaki 2 taşınmazı ihale ile satıyor. İhale 10 Temmuz'da gerçekleşecek...

Kocaeli'de 32.5 milyon TL'ye satılık 3 gayrimenkul!

Kocaeli Defterdarlığı Milli Emlak Dairesi Başkanlığı Gebze Emlak Müdürlüğü ve İzmit Emlak Müdürlüğü, Gebze, Dilovası ve Başiskele'deki gayrimenkulleri ihale ile satıyor...

Kocaeli Dilovası'nda 8,1 milyon TL'ye satılık arsa! 

Kocaeli Dilovası Köseler Köyü'nde yer alan taşınmaz 8 milyon113 bin TL bedelle satışa sunuluyor. Kocaeli Defterdarlığı Milli Emlak Müdürlüğü tarafından satışa sunulan taşınmazın ihalesi 10 Nisan'da yapılacak. 

Kocaeli Defterdarlığı'ndan 21.3 milyon TL'ye satılık 8 arsa!

Kocaeli Defterdarlığı Milli Emlak Dairesi Başkanlığı İzmit Emlak Müdürlüğü ve Gebze Emlak Müdürlüğü toplamda 8 arsayı 21 milyon 337 bin TL'ye satışa çıkardı. 

Kocaeli'de 14 milyon TL'ye satılık 3 arsa!

Kocaeli Defterdarlığı Milli Emlak Dairesi Başkanlığı İzmit Emlak Müdürlüğü ve Gebze Emlak Müdürlüğü tarafından 3 arsa ihale usulü ile satılıyor. İhale 8-9 Kasım tarihlerinde gerçekleşecek..

Kocaeli Derince'nin çehresi değişiyor!

Kocaeli Derince Araptepe mevkiindeki hazine arazisi üzerinde bulunan ekonomik ömrünü tamamlamış, gecekondular yıkılacak.

Kocaeli'de 5.9 milyon TL'ye satılık arsa!

Kocaeli Defterdarlığı Milli Emlak Dairesi Başkanlığı tarafından Pelitli Mahallesinde bulunan tamamı Hazineye ait gayrimenkul satışa sunuluyor..

Kocaeli Defterdarlığı hazine arazisi Haberi

Kocaeli Defterdarlığı hazine arazisi

İsmail Kahraman'ın 14 Haziran tarihinde, “Kocaeli’de ki Tabiat Parklarını gezdiniz mi?” başlığıyla yayınlanan Köşe yazısında Pelitli Köyü’nde yapılmak istenen Mermerciler Fuarı projesinin Tabiat Parkı’na verebileceği zararları dile getirmişti. Bunun üzerine Kocaeli Defterdarlığı’ndan yapılan açıklama da, İlimiz sınırları içerisinde Mermerciler Fuar Alanı olarak hazine taşınmazlarının herhangi bir tahsis işlemi bulunmadığı ileri sürüldü.

YETKİMİZ YOK

Defterdarlıktan gazetemize yapılan açıklama da şu ifadeler kullanıldı: “Dilovası İlçemizde bulunan Mermerciler Küçük Sanayi Sitesi içerisinde ki bazı hazine taşınmazlarının  4706 sayılı kanunun 4.Maddesi uyarınca “Harca Esas Değer” üzerinden yasa gereği ilgili kooperatife doğrudan satışı Kooperatif yönetimince talep edilmiş olup bu doğrultuda sonuçlanmış bir işlem de bulunmamaktadır. Diğer taraftan Küçük Sanayi sitelerinin kurulacağı alanlar yerel ve bölgesel imar planları ile belirlenmekte ve planlama süreçleri ilgili ve yetkili kurumlar...