27 / 04 / 2024

kocaeli Haldız Grup

kocaeli Haldız Grup

Türk Dünyası Belediyeler Birliği ve Kocaeli Büyükşehir Belediye Başkanı İbrahim Karaosmanoğlu, Haldız Grup Yönetim Kurulu Başkanı Macit Haldız’ı ziyaret etti

Paye Sakarya'da yüzde 50 peşin 60 ay vade fırsatı! Teslimler Aralık 2025'te!

Haldız İnşaat ve Halk GYO iş birliği ile geliştirilen Paye Sakarya projesi Sakarya'nın kalbinde yükselen en büyük konsept yaşam projesidir. Peki Paye Sakarya'da hangi konut tipleri var, fiyatları ne kadar?

Halk GYO ve Haldız İnşaat'tan Sakarya’ya 3,5 milyar TL’lik yatırım!

Halk Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı ve Haldız İnşaat, Sakarya Adapazarı'nda 3,5 milyar TL'lik yatırım için düğmeye bastı. İstanbullulardan yoğun talep gören projenin teslimlerinin 2025 yılında yapılması planlanıyor. 

Halk GYO Paye Sakarya'da Harikalar Kampanyası! Sınırlı sayıda konut için vade farksız 60 taksit!

Haldız İnşaat ve Halk GYO tarafından hayata geçirilen Paye Sakarya projesinde Harikalar Kampanyası başladı. Söz konusu kampanya kapsamında sınırlı sayıda konut için vade farksız 60 taksit yapılıyor.

Türkiye konutta cazibesini yitirdi mi?

Haldız Grup Yönetim Kurulu Üyesi Fatih Haldız, konut piyasasını değerlendirdi. Haldız, konut piyasasında yaşanan soruları tek tek yanıtladı. İşte detaylar...

Paye Sakarya'da sıfır faizle 60 aya varan vade fırsatı!

Paye Sakarya, Haldız İnşaat ve Halk GYO tarafından hayata geçiliyor. Paye Sakarya'da sıfır faizle 60 aya varan vade fırsatıyla satışlar devam ediyor. Peki Paye Sakarya'da konut fiyatları ne kadar? Paye Sakarya'da hangi konut tipleri yer alıyor? İşte detaylar...

Paye Sakarya'da peşin ödemelerde yüzde 25 indirim ve 60 ay vade fırsatıyla!

Paye Sakarya, Haldız İnşaat ve Halk GYO tarafından Karasu Yolu üzerinde şehir merkezine 3 dakika mesafede konumlanıyor. Paye Sakarya'da vade farksız 60 ay vade fırsatı ve peşin ödemelerde yüzde 25 indirimle satışlar devam ediyor.

Paye Sakarya peşin ödemelerde yüzde 20 indirim fırsatıyla!

Paye Sakarya, Haldız İnşaat ve Halk GYO tarafından Karasu Yolu üzerinde şehir merkezine 3 dakika mesafede konumlanıyor. Paye Sakarya'da peşin ödemelerde yüzde 20 indirim fırsatı devam ediyor. Peki Paye Sakarya konut fiyatları ne kadar?

Velux Yalıkavak'ta 12 ay 0 faiz fırsatı! Teslimler yıl sonunda! 

SF Yıldız İnşaat, Fırat Lifestyle ve Ata Yıldız Grup ortaklığıyla hayata geçirilen Velux Yalıkavak 12 ay 0 faiz fırsatı sunuluyor. Projede 2+1, 3+1, 5+1 ve 6+1 konut tipleri mevcut.

Altınöz Grup Yapı Malzemeleri Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Altınöz Grup Yapı Malzemeleri Ticaret Limited Şirketi bugün Esenyurt'ta 200 bin TL sermaye bedeli ile Yousef Bagherı tarafından kuruldu.

Velux Yalıkavak 12 soruda tüm detaylarıyla

SF Yıldız İnşaat, Fırat Lifestyle ve Ata Yıldız Grup ortaklığıyla hayata geçirilen Velux Yalıkavak tüm detayları belli oldu! Peki, Velux Yalıkavak projesi nerede? Velux Yalıkavak projesinde ev fiyatları kaç lira? İşte Velux Yalıkavak 12 soruda tüm detaylarıyla.

Velux Yalıkavak’ın temeli atıldı! 2023'te teslim!

SF Yıldız İnşaat, Fırat Lifestyle ve Ata Yıldız Grup ortaklığıyla hayata geçirilen Velux Yalıkavak’ın temeli atıldı. Projenin teslimleri 2023 yılında gerçekleştirilecek.

Velux Yalıkavak'ta şimdi ön talep fırsatı başladı! Yeni proje!

SF Yıldız İnşaat, Fırat Lifestyle ve Ata Yıldız Grup ortaklığıyla hayata geçirilen Velux Yalıkavak projesinde ön talep süreci başladı. Projede 2+1, 3+1, 5+1 ve 6+1 konut tipleri yer alıyor. İşte Velux Yalıkavak detayları...

Asmalı Bahçe Şehir'deki tüm konutlar sahiplerine teslim edildi!

Hayata geçirdiği bahçeli ev projeleriyle dikkat çeken, Dekar Yapı ve Demiröz Grup tarafından inşa edilen Asmalı Bahçe Şehir projesindeki tüm etaplar sahiplerine teslim edildi.

kocaeli Haldız Grup Haberi

kocaeli Haldız Grup


Türk Dünyası Belediyeler Birliği (TDBB) ve Kocaeli Büyükşehir Belediye Başkanı İbrahim Karaosmanoğlu, Türkiye’nin en hızlı büyüyen 100 şirketi arasında yer alan Haldız Grup Yönetim Kurulu Başkanı Macit Haldız’ı ziyaret etti. Başarılarından dolayı Haldız Grup’u tebrik eden Başkan Karaosmanoğlu, “Türkiye’nin en hızlı büyüyen yedi firmasının kentimizden çıkmasını çok önemsiyorum. Bütün şirketlerimiz ülkemiz ve dünya ölçeğinde hızlı büyümelerini istiyoruz” dedi.



“ÖZEL SEKTÖRÜN HER YATIRIM KIYMETLİDİR”


Ziyaret sonrası bir açıklama yapan Kocaeli Büyükşehir Belediye Başkanı İbrahim Karaosmanoğlu, “Alt ve üst yapı hizmetleri, turizme açılan mavi bayraklı sahilleri, sanayi, turizm, spor, sanat ve sosyal alanlarında yapılan yatırımlarıyla her geçen gün gelişen ve cazibesi artan Kocaeli’mizde yeni yatırımlar ve istihdam alanlarının gerekliliği kaçınılmazdır. Cumhurbaşkanımızın teşvikleri ve devletimizin, özellikle son on beş yılda, ekonomik kalkınma ve işsizliği...