21 / 05 / 2024

kocaeli haliç arası deniz uçağı saatlerihaliç gemlik denizuçağı ne zaman

kocaeli haliç arası deniz uçağı saatlerihaliç gemlik denizuçağı ne zaman

Büyükşehir Belediyesi’nin öncülüğünde Kocaeli ulaşımında çağ atlatacak bir proje daha uygulamaya geçti. Türk Hava yolu şirketi Seabird, Kocaeli - Haliç arasında deniz uçağı seferlerine başladı...

Antalya Hal fiyatları son bir yılda 10 kat arttı! Soğan yüzde 614, domates 605... İşte 11 Nisan 2022 fiyat listesi!

Türkiye'nin en büyük hali arasında yer alan Antalya Hali'nin geçen sene Nisan ayı ile bu sene aynı ayın fiyatları arasındaki artış dikkat çekici. Peki Antalya halinde geçen yıl aynı aylarda hangi ürünlerin fiyatları değişti? Fiyatlar ne kadar arttı? İşte fiyat listesi...

Kocaeli'de kardeşler arasında arazi kavgası: 1 ölü!

Kocaeli Başiskele'de kardeşler arasında arazi anlaşmazlığı sebebiyle çıkan kavgada bir kişi öldü.

MİNT Şişli ve MİNT E-5 projelerinde geri dönüş süresi 16 yıl!

Projelerini, “Yeni Nesil Şehir Apartmanları” konsepti ile  Boğaz- Haliç arasında hayata geçiren MİNT,  İstanbul‘da gayrimenkul yatırımında ortalama 24,7 yıl olan geri dönüş süresini, MİNT E-5 ve MİNT Şişli’de 16,7 yıla kadar düşürüyor.

Kocaeli Çenesuyu - Kirazlıyalı arasına viyadük yapılacak!

Kocaeli Derince Çenesuyu ile Körfez Kirazlıyalı arasında yapılacak viyadük için Büyükşehir Belediyesi Hizmet Binası İhale Salonunda ihale gerçekleştirildi. İhaleye 10 firma katılım gösterdi.

Kocaeli Çenesuyu ile İlimtepe arasına yeni yol!

Kocaeli Büyükşehir Belediyesi tarafından gerçekleştirilen yol yapım çalışmaları kapsamında Çenesuyu ile İlimtepe afet kaçış yolu arasında yeni bir alternatif yol oluşturuluyor.

Kocaeli Aydınkent ile Yuvacık arasına yeni yol yapılıyor!

Kocaeli Büyükşehir Belediyesi Ulaşım Dairesi Başkanlığı, Aydınkent Kalıcı Konutları ile Yuvacık arasında yol yaptı.

Kocaeli Darıca İskoliye Mektebi restorasyonu hızla sürüyor!

Darıca Belediyesi ile Kocaeli Valiliği arasında imzalanan protokol çerçevesinde Darıca İskoliye Mektebi ve Tekel Binası Restorasyon Uygulama Proje çalışmaları hızla ilerliyor.

Kocaeli Darıca'da tarihi yapılar restore ediliyor!

Darıca Belediyesi ile Kocaeli Valiliği arasındaki protokol çerçevesinde tarihi yapıların restorasyonu yapılıyor. Konuyla ilgili Darıca Belediye Başkanı Şükrü Karabacak, çalışmalarla Darıca'nın tarihi mirasının gün yüzüne çıkacağını söyledi.

Kocaeli Akçaray Tramvayı 2017'de açılacak!

Kocaeli’nin çeyrek asırlık hayali tramvayın temel atma töreni yapıldı. Büyükşehir Belediyesi projesi ‘Akçaray ‘tramvayı’, 11 istasyona ve 7.2 km uzunluğa sahip olacak, Sekapark ve Otogar arasında hizmet verecek.

Kocaeli Akçaray Tramvayı 2017'de hizmete girecek!

Kocaeli'nin çeyrek asırlık hayali tramvayın temel atma töreni yapıldı. Büyükşehir Belediyesi projesi 'Akçaray 'tramvayı', 11 istasyona ve 7.2 km uzunluğa sahip olacak, Sekapark ve Otogar arasında hizmet verecek.

Kocaeli'de 5.5 milyon TL'ye satılık arsa!

Kocaeli İli Başiskele İlçesi'nde üzerinde iki asma kat atölye bulunan arsa Kocaeli 2.İcra Dairesi tarafından 18 Kasım 2015 günü saat 11:20 ile 11:30 arası açık artırma usulüyle ihale edilecek.

Kocaeli'deki modern hal binası hizmete girdi!

Kocaeli Büyükşehir Belediyesi Sebze ve Meyve Hali Hizmet Binası’nı kent esnafına kazandırdı. Modern hal binası 56 bin metrekare kullanım alanı, 62 adet 100 metrekare büyüklüğündeki dükkanları ve sosyal tesisleriyle dikkat çekiyor.

Gebze Ovacık ve Kadıllı köyleri arasına yeni köprü!

Kocaeli Büyükşehir Belediyesi, yol güzergahlarındaki köprüleri de yeniliyor. Gebze Ovacık ve Kadıllı köyleri arasında uzanan yol üzerindeki yer alan köprü, Ulaşım Daire Başkanlığı ekipleri tarafından yeniden yapılıyor.

kocaeli haliç arası deniz uçağı saatlerihaliç gemlik denizuçağı ne zaman Haberi

kocaeli haliç arası deniz uçağı saatlerihaliç gemlik denizuçağı ne zaman


İzmit- İstanbul arasını 22 dakikaya indiren deniz uçağı seferleri bu sabah başladı. 


Büyükşehir Belediyesi’nin öncülüğünde Kocaeli ulaşımında çağ atlatacak bir proje daha uygulamaya geçti. Türk Hava yolu şirketi Seabird, Kocaeli - Haliç arasında deniz uçağı seferlerine başladı. Tarifeli seferler için bilet satışları www.flyseabird.com internet adresi üzerinden yapılabiliyor.


Kocaeli-İstanbul arasını 22 dakikaya düşüren deniz uçağı, ilk seferini Büyükşehir Belediyesi’nin havacılık şirketine tahsis ettiği Sekapark alanındaki iskeleden yaptı. Sabah saat 08.50’de yapılan ilk uçuşa katılan yolcuları Büyükşehir Belediye Başkanı İbrahim Karaosmanoğlu ve İl Başkanı Mahmut Civelek uğurladı. Şirketin Yönetim Kurulu Başkanı Kürşad Arusman’ın da katıldığı ilk seferde 4 yolcu İstanbul’a uçtu. 


Başkan İbrahim Karaosmanoğlu, uçuşların kent için büyük avantaj sağlayacağını kaydetti. Karaosmanoğlu “Buradaki hizmeti özel bir şirket yapacak. Biz sadece iskelemizi cüzi bir kirayla...