06 / 05 / 2024

kocaeli Gülistan Konakları teslim tarihi

kocaeli Gülistan Konakları teslim tarihi

Gülistan Konakları teslim tarihi 30 Nisan 2014 olarak belirlendi, fiyatların 400 bin TL 'den başladığı proje şehir merkezine ve E-5 'e yakın konumda yer alıyor...

Güzelyalı Konakları'nda yüzde 70 peşin 18 ay vade fırsatı!

Güzelyalı Konakları Çanakkale Merkez, Çınarlı'da Troyas Yapı tarafından inşa ediliyor. Güzelyalı Konakları'nda yüzde 70 peşin ödemelerde 18 ay vade fırsatı sunuluyor. Peki Güzelyalı Konakları ne kadar? İşte Güzelyalı Konakları 5 Ekim 2023 fiyat listesi.

Güzelyalı Konakları satışta! Yeni proje!

Güzelyalı Konakları Çanakkale Merkez, Çınarlı'da Troyas Yapı tarafından inşa ediliyor. Güzelyalı Konakları satışa çıktı. İşte Güzelyalı Konakları ile ilgili detaylar...

Kocaeli Gölcük'te 18 adet iş yeri satılıyor! İhalesi 15 Haziran'da! 

Kocaeli Gölcük Belediye Başkanlığı, Kocaeli ili, Gölcük ilçesi, Hisareyn rezerv alanındaki 18 adet iş yerini satıyor. Peki Kocaeli Gölcük'te yer alan iş yerlerinin fiyatları ne kadar? 

Kocaeli Gölcük Dumlupınar Mahallesi kentsel dönüşüme giriyor!

Kocaeli Gölcük Dumlupınar Mahallesi'nde riskli bölge olarak bilinen alan için beklenen haber geldi. Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanlığı'nın maliyet sebebiyle uygun bulmadığı kentsel dönüşüm projesi için Büyükşehir Belediyesi harekete geçti.

Kocaeli Gölcük'te 28.8 milyon TL'ye satılık gayrimenkul!

Kocaeli İli Gölcük Belediye Başkanlığı, Kocaeli Gölcük'te yer alan gayrimenkulü 28 milyon 814 bin 63 TL bedelle satışa çıkardı.

Kocaeli Gölcük alt gelir başvuru tarihleri!

Kocaeli Gölcük alt gelir başvuru tarihleri haberimizde yer alıyor. Projede toplam 63 adet konut bulunuyor.

TOKİ Kocaeli Gölcük alt gelir başvuruları 19 Ağustos'ta başlıyor!

Toplu Konut İdaresi Başkanlığı'nın Kocaeli Gölcük Sivritepe alt gelir grubu projesi 19 Ağustos tarihinde satışa çıkıyor.

TOKİ Kocaeli Gölcük kura çekilişi tarihi 2019!

TOKİ Kocaeli Gölcük kura çekilişi tarihi 2019 haberimizde yer alıyor. Projede 2 oda 1 salon konutlar bulunuyor.

TOKİ Kocaeli Gölcük başvuruları yarın başlıyor!

Toplu Konut İdaresi Başkanlığı'nın Kocaeli Gölcük Sivritepe projesinde yer alan 114 adet konut satışa çıkıyor. 

Gümüş Konakları Emlak Yatırım Ve Dış Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Gümüş Konakları Emlak Yatırım Ve Dış Ticaret Limited Şirketi bugün Sarıyer'de 100 bin TL sermaye bedeli ile Mohammed I.M. Alzarah tarafından kuruldu.

Kocaeli Gölcük'te 8 milyon TL'ye satılık 6 arsa!

Kocaeli Gölcük Belediyesi, 6 arsayı ihale ile satıyor. Arsalar için ihale 13 Şubat'ta gerçekleşecek..

Cumhurbaşkanı Erdoğan Güneysu Konakları'nı inceledi!

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Recep Tayyip Erdoğan Üniversitesi (RTEÜ) Geliştirme Vakfı Güneysu Konakları inşaat alanında incelemelerde bulundu.

TOKİ Kocaeli Gölcük 541 konut ihalesi bugün!

Başbakanlık Toplu Konut İdaresi Başkanlığı (TOKİ) tarafından inşa edilecek olan Kocaeli Gölcük 541 konut ihalesi bugün yapılacak.

kocaeli Gülistan Konakları teslim tarihi Haberi

kocaeli Gülistan Konakları teslim tarihi


Gülistan Konakları Kocaeli 'de yaşama geçiriliyor, bayramdan sonra satışa çıkacak olan proje Zeray İnşaat imzası taşıyor.


Gülistan Konakları teslim tarihi haberimizin içinde yer alıyor, Gülistan Konakları teslim tarihi bilgilerine geçmeden önce projedeki konut tipleri hakkında bilgi verelim.


4 oda 1 salon 15 müstakil villanın yer aldığı Gülistan Konakları 'nda yer alan konutlar 220 metrekare alana sahip olarak tasarlandı. 


Gülistan Konakları satış fiyatları 400 bin liradan başlıyor, 450 bin liraya kadar yükseliyor. Projeden yüzde 10 peşinatla konut sahibi olmak mümkün.


Kocaeli Bahçecik mevkiinde yükselen Gülistan Konakları 'nda; yüzme havuzu, otopark, spor sahası ve güvenlik bulunuyor. Proje; şehir merkezine ve E-5 'e yakın konumda yer alıyor.


Gülistan Konakları teslim tarihi!

Gülistan Konakları teslim tarihi 30 Mart 2014 olarak belirlendi.


Telefon: 444 3 169

Web Adresi:  www.zerayinsaat.com.tr