09 / 05 / 2024

kocaeli kollektör hatları inşaatı

kocaeli kollektör hatları inşaatı

Kocaeli Büyükşehir Belediyesi Dilovası Atıksu Arıtma Tesisi’ne bağlayacak projeye başlıyor. Toplam 28 bin 446 metre kanalizasyon hattının yapılacağı proje, yaklaşık 15 milyon 629 bin TL’ye mal olacak.

Kocaeli ağır hasarlı bina yükünden kurtuluyor!

17 Ağustos 1999 Marmara Depremi'nden en fazla etkilenen il olan Kocaeli'de, ağır hasar gören binaların yıkılması amacıyla başlatılan çalışmalar devam ediyor. Depremde ağır hasar gören 28 binanın yıkım çalışmalarının, yıl sonuna kadar tamamlanması hedefleniyor.

Kocaeli'de 208 projeye yatırım teşvik belgesi verildi!

Türk sanayisinin merkez üssü Kocaeli'de geçen yıl sabit yatırım tutarı 10,7 milyar lira olan 208 proje için yatırım teşvik belgesi verildi. Yatırımların tamamlanmasıyla bölgede 6 bin kişinin istihdam edilmesi öngörülüyor.

Kocaeli Uzuntarla Kültür Merkezi için ilk kazma vuruldu!

Yatırımlarına hız kesmeden devam eden Kocaeli Büyükşehir Belediyesi, Uzuntarla Kültür Merkezi için ilk kazmayı vurdu.

Kocaeli'deki Mutlu Köy Yaşam Merkezi çürümeye terk edildi!

Kocaeli’de 2 yıl önce hayata geçirilen milyonluk Mutlu Köy Yaşam Merkezi projesi adeta çürümeye terk edildi.

Kocaeli'deki Rıza Bey Konağı tamamlanıyor!

Kentteki çalışmalarına hız kesmeden devam eden Kocaeli Büyükşehir Belediyesi, Rıza Bey Konağı'nı aslına uygun olarak yeniden inşa ediyor.

Kocaeli Kongre Merkezi'nin yapımı sürüyor!

Kocaeli'nin en büyük kültür sanat merkezi olması planlanan Kocaeli Kongre Merkezi'nin inşaatı devam ediyor. Projenin Doğu Marmara bölgesinin en önemli kültür merkezi olması planlanıyor.

Kocaeli'deki Tarihi Rıza Bey Konağı'nın dış cephesi tamamlandı!

Kocaeli Büyükşehir Belediyesi, Tarihi Rıza Bey Konağı'nın dış cephe çalışmalarını tamamladı.

Kocaeli'de 3 adet okul yaptırılacak!

Kocaeli İl Milli Eğitim Müdürlüğü tarafından Çayırova ve Gebze'de toplam 3 adet okul yaptırılacak. İhaleler 2 farklı günde gerçekleştirilecek...

Kocaeli kültür merkezi için ilk adım atılıyor!

Kocaeli Büyükşehir Belediyesi Kartepe Uzuntarla’da hayata geçirilecek olan kültür merkezi için ihale gerçekleştirdi. 

Kocaeli'ye 47 proje ile 286 milyon TL'lik yatırım!

Türk Dünyası Belediyeler Birliği (TDBB) ve Kocaeli Büyükşehir Belediye Başkanı İbrahim Karaosmanoğlu, Kocaeli'ye 47 proje ile 286 milyon TL'lik yatırım yapıldığını söyledi.

İstanbul-Kocaeli Karayolu projesi halkın görüşüne açıldı!

İstanbul Tuzla ilcesinde Karayolları 1. Bölge Müdürlüğü tarafından yapılması planlanan İstanbul-Kocaeli Karayolu projesi halkın görüşüne açıldı..

Kocaeli Beş Divanlı Rıza Bey Konağı'nda sona gelindi!

Yatırımlarına son sürat devam eden Kocaeli Büyükşehir Belediyesi, Beş Divanlı Rıza Bey Konağı'ndaki restorasyon çalışmalarını tamamlıyor.

Kocaeli Kartepe'ye kültür merkezi müjdesi!

Yatırımlarına hız kesmeden devam eden Kocaeli Büyhükşehir Belediyesi, Kartepe Uzuntarla'da yeni bir kültür merkezi inşa edecek.

kocaeli kollektör hatları inşaatı Haberi

kocaeli kollektör hatları inşaatı



Kocaeli Büyükşehir Belediyesi İSU Genel Müdürlüğü, Gebze ilçesinin kuzeyi ile Dilovası ilçesinin atıksularını kollektörler ile toplayarak yeni yapılacak Dilovası Atıksu Arıtma Tesisi’ne bağlayacak projeye başlıyor. Toplam 28 bin 446 metre kanalizasyon hattının yapılacağı proje, yaklaşık 15 milyon 629 bin TL’ye mal olacak.


PROJESİ HAZIRLANDI


İSU Genel Müdürlüğü, Dilovası ilçesinde 40 bin m3/gün kapasiteli atıksu arıtma tesisi için ihale çalışmalarını sürdürüyor. Önümüzdeki aylarda inşaatına başlanacak arıtma tesisine atıksuları bağlamak içinde “Gebze Kuzey Bölgesi Kanalizasyon Kollektör Hatları İnşaatı” projesini hazırlandı.


ATIKSULAR, DİLOVASI ARITMA TESİSİ’NE


İhalesi yapılan ve yüklenici firmaya yer teslimi yapılan projenin inşaat çalışmalarına başlanmak üzere. Kocaeli Valiliği zamanında yapılan ve İSU Genel Müdürlüğü’ne devredilen Gebze Mutlukent Atıksu Arıtma Tesisi’nin devre dışı kalacağı projede Gebze Arapçeşme ve Güzeller mahallelerinin tamamı, İnönü ve Gaziler mahallelerinin...