02 / 05 / 2024

Kocaeli Defterdarlığı ihale sonuçları

Kocaeli Defterdarlığı ihale sonuçları

Kocaeli Defterdarlığı ’nda toplamda 6 farklı ihale, açık ihale usulüyle gerçekleştirildi. Çayırova, Darıca ve Gebze bölgelerindeki arazilerin satıldığı 6 farklı ihalenin 5’ine alıcılar katılım gösterdi.

TOKİ Kocaeli projesi için tarih belli oldu! O ilçeye tam tamına 534 ucuz konut müjdesi!

Yatırımlarına hız kesmeden devam eden Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanlığı Toplu Konut İdaresi Başkanlığı Kocaeli projesinin ihale tarihini de resmen duyurdu. İşte TOKİ Kocaeli projesi ile ilgili merak edilen detaylar...

TOKİ Kocaeli projesinde son dakika! 1.000'in üzerinde yeni konut geliyor!

Yeni yatırımlar için düğmeye basan Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanlığı Toplu Konut İdaresi Başkanlığı merakla beklenen Kocaeli projesinin ihale tarihini açıkladı. İşte TOKİ Kocaeli projesi ile ilgili detaylar...

TOKİ Kocaeli projesinde son dakika değişikliği!

Dar gelirli aileler için yeni konutlar üretmeye devam eden Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanlığı, Kocaeli projesinin ihale tarihini değiştirdi. İşte konu ile ilgili merak edilen detaylar...

Kocaeli Huzurevi ihale yapılmasını bekliyor!

İzmit Turgut Mahallesi’nde uzun yıllar hizmet veren ve 2016 yılında toprak kayması sebebi ile tahliye edilen bina yerine yeni bir bina inşa edilecek. 

Kocaeli Dilovası'nda 8,1 milyon TL'ye satılık gayrimenkul!

Kocaeli Dilovası Köseler Köyü'nde yer alan gayrimenkul Kocaeli Defterdarlığı Mlli Emlak Genel Müdürlüğü tarafından 8 milyon 113 bin TL bedelle satılıyor. Söz konusu taşınmaz 10 Temmuz'da ihale edilecek.

Kocaeli Defterdarlığı'ndan satılık arsa! 21,4 milyon TL'ye!

Kocaeli Defterdarlığı Mlli Emlak Genel Müdürlüğü Kocaeli Gebze Sultan Orhan Mahallesi'nde yer alan arsayı 21 milyon 402 bin TL bedelle satışa sunuyor.  Arsanın ihalesi 10 Temmuz'da yapılacak. 

Kocaeli Defterdarlığı'ndan 29.5 milyon TL'ye satılık 2 gayrimenkul!

Kocaeli Defterdarlığı Milli Emlak Dairesi Başkanlığı Gebze Emlak Müdürlüğü Gebze ve Dilovası'ndaki 2 taşınmazı ihale ile satıyor. İhale 10 Temmuz'da gerçekleşecek...

Kocaeli'de 32.5 milyon TL'ye satılık 3 gayrimenkul!

Kocaeli Defterdarlığı Milli Emlak Dairesi Başkanlığı Gebze Emlak Müdürlüğü ve İzmit Emlak Müdürlüğü, Gebze, Dilovası ve Başiskele'deki gayrimenkulleri ihale ile satıyor...

Kocaeli Dilovası'nda 8,1 milyon TL'ye satılık arsa! 

Kocaeli Dilovası Köseler Köyü'nde yer alan taşınmaz 8 milyon113 bin TL bedelle satışa sunuluyor. Kocaeli Defterdarlığı Milli Emlak Müdürlüğü tarafından satışa sunulan taşınmazın ihalesi 10 Nisan'da yapılacak. 

Kocaeli Defterdarlığı'ndan 21.3 milyon TL'ye satılık 8 arsa!

Kocaeli Defterdarlığı Milli Emlak Dairesi Başkanlığı İzmit Emlak Müdürlüğü ve Gebze Emlak Müdürlüğü toplamda 8 arsayı 21 milyon 337 bin TL'ye satışa çıkardı. 

Kocaeli'de 14 milyon TL'ye satılık 3 arsa!

Kocaeli Defterdarlığı Milli Emlak Dairesi Başkanlığı İzmit Emlak Müdürlüğü ve Gebze Emlak Müdürlüğü tarafından 3 arsa ihale usulü ile satılıyor. İhale 8-9 Kasım tarihlerinde gerçekleşecek..

Kocaeli'de 5.9 milyon TL'ye satılık arsa!

Kocaeli Defterdarlığı Milli Emlak Dairesi Başkanlığı tarafından Pelitli Mahallesinde bulunan tamamı Hazineye ait gayrimenkul satışa sunuluyor..

Kocaeli Defterdarlığı'ndan hazine arazisi açıklaması!

Kocaeli Defterdarlığı, hazine arazilerinin durumları, Mermerciler Fuarı ve Küçük Sanayi işletmeleriyle alakalı açıklamada bulundu.

Kocaeli Defterdarlığı ihale sonuçları Haberi

Kocaeli Defterdarlığı ihale sonuçları


Kocaeli Defterdarlığı’nda toplamda 6 farklı ihale, açık ihale usulüyle gerçekleştirildi. Çayırova, Darıca ve Gebze bölgelerindeki arazilerin satıldığı 6 farklı ihalenin 5’ine alıcılar katılım gösterdi. Yalnızca Darıca Kazımkarabekir Mahallesi’nde satışı gerçekleştirilecek ve 64 bin muhammen bedele sahip konut alanına talipli çıkmadı. Gebze Pelitli Köyü’nde bulunan 926 metrekarelik sanayi ve depolama alanı ise 532 bin liradan alıcı buldu.

BEŞ ARAZİ SATILDI

Emlak Müdürü Uğur Arslan’ın başkanlığında gerçekleştirilen ihalelerde komisyon üyeleri olarak müdür yardımcısı Murat Arslan ve memur Erkan Mermer de yer aldı. Araziler arasındaki en değerli yer ise Gebze Pelitli Köyü’ndeki sanayi ve depolama alanı oldu. 926 metrekarelik alana 531 bin lira muhammen bedel belirlenirken, arsayı Teknik Makine adına gelen Şakir Tuncay ve Harun Eflioğlu 532 bin lira teklif ederek satın aldı. Kocaeli...