09 / 05 / 2024

Kocaeli Dini Yüksek İhtisas Merkezi son durum

Kocaeli Dini Yüksek İhtisas Merkezi son durum

Kocaeli Büyükşehir Belediyesi tarafından Başiskele'de hayata gçirilen Dini Yüksek İhtisas Merkezi tamamlanıyor.

Kocaeli Dini Yüksek İhtisas Merkezi'nin inşaatı tamamlanıyor!

Yatırımlarına son sürat devam eden Kocaeli Büyükşehir Belediyesi, ini Yüksek İhtisas Merkezi'nin inşaatını tamamlıyor.

Gemlik depremi hatırlattı! Kocaeli'de deprem riski en yüksek ilçeler tek tek açıklandı! İşte en riskli ilçeler...

Gemlik'te meydana gelen deprem Kocaeli'de de hissedilirken, akıllara beklenen büyük Marmara depremi geldi. Peki Kocaeli'de deprem riski en yüksek ilçeler hangileri? 

Körfez Yüksek Hızlı Tren Projesi meclis gündeminde!

Kocaeli Körfez ilçesi Mimar Sinan Mahallesi Yüksek Hızlı Tren Projesi kapsamında gerekli olan alt ve üst geçitlerin yapılmaması TBMM gündemine taşındı. İYİ Parti'li Tükkan konuya ilişkin soru önergesi hazırladı...

Kocaeli Dini Yüksek İhtisas Merkezi tamamlanıyor!

Kocaeli Büyükşehir Belediyesi tarafından Başiskele'de hayata gçirilen Dini Yüksek İhtisas Merkezi tamamlanıyor.

Kocaeli Dini Yüksek İhtisas Merkezi'nin inşaatı tamamlanıyor!

Yatırımlarına son sürat devam eden Kocaeli Büyükşehir Belediyesi, ini Yüksek İhtisas Merkezi'nin inşaatını tamamlıyor.

Kocaeli Dini Yüksek İhtisas Merkezi yükseliyor!

Kocaeli Büyükşehir Belediyesi'nin Başiskele ilçesi Yuvacık’ta hayata geçirdiği Dini Yüksek İhtisas Merkezi yükseliyor.

Kocaeli Dini Yüksek İhtisas Merkezi'nin temeli atıldı!

Kocaeli Büyükşehir Belediyesi'nin projesi olan Başiskele Dini Yüksek İhtisas Merkezi'nin temeli atıldı.

Yalova Dini Yüksek İhtisas Merkezi ne zaman başlayacak?

Yalova Çiftlikköy'de eski Etibank tesislerinin bulunduğu arazi üzerine kurulması planlanan Dini Yüksek İhtisas Merkezi'nin bir an önce hayata geçirilmesi için Eski Suriye İslam Alimleri Birliği Başkanı Muhammed Ali es-Sabun, yetkililere çağrıda bulundu.

Kocaeli yeni ihtisas merkezinin temelleri atılıyor!

Vali Hasan Basri Güzeloğlu, Aralık 2015’de açılışı yapılan Kocaeli Dini Yüksek İhtisas Merkezi’ne yapmış olduğu ziyarette yeni bir ihtisas merkezinin temellerinin atılacağının müjdesini verdi

İzmir Menderes'e Dini Yüksek İhtisas Merkezi yapılacak!

Çevre ve Şehircilik Bakanlığı, Menderes'te bulunan mülkiyeti maliye hazinesine ait ve Diyanet İşleri Başkanlığı'na tahsis edilen arazi üzerine Dini Yüksek İhtisas Merkezi yapacak.

Kocaeli Üniversitesi Kara ve Raylı Sistemler Yüksek Okulu açılacak!

Körfez Belediyesi; İlimpark, Afet Kaçış Yolu ve Türkiye'de ilk defa Körfez'de kurulacak olan Kocaeli Üniversitesi Kara ve Raylı Sistemler Yüksek Okulu projeleri ile ilçeyi canlandıracak.

Bursa ve Kocaeli yeni bir yüksek gerilim hattıyla bağlanacak!

Sanayinin lokomotifi olan Bursa ve Kocaeli, yeni bir yüksek gerilim hattıyla birbirine bağlanacak. Bu kapsamda, Türkiye Elektrik İletim AŞ, 35 milyon 750 bin lira yatırımla 380 kilovolt Gemlik-İzmit 380 Enerji İletim Hattı Projesi'ni hayata geçirecek.

Körfezkent 4'e en yüksek teklif Ilgın-Gürbağ ortaklığından!

Kocaeli Körfezkent Emlak Konutları 4. Etap Konut ile Altyapı ve Çevre Düzenleme İnşaatları İşi (Körfezkent 4) ihalesinin Oturumu dün gerçekleştirildi. İhaleye 13 firma katılım sağladı.Körfezkent 4'e en yüksek teklif Ilgın-Gürbağ ortaklığından geldi.

TOKİ Diyarbakır Yenişehir Dini Yüksek İhtisas Merkezi ihalesi bugün!

Toplu Konut idaresi Başkanlığınca Diyarbakır Yenişehir Dini Yüksek İhtisas Merkezi inşaatı ile altyapı ve çevre düzenlemesi yapım işi ihalesi bugün gerçekleşecek. ihale saat 14:30'da yapılacak.

Kocaeli Dini Yüksek İhtisas Merkezi son durum Haberi

Kocaeli Dini Yüksek İhtisas Merkezi son durum

Kocaeli Büyükşehir Belediyesi, Başiskele ilçesinde Dini Yüksek İhtisas Merkezi adıyla bir merkez meydana getiriyor. Kocaeli Büyükşehir Belediyesi'nde yer alan habere göre, merkez tamamlandığında alanında uzman din adamlarının yetiştirileceği bir mekân haline gelecek. Dini Yüksek İhtisas Merkezi, İlahiyat Fakültesi’nden sonra din adamlarına master ve doktora seviyesinde eğitim de verecek. İnşaat çalışmaları süren yapının zemin ve birinci katında alçıpan asma tavan ve alüminyum asma imalatları devam ederken doğrama montajları geçtiğimiz günlerde tamamlandı. Birinci katta ayrıca granit seramik imalat işleri de gerçekleştiriliyor.

HUMMALI ÇALIŞMA SÜRÜYOR


Kentin ihtiyaçlarına yönelik hizmetlerine devam eden Kocaeli Büyükşehir Belediyesi, din adamlarının eğitimlerine yönelik yapımını gerçekleştirdiği merkezin, ikinci bodrum katı ile birinci katında saten ve boya imalatları ve alüminyum doğrama cam montajı yapılıyor. Birinci katta süren alçı sıva imalatları ile...