25 / 05 / 2024

kocaeli miço koyuna ne yapılacak

kocaeli miço koyuna ne yapılacak

Darıca Bayramoğlu Plajı’nın kadınlara tahsis edilmesinin ardından, aynı özelliklerde ve etap etap yapılacak Kerpe Miço koyu da kadınların kullanımına açılacak, koy yeni bir yaşam alanı olacak...

Turhan Gençoğlu kaç yaşında, evli mi, kimdir?

Türk iş insanı ve siyasetçi olarak tanınan Turhan Gençoğlu kimdir? Turhan Gençoğlu kaç yaşında? Turhan Gençoğlu evli mi, çocuğu var mı? İşte ayrıntılar...

Baba oğluna verdiği tapuyu geri alabilir mi? Tapu hangi hallerde bozulur?

Tapu intikal durumu pek çok durumda yaşanabiliyor. Örneğin bir baba, oğluna tapu verebilir. Tapu verildiğinde geri alınabilir mi, alınmaz mı? İşte detaylar!

e-Devlet'ten başvuran PTT'den o anda alıyor! Çocuk destek parasına Mart zammı geldi mi? Şimdi siz de bakın!

Aile ve Sosyal Hizmetler Bakanlığı'nca sosyal desteklere geçtiğimiz aylarda 'Çocuk Destek Bileşeni' dahil edilmişti. e-Devlet'ten başvuran PTT'den o anda alıyor! Çocuk destek parasına Mart zammı geldi mi? Şimdi siz de bakın!

Benzin ve motorine yeni bir indirim mi geliyor? O firma elini taşın altına koydu!

Benzin ve motorine yeni bir indirim mi geliyor? 28 Ocak akaryakıt fiyatları. O şirket indirime gitti

Altın alalım mı, bekleyelim mi? Altın dehası İslam Memiş çabucak açıkladı! Hemen hazırlanın! O gün düğmeye basın

Altın fiyatları bugün de yükselmeye devam ediyor. Yatırımcılar ise ''altın alalım mı, bekleyelim mi?'' sorusuna yanıt arıyor. Altın dehası İslam Memiş çabucak açıkladı! Hemen hazırlanın! O gün düğmeye basın

Kredi borcu olan emekli banka değiştirebilir mi?

Emekli promosyonları gündemdeki yerlerini hala korumaktadır. Emekliler, promosyon sorularının yanında başka sorular da yöneltmektedir. “Kredi borcu olan emekli banka değiştirebilir mi?” o sorulardan biridir. İşte detaylar!

Başkasına ait tapu sorgulanabilir mi? Başkasına ait tapu sorgulama nasıl yapılır?

Bir gayrimenkul edinmeye karar veren vatandaşlar, o kişiye ait tapu bilgilerini sorgulamak ve öğrenmek istiyor. Peki başkasına ait tapu sorgulanabilir mi? Başkasına ait tapu sorgulama nasıl yapılır?

Petek sayısı faturayı etkiler mi? Petekler kaç derece olmalı?

Doğalgaz ve kombilere dair sorular havaların soğuması ile gündeme gelmektedir. Bu yüzden Petek sayısı faturayı etkiler mi? Petekler kaç derece olmalı? soruları vatandaşlar tarafından sorulmaktadır. İşte o yanıtlar!

Hem babadan hem kocadan maaş alabilir mi?

Hem babadan hem kocadan maaş alabilir mi? sorusu pek çok kişinin sorduğu sorulardan biridir. İşte merak edilen o detaylar!

Konut fiyatları düşecek mi? Ev alacaklar ve kiralayacaklar dikkat!

Mars Gayrimenkul kurucu ortağı Samet Hızalan son zamanlarda gündemden düşmeyen konut fiyatlarını kaleme aldı. Samet Hızalan yazısında konut fiyatlarının düşüp düşmeyeceği ile ilgili de açıklamalarda bulundu. İşte Hızalan'ın "Konut Fiyatları Düşer Mi?" başlıklı o yazısı... 

Elimizdeki euroları bozduralım mı, bekletelim mi? Herkesin merak ettiği o sorunun yanıtı

Fed'in faiz kararı ile dolar 18,76  TL seviyelerine kadar yükselmesi euro/TL'nin değer kaybetmesine neden olmuştu. Dolar güçlendikçe euro değer kaybetti. Peki elimizdeki euroları bekletelim mi, bozduralım mı? Herkes bu sorunun yanıtını merak ediyor.

Vefat eden babanın maaşını kızı alabilir mi?

Vefat eden babanın maaşını kızı alabilir mi? şeklindeki ve buna benzer sorular pek çok vatandaş tarafından sorulmaktadır. İşte merak edilen o detaylar!

Brent petrolde sert yükseliş! Akaryakıt fiyatları ne olacak? Benzin ve motorin indirimi hayal mi oldu?

ABD ham petrolü ve Brent petrol yeni haftaya yüzde 3 artışla başladı. Peki Brent petrol fiyatı daha da yükselecek mi? Akaryakıt fiyatları düşer mi? Benzin ve motorine indirim gelecek mi? İşte merak edilen o soruların yanıtları...

kocaeli miço koyuna ne yapılacak Haberi

kocaeli miço koyuna ne yapılacak


Darıca Bayramoğlu Plajı’nın kadınlara tahsis edilmesinin ardından, aynı özelliklerde ve etap etap yapılacak Kerpe Miço koyu da kadınların kullanımına açılacak. Yeni bir yaşam alanı olacak proje için Kocaeli Büyükşehir Belediye Başkanı İbrahim Karaosmanoğlu, “Kerpe Miço koyu Kandıra’nın Karadeniz sahillerindeki en güzel koylarından birisidir. Doğal güzellikleri dikkat çeken koyu bu yaz dönemine yetiştirilmek üzere kadın plajı olarak planlıyoruz. Kadınlarımıza özel olacak ve rahat bir şekilde kullanılacakları bu plaj, kentimizde ki önemli bir talebi de karşılamış olacak” dedi.




BÜTÜN SOSYAL DONATILAR DÜŞÜNÜLDÜ


Kandıra Belediye Başkanı Ünal Köken, AK Parti İlçe Başkanı Yunus Özder ve Park Bahçe ve Yeşil Alanlar Dairesi Başkanı Cenan Turan, Kerpe Miço koyunda Başkan Karaosmanoğlu ile birlikte inceleme gerçekleştirdi. Teknik ekiple tüm detaylar bir kez daha gözden geçilirken, 81 dönümlük...