02 / 05 / 2024

Kocaeli Kerpe bungalov inşaatı

Kocaeli Kerpe bungalov inşaatı

Kocaeli Büyükşehir Belediyesi Park Bahçe ve Yeşil Alanlar Dairesi Başkanlığı tarafından Kandıra Kerpe’ye içerisinde 13 adet bungalovun da bulunduğu mesire alanı yapımı projesi tamamlanma aşamasına geldi.

Kocaeli Kerpe SİT alanı ilan edildi!

Kocaeli’nin Kandıra ilçesinde bulunan  Kerpe beldesi, Çevre ve Şehircilik Bakanlığı tarafından Doğal Sit-Nitelikli Doğal Koruma Alanı ilan edildi.

Kocaeli'deki kaçak bungalov evlerin yıkımında gerginlik!

Kocaeli Yuvacık Barajı'nın havzasındaki bir işletmenin kaçak bölümleri ekipler tarafından yıkılmak istenince, arbede yaşandı.

Kocaeli Kerpe Mesire Alanı yaza tamam!

Kocaeli Büyükşehir Belediyesi tarafından Kandıra Kerpe’de mesire alanı oluşturuldu. İçerisinde 13 adet bungalovun bulunduğu mesire alanın tamamlanması için son çalışmalar yapılıyor

Kocaeli Kerpe’de 13 bungalov inşa edildi!

Kocaeli Büyükşehir Belediyesi Park Bahçe ve Yeşil Alanlar Dairesi Başkanlığı tarafından Kandıra Kerpe’ye içerisinde 13 adet bungalovun da bulunduğu mesire alanı yapımı projesi tamamlanma aşamasına geldi.

Kocaeli Kerpe’deki bungalovlu mesire alanı tamamlanıyor!

Kocaeli Büyükşehir Belediyesi Park Bahçe ve Yeşil Alanlar Dairesi Başkanlığı tarafından Kandıra Kerpe’ye, içerisinde 13 adet bungalovun da bulunduğu mesire alanı yapımı projesi tamamlanma aşamasına geldi.

Kocaeli Kandıra Sarısu'ya sahil yolu yapılacak!

Kocaeli Büyükşehir Belediyesi Ulaşım Dairesi Başkanlığı Yol Bakım Onarım ve Yapım Şube Müdürlüğü tarafından Kandıra Sansu, Sarısu Kerpe, Sarısu Seyrek bağlantı yollan yapımı için ihale yapıldı.

Kocaeli Bungalovlu Mesire Alanı için çalışmalar başladı!

Kocaeli Büyükşehir Belediyesi Park Bahçe ve Yeşil Alanlar Dairesi Başkanlığı Park ve Bahçeler Şube Müdürlüğü tarafından Kandıra Kerpe’ye içerisinde 13 adet bungalovun da bulunduğu mesire alanı yapılması için çalışmalara başlandı.

Kerpe’ye bungalovlu mesire alanı yapılacak!

Kocaeli Büyükşehir Belediyesi Park Bahçe ve Yeşil Alanlar Dairesi Başkanlığı Park ve Bahçeler Şube Müdürlüğü tarafından Kandıra Kerpe’ye içerisinde 13 adet bungalovun da bulunduğu mesire alanı yapılacak.

Kocaeli Aytepe’ye konaklamalı mesire alanı yapılacak!

Kocaeli Büyükşehir Belediyesi, Başiskele Aytepe’de mesire alanı projesini hayata geçiriyor. Aytepe’de yapılacak 13 bungalov tipi ikiz konaklama evi 10 kişi kapasiteli toplamda 26 adet bungalov tipi evden oluşuyor

Kocaeli'de imar komisyonları toplandı!

Kocaeli genelinde ilçe imar sorunlarını masaya yatıran ve tüm ilçe imar komisyonu üyelerinin katılımıyla gerçekleştirilen İmar ve Bayındırlık Komisyonu Haziran ayı toplantısı, Kandıra Kerpe'de düzenlendi.

Tarihi Kerpe Limanı turizme kazandırılacak!

Tarihi Kerpe Limanı turizme kazandırılacak. Kocaeli Büyükşehir Belediyesi İmar ve Şehircilik Dairesi Başkanlığı Tarihi Mekanlar ve Kent Estetiği Şube Müdürlüğü tarafından Antik Kerpe Limanı Mendireği Rekonstrüksiyon Yapım İhalesi yapıldı...

Tarihi Kerpe Limanı, turizme açılacak!

Kocaeli'nin Kandıra ilçesindeki antik Kerpe Limanı, rekonstrüksiyon çalışmasıyla turizme kazandırılacak. Osmanlı Devleti tarafından yoğun kullanılan tarihi limanın, rekonstrüksiyon çalışmaları sonucunda turizme açılacağı bildirildi.

Kocaeli Kerpe Limanı turizme kazandırılacak!

Kocaeli Büyükşehir Belediyesinden yapılan yazılı açıklamada, İlkçağ Bitinyası'ndan kalan, Cenevizliler ile Osmanlı Devleti tarafından yoğun kullanılan tarihi limanın, rekonstrüksiyon çalışmaları sonucunda turizme kazandırılacağı bildirildi.

Kocaeli Kerpe bungalov inşaatı Haberi

Kocaeli Kerpe bungalov inşaatı

Kocaeli Büyükşehir Belediyesi Park Bahçe ve Yeşil Alanlar Dairesi Başkanlığı tarafından Kandıra Kerpe’ye içerisinde 13 adet bungalovun da bulunduğu mesire alanı yapımı projesi tamamlanma aşamasına geldi. Yaz sezonuna hazır hale gelmesi planlanan mesire alanı sezonda vatandaşa hizmet verecek. 13 bin metrekare alan içerisine inşa edilen bungalov tipi evler, toplam 130 kişi kapasiteli olacak. Vatandaşların piknik yapabilecekleri, sosyal donatılarıyla hoşça aileleriyle zaman geçirebilecekleri mesire alanı tamamlandığında turizm potansiyeli yüksek Kerpe’nin cazibe merkezi olmaya aday bir yer olacak.


13 BUNGALOV YAPILIYOR


Kandıra Kerpe’ye yapılan A tipi mesire alanı ve çevre düzenleme işi kapsamında 270 metre duvar ve çevre çiti, 10 metrekare giriş kontrol binası ve 13 adet bungalov inşa edildi. Bungalovlar bir katlı altıgen yapılı ve ahşap özellikte inşa edildi.


SOSYAL DONATILAR


A tipi mesire...