12 / 05 / 2024

Kocaeli Hafız Binbaşı Caddesi yol çalışması

Kocaeli Hafız Binbaşı Caddesi yol çalışması

Kocaeli Büyükşehir Belediyesi’nin Tramvay Projesi kapsamında 3. Etap çalışmaları tüm hızı ile devam ediyor. Bu kapsamda Hafız Binbaşı Caddesi’nde altyapı çalışmalarına 12 Temmuz Salı günü itibari ile başlanıyor.

Hafız Mustafa, Eskişehir’de okul ve kongre merkezi inşa edecek!

Türkiye'nin köklü lezzetlerini ve geleneksel tatlarını dünyaya tanıtan Hafız Mustafa, Eskişehir’de okul ve kongre merkezi inşa edecek.

Kocaeli 42 Evler'deki tapu sorunu çözülüyor! 

Marmara Belediyeler Birliği ve Kocaeli Büyükşehir Belediye Başkanı Doç. Dr Tahir Büyükakın, yaptığı açıklamada İzmit İlçesi 42 Evler Mahallesinde yaşayan kat maliklerinin yaşadığı tapu sorunun çözümünde çok önemli bir adımın atıldığının müjdesini verdi.  

İzmit Kızılay İş Merkezi'nde yıkım başladı!

İzmit Belediyesi tarafından İstiklal Caddesi Hafız Şerif Sokak'ta bulunan Kızılay İş Merkezi'nde yıkım çalışmalarına başlandı.

Evco İnşaat Limited Şirketi kuruldu!

Evco İnşaat Limited Şirketi bugün Bağcılar'da 1 milyon TL sermaye bedeli ile Fıras Yahia M. Al-Khazrajı ve Hafız Salih  tarafından kuruldu.

Hafız Mustafa Dubai'de mağaza açtı!

1864 yılından beri Türk-Osmanlı tatlarını İstanbullularla buluşturan Türkiye’nin ilk şekerleme markaları arasında yer alan Hafız Mustafa, 5 milyon dolarlık yatırımla Dubai’de mağaza açtı.

İzmit'teki o otopark devredildi!

İzmit Belediyesi Encümeni toplandı. Encümene İzmit Belediye Başkan Yardımcısı Cem Güler öncülük etti. Karabaş Mahallesi Hafız Selim Efendi Sokak 1044 Ada 111 nolu parseldeki otopark encümen onayıyla devredildi…

Hafız Mustafa Dubai'de şube açacak!

Hafız Mustafa’nın Yönetim Kurulu Üyesi Eren Ongurlar ilk hedef olarak Dubai'de bir şube açacaklarını ve Çikolat Cemil isimli ikinci markalarını piyasaya süreceklerini açıkladı.

TOKİ Kocaeli 24 derslikli kız meslek lisesi ihalesi yarın!

Kocaeli İli Dilovası İlçesi Çerkeşli Mevkii 1'er Adet 24 Derslikli Kız Meslek Lisesi ve Anaokulu İnşaatları ile Altyapı ve Çevre Düzenlemesi İşi ihalesi yarın gerçekleşirilecek.

TOKİ'den Kocaeli Dilovası'na 24 derslikli kız meslek lisesi!

Kocaeli İli Dilovası İlçesi Çerkeşli Mevkii 1'er Adet 24 Derslikli Kız Meslek Lisesi ve Anaokulu İnşaatları ile Altyapı ve Çevre Düzenlemesi İşi ihalesi 8 Ağustos'ta yapılacak.

TOKİ Kocaeli 24 derslikli kız meslek lisesi ihalesi 8 Ağustos'ta!

Kocaeli İli Dilovası İlçesi Çerkeşli Mevkii 1'er Adet 24 Derslikli Kız Meslek Lisesi ve Anaokulu İnşaatları ile Altyapı ve Çevre Düzenlemesi İşi ihalesi 8 Ağustos 2019 tarihinde gerçekleştirilecek.

Kocaeli'ye sürücüsüz metro geliyor!

Kocaeli Büyükşehir Belediyesi'nin vizyon projelerinden biri olan Gebze-Darıca Metrosu'nun 3 istasyon ve depo sahası çalışmaları tüm hızıyla devam ediyor...

TOKİ'den Kocaeli'ye 24 derslikli kız meslek lisesi!

Eğitim yatırımlarına hız kesmeden devam eden Toplu Konut İdaresi Başkanlığı, Kocaeli Dilovası'nda da 24 Derslikli Kız Meslek Lisesi ve Anaokulu inşa edecek.

Kocaeli'de imar barışı ile 3 bin 500 vatandaşın sorunu çözüldü!

Türkiye Cumhurbaşkanı Erdoğan, "İmar barışı ile 3 bin 500 vatandaşımızın sorununu çözdük. Kocaeli'nde Çayırova, Derince, Kandıra, Körfez, İzmit, Gölcük'te 80 hektar büyüklüğünde riskli alan belirledik. Yaklaşık 9 bin adet konut ve iş yerinin yıkımını gerçekleştirdik" dedi...

Kocaeli Hafız Binbaşı Caddesi yol çalışması Haberi

Kocaeli Hafız Binbaşı Caddesi yol çalışması



Kocaeli Büyükşehir Belediyesi’nin Tramvay Projesi kapsamında 3. Etap çalışmaları tüm hızı ile devam ediyor. Bu kapsamda Hafız Binbaşı Caddesi’nde altyapı çalışmalarına 12 Temmuz Salı günü itibari ile başlanıyor. Çalışma yapılan bölgede araç trafiğinin ve vatandaşların sorun yaşamaması için alternatif güzergahlar oluşturuldu.


12 TEMMUZ’DA (YARIN) BAŞLAYACAK


Bir süreliğine trafik düzenlemesi yapılacak olan Hafız Binbaşı Caddesi’nde çalışmaların devam edeceğinden araçlar farklı noktalardan ulaşım sağlayacak. 12 Temmuz Salı günü başlayacak alt yapı çalışmaları dolayısı ile ancak yayaların kullanımına ise kısmen izin verilecek.


3.ETAP ALT YAPI ÇALIŞMALARI NEDENİYLE


Tramvay 3. Etap kapsamında başlayacak alt yapı çalışmaları nedeni ile Cengiz Topel Caddesi’nden Hafız Binbaşı Caddesi’ne dönüşe izin verilmeyecek. Bunun için bu yolu kullanarak Yunus Emre Kültür ve Nikah Salonu ile Dolphin AVM’ye gitmek isteyen vatandaşlar için farklı güzergahlar...