28 / 04 / 2024

kocaeli Goodyear Kavşağı

kocaeli Goodyear Kavşağı

Kocaeli Büyükşehir Belediyesi Ulaşım Daire Başkanlığı’nın D-100 Karayolu Yahya Kaptan-Goodyear bölgesinde gerçekleştirdiği köprülü kavşak çalışmasında sona gelindi. Kavşağın büyük bölümü trafiğe açıldı.

Kocaeli'nde 64 milyonluk kavşağın temeli atıldı!

Kocaeli Büyükşehir Belediyesi ve Kavanlar tarafından Goodyear kavşağında yapılan 64 milyon liraya mal olacak olan Symbol Kocaeli Köprülü Kavşağının temel atma töreni gerçekleştirildi. 3 Ocak'ta başlayan kavşak projesi 15 Mayıs'ta bitirilecek.

Goodyear Kavşağı’nın temeli 23 Ocak’ta atılacak!

Kavanlar İnşaat, hem hastane, otel AVM, kongre merkezi bulunan bu yaşam merkezine ulaşımın kolaylaşması, hem D-100’de trafiğin rahatlaması hem de MOBESKO, Metro gibi tesislere ulaşım için köprülü kavşak yapımını taahhüt etmişti...

Goodyear Kavşağı’nda çalışmalar başladı!

Büyükşehir Belediyesi ulaşımı rahatlatacak bir projeyi daha hayata geçiriyor. Büyükşehir Belediyesi ve Kavanlar İnşaat arasında yapılan protokol ile D-100 Karayolu’nun Goodyear Kavşağı bölümünde köprülü kavşak yapılacak.

Goodyear Kavşağı'nın yenileme çalışmaları başladı!

Yahya Kaptan’da yapılacak olan Goodyear Kavşağı için çalışmalara başlayan Kocaeli Büyükşehir Belediyesi, çalışma yapılacak alandaki ağaçların sökümüne başladı. 2 bin ağaç yerlerinden sökülerek uygun bir yere nakledilecek.

Gebze Anibal Kavşağı'nda sona gelindi!

Kocaeli Büyükşehir Belediyesi Genel Sekreteri İlhan Bayram, Gebze trafiğini rahatlatacak olan Anibal Kavşağı'nın inşaat çalışmalarını inceledi.

Hisar Deresi Köprülü Kavşağı’nın temel hafriyatı tamam!

Kocaeli Büyükşehir Belediyesi, Gölcük Hisar Deresi Kavşağı’ndaki çalışmalarına devam ediyor. Proje kapsamında yan yol uygulamaları gerçekleştiriliyor.

Gölcük Hisar Deresi Kavşağı'nda son durum ne?

Kocaeli Büyükşehir Belediyesi Ulaşım Dairesi Başkanlığı, Gölcük Hisar Deresi Kavşağı’ndaki çalışmalarına devam ediyor.

Kocaeli Hisar Deresi Köprülü Kavşağı’nda son durum!

Kocaeli Büyükşehir Belediyesi Ulaşım Daire Başkanlığı, Gölcük Hisar Deresi Kavşağı’nda uygulama çalışmalarını sürdürüyor.

Çayırova OSB Köprülü Kavşağı'nda son durum!

Kocaeli Büyükşehir Belediyesi Ulaşım Dairesi Başkanlığı’nın TEM Otoyolu Çayırova OSB Köprülü Kavşağı şantiyesindeki çalışmaları aralıksız devam ediyor

Kocaeli Eynerce Kavşağı açıldı!

Türk Dünyası Belediyeler Birliği ve Kocaeli Büyükşehir Belediye Başkanı İbrahim Karaosmanoğlu, kamulaştırması ve yeşil alanları Kocaeli Büyükşehir Belediyesi tarafından yapılan Dilovası Eynerce kavşağının açılış törenine katıldı.

Gölcük Hisar Deresi Kavşağı şekilleniyor!

Kocaeli Büyükşehir Belediyesi Ulaşım Daire Başkanlığı Gölcük Hisar Deresi Kavşağı’nda uygulama çalışmalarına devam ediyor. Çalışma kapsamındaki 3 bin 900 metrelik istinat duvarının 3 bin 700 metrelik kısmı tamamlandı

Kocaeli Kuzey Yan Yol hizmete açılıyor!

Türk Dünyası Belediyeler Birliği (TDBB) ve Kocaeli Büyükşehir Belediye Başkanı İbrahim Karaosmanoğlu, İzmit-Köseköy arasında gerçekleştirilen Goodyear kavşağının yan yolları ve bölgede yapılacak yaya köprülerinin son durumu hakkında sahada inceleme yaptı.

Kocaeli Outlet Kavşağı ne zaman tamamlanacak?

Kocaeli Büyükşehir Belediyesinin Outlet Kavşağı projesinin üst bölgesi bayramdan önce hizmete girmesi planlanıyor. Hummalı bir çalışmanın devam ettiği kavşak teknik bir sorun çıkmazsa bayramda hizmet verecek.

Çayırova OSB Köprülü Kavşağı trafiği rahatlatacak!

Kocaeli Büyükşehir Belediyesi Ulaşım Dairesi Başkanlığı’nın TEM Otoyolu Çayırova OSB Köprülü Kavşağı yapımında çalışmalar devam ediyor.

Gölcük Adliye Kavşağı’nda çalışmalar başladı!

Kocaeli Büyükşehir Belediyesi, Gölcük İlçesi’ndeki en işlek kavşaklarından biri olan Adliye Kavşağı’nda yeni bir çalışma başlattı. Kavşak çalışması ile, bölge ulaşım açısından sorunsuz hale getirilecek.

Kocaeli Sakıp Sabancı Köprülü Kavşağı açıldı!

Kocaeli Büyükşehir Belediyesi Ulaşım Daire Başkanlığı’nın D-100 Karayolu Yahya Kaptan-Goodyear bölgesinde gerçekleştirdiği Sakıp Sabancı Köprülü Kavşağı çalışmasında kuzey-güney anayol ve yan yollar trafiğe açıldı

Kocaeli Dilovası Doğu Kavşağı'nda sona gelindi!

Kocaeli Dilovası Eynerce Deresi üzerinde bulunan ve yapımında sona yaklaşılan Doğu Kavşağı çalışmaları Kocaeli Büyükşehir Belediye Başkanı İbrahim Karaosmanoğlu ve Belediye Başkanı Ali Toltar birlikte incelediler.

kocaeli Goodyear Kavşağı Haberi

kocaeli Goodyear Kavşağı


Kocaeli Büyükşehir Belediyesi Ulaşım Daire Başkanlığı’nın D-100 Karayolu Yahya Kaptan-Goodyear bölgesinde gerçekleştirdiği köprülü kavşak çalışmasında sona gelindi. Kavşağın büyük bölümü trafiğe açıldı. Köprü üzeri Ankara istikametine trafik akışı tamamen sağlanırken İstanbul istikametinde çalışmalar devam ediyor.


KÖPRÜ ALTINDAKİ KAVŞAK HİZMETE GİRDİ


Güney yan yol da kısmen trafiğe açıldı. Akademi Hastanesi ile MOBESKO arası trafiği Sakarya istikametine tek yönlü açıldı. Çuhane Caddesi döner sinyalizasyon bağlantısı yapılarak trafiğe açıldı. Köprü altındaki döner kavşak da tamamen hizmete girdi. Kuzey yan yol istikameti ise kısmen hizmet veriyor. Bu kısımda çalışmalar devam ediyor. Köprü üstü İstanbul istikametinde de çalışmalar sürüyor.



D-100 TRANSİT OLACAK


Proje tamamlandığında köprülü kavşağın üst kısmı araçlar için transit hale gelecek. Çuhane Caddesi’ne ve Yahya Kaptan yönüne dönüşler köprü altından rahat bir şekilde yapılacak. AVM’den çıkan...