26 / 07 / 2024

kocaeli Doğantepe Spor Tesisi

kocaeli Doğantepe Spor Tesisi

Kocaeli Büyükşehir Belediyesi, kent genelinde Kocaeli’nin hizmetine sunduğu spor tesislerine bir yenisini ekliyor. Büyükşehir bu kapsamda Başiskele İlçesi Doğantepe bölgesinde yeni bir spor tesisinin projesini hazırladı...

Kocaeli Körfez'deki spor kompleksi projesinin akıbeti TBMM'de!

Kocaeli'nin Körfez ilçesi Çamlıtepe Mahallesindeki spor kompleksi projesinin akıbeti meclis gündemine taşındı. İYİ Parti'li Türkkan, konuyla ilgili soru önergesi hazırladı...

Kocaeli Şehit Öğretmen Şenay Aybüke Yalçın Kadın ve Çocuk Spor Merkezi açıldı!

Kocaeli Darıca'da PKK tarafından şehit edilen, Şehit Öğretmen Şenay Aybüke Yalçın'ın adını taşıdığı kadın ve çocuk spor merkezi açıldı. 

Kocaeli Kartepe İHL Spor Salonu’nun inşaatı tamamlanıyor!

Kocaeli Büyükşehir Belediyesi’nin inşa ettiği Kartepe Anadolu İmam Hatip Lisesi Kapalı Spor Salonu inşaatının dış cephesi tamamlandı

Kocaeli Orhangazi Spor Salonu’nda son viraja girildi!

Yatırımlarına hız kesmeden devam eden Kocaeli Büyükşehir Belediye Başkanlığı Orhangazi Spor Salonu’nda son viraja girdi.

Kocaeli'deki Orhangazi Spor Salonu’nun inşaatı tamamlanıyor!

Yatırımlarına son sürat devam eden Kocaeli Büyükşehir Belediyesi, Orhangazi Spor Salonu’nun inşaatını tamamlıyor.

Düzce OSB yatırımlarıyla dikkat çekiyor!

İç Anadolu’yu Marmara Bölgesi’ne bağlayan ana aks üzerinde yer alan Düzce büyük bir atılım içinde. Doğası, spor turizmi ve OSB yatırımları ile dikkat çekiyor. Düzce yatırımcıların ve turistlerin yeni gözdesi...

Kocaeli Darıca Spor Salonu tamamlanıyor!

Kentteki yatırımlarına hız kesmeden devam eden Kocaeli Büyükşehir Belediyesi, Darıca'nın dev spor salonunu da tamamlıyor.

Kocaeli Orhangazi Spor Salonu’nun dış cephesi tamamlanıyor!

Çalışmalarına son sürat devam eden Kocaeli Büyükşehir Belediyesi, Orhangazi Spor Salonu’nun dış cephesini tamamlıyor.

Kocaeli Orhangazi Spor Salonu’nun tribün yapım işi başladı!

Yatırımlarına hız kesmeden devam eden Kocaeli Büyükşehir Belediyesi, Orhangazi Spor Salonu’nun tribün yapım işine başladı.

Kocaeli Büyükşehir Belediyesi'nden Gebze'ye dev spor kompleksi!

Kocaeli Büyükşehir Belediyesi Gebze’de tam donanımlı spor salonu ve yüzme havuzundan oluşacak dev bir spor kompleksi inşa ediyor.

Kocaeli Orhangazi Spor Salonu’nun inşaatı tamamlanıyor!

Yatırımlarına hız kesmeden devam eden Kocaeli Büyükşehir Belediyesi, Orhangazi Spor Salonu’nun inşaatını tamamlıyor.

Kocaeli'de bin 800 kişilik yeni spor salonu inşa ediliyor!

Kocaeli Büyükşehir Belediye Başkanı Tahir Büyükakın, Darıca İlçesi Bağlarbaşı Mahallesi’nde yapımı hızla devam eden 1800 kişilik spor salonunda incelemelerde bulundu.

Kocaeli Darıca Spor Salonu'nun inşaatı tam gaz!

Çalışmalarına son sürat devam eden Kocaeli Büyükşehir Belediyesi, Darıca'ya 1.800 kişilik spor salonu inşa ediyor.

kocaeli Doğantepe Spor Tesisi Haberi

kocaeli Doğantepe Spor Tesisi


Kocaeli Büyükşehir Belediyesi, kent genelinde Kocaeli’nin hizmetine sunduğu spor tesislerine bir yenisini ekliyor. Büyükşehir bu kapsamda Başiskele İlçesi Doğantepe bölgesinde yeni bir spor tesisinin projesini hazırladı. Bir çok ihtiyacı karşılayacak tesis modern yapısı ile bölge halkının spor ihtiyacını karşılayacak.



HER ŞEY DÜŞÜNLMÜŞ


Başiskele Doğantepe’de yapacağı spor tesisinde 55x95 ebatlarında suni çim saha yer alacak. Ayrıca tesiste 200 araçlık otopark, 420 metrekare büyülükte idari bina, 70 metrekare bay-bayan ve engelli tuvalet binası ile 645 kişi kapasiteli tribün yer alıyor.



BAŞİSKELE MODERN BİR TESİS KAZANACAK


Fen İşleri Dairesi Başkanlığı Etüt ve Proje Şube Müdürlüğü tarafından projelendirilen Doğantepe Spor Tesisi, Başiskelelilere spor müsabakalarını yapacakları modern bir yer imkânı sunuyor. 12 bin 960 metrekare proje alanı bulunan spor tesisinin tamamlanmasıyla Başiskele ilçesi son derce modern bir spor...