18 / 05 / 2024

kocaeli köprüsü arsa fiyatları

kocaeli köprüsü arsa fiyatları

Türkiye Cumhuriyeti tarihinin en maliyetli projelerinden olan Gebze-Bursa-İzmir otoyolu projesi inşaatı tüm hızıyla sürüyor. Gebze - Orhangazi - Bursa ve Kemalpaşa - İzmir kesimlerinin yüzde 30'luk kısmı bitti.

1915 Çanakkale Köprüsü arazi fiyatlarını yükseltti!

Yapımı devam eden 1915 Çanakkale Köprüsü'nün çevresindeki araziler yatırımcıların radarına girdi. Bölgede yer alan arsa ve arazilerin fiyatları yüzde 100'ün üzerinde arttı. 

Arsa ve arazi fiyatlarına 1915 Çanakkale Köprüsü dopingi!

1915 Çanakkale Köprüsü'nün çevresi gayrimenkul yatırımcılarının radarında. Bölgede yer alan Lapseki’de Mecidiye, Şevketiye ve Çardak’ta arazi fiyatlarında yüzde 150 artış gerçekleşti.

1915 Çanakkale Köprüsü arsa fiyatlarını katladı!

Koronavirüs salgını sürecinde arsa alımları yükselirken, Çanakkale Köprüsü’nün inşa edildiği Lapseki ve çevresi arsa yatırımında gözde oldu. Bölgede deniz manzaralı arazilerde hızla el değiştirilirken, fiyatlar metrekarede 100 TL'ye kadar yükseldi.

1915 Çanakkale Köprüsü arsa fiyatlarını nasıl etkiledi?

18 Mart 2022 tarihinde hizmete açılması planlanan 1915 Çanakkale Köprüsü'nde çalışmalar tüm hızıyla devam ediyor. Henüz hizmete açılmayan köprü şimdiden arsa fiyatlarının yükselmesine neden oldu.

1915 Çanakkale Köprüsü arsa fiyatlarını artırdı!

1915 Çanakkale Köprüsü, Çanakkale'de gayrimenkul fiyatlarını en az ikiye katladı. Simgelerin köprüsü gayrimenkul fiyatlarına doping oldu.

1915 Çanakkale Köprüsü emlak fiyatlarını uçurdu!

Çanakkale Boğazı'nda yapımı devam eden 1915 Çanakkale Köprüsü, Lapseki ilçesindeki arsa ve konutların değerine değer kattı. Fiyatlar yüzde 40'a varan tutarlarda arttı...

Osmangazi Köprüsü'nün satışı gündemde!

Kocaeli’de yer alan Osmangazi Köprüsü’nün bir bölümünün veya tamamının satılması gündeme geldi.

Çanakkale Köprüsü ile arsa ve konut fiyatları 4 kat arttı!

Çanakkale 1915 Köprüsü'nde çalışmalar tam gaz devam ediyor. Köprü ile Lapseki ilçesinde arsa ve konut fiyatları yaklaşık dört kart arttı...

Çanakkale 1915 Köprüsü arsa ve konut fiyatları uçurdu!

Dünyanın en uzun aralıklı köprüsü olarak tasarlanan ve hayata geçirilen Çanakkale 1915 Köprüsü için çalışmalar devam ediyor. Çanakkale Köprsü, arsa ve konut fiyatları uçurdu.

Kocaeli İlk Adım Köprüsü tamamlandı!

Kocaeli Büyükşehir Belediyesi Sanayi Mahallesi’nde yer alan İlk Adım köprüsünün çalışmalarını tamamladı.

Kocaeli İlk Adım Köprüsü tamamlanıyor!

Büyükşehir Belediyesi, Sanayi Mahallesi’nde yer alan İlk Adım Köprüsü’nün genişletme çalışmalarını tüm hızıyla devam ettiriyor.

Gebze’ye yaya köprüsü inşa edilecek!

Yatırımlarına hız kesmeden devam eden Kocaeli Büyükşehir Belediyesi tarafından Gebze D-100 üzeri Osman Yılmaz Mahallesi bölgesinde yaya köprüsü inşa edilecek.

Çanakkale Köprüsü ile arsa fiyatları 20 kat arttı!

1915 Çanakkale Köprüsü son üç yılda bölgedeki arsa fiyatlarını 20 kata, konut ücretlerini ise 4 kata varan oranlarda artırdı.

kocaeli köprüsü arsa fiyatları Haberi

kocaeli köprüsü arsa fiyatları

İstanbul'dan İzmir'e ulaşımı 4 saate indirecek olan Gebze-Bursa-İzmir Otoyolu Projesi, satılık arsa ilanlarını artırdı.


Türkiye Cumhuriyeti tarihinin en maliyetli projelerinden olan Gebze-Bursa-İzmir otoyolu projesi inşaatı tüm hızıyla sürüyor. Gebze-Orhangazi-Bursa ve Kemalpaşa-İzmir kesimlerinin yüzde 30'luk kısmı bitti. 2015 yılı sonu itibariyle İzmit Körfez geçişi asma köprüsü, Gebze-Gemlik kesimi ve Kemalpaşa-İzmir kesimindeki çalışmaların tamamlanması hedefleniyor.


EN YÜKSEK ARTIŞ YALOVA VE KOCAELİ'NDE


Gebze-Bursa-İzmir Otoyolu Projesi'nin temeli 2010 sonunda atılmıştı. İnşaat ilerledikçe proje kapsamına giren illerde emlak sektörü hareketlenmeye başladı. Hurriyetemlak.com'dan alınan verilere göre; İzmir, Bursa, Balıkesir, Yalova ve Kocaeli'nde satılık arsa ilanlarında artış var. Son bir yıllık ilan sayısı artışına bakıldığında; Yalova ve Kocaeli ilk sırada. Her iki ilde de satılık arsa ilanlarının sayısı bir yılda 2,3 kat artış göstermiş durumda. İzmir'de satılık arsa ilanları...