28 / 04 / 2024

Kocaeli Okul ve topçular caddesi tünel

Kocaeli Okul ve topçular caddesi tünel

Kocaeli Büyükşehir Belediyesi tarafından Yüksek Hızlı Tren ’in geçtiği Darıca mevkiinde inşa edilen, Okul ve Topçular caddelerini birbirine bağlayan tünel düzenlenen tanıtım toplantısıyla hizmete girdi.

İzmir Kiraz'ın imar planlarında revize! Hastane, yurt, okul ve AVM planları yeniden askıda!

İzmir Büyükşehir Belediyesi’nin açmış olduğu dava sonucunda mahkemenin yürütmeyi durdurma kararı Kiraz’ın hastane, yurt, okul ve AVM planları Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanlığı tarafından yeniden askıya çıkarıldı.

Kocaeli, Van ve Kahramanmaraş'ta 621 bin TL'den başlayan fiyatlarla satılık arsa fırsatı!

Kocaeli, Van ve Kahramanmaraş'ta yer alan 4 adet arsa satılıyor. Belediyeler resmen ihale tarihini ve fiyatları açıkladı. İşte arsa satışları ile ilgili detaylar... 

Kocaeli'de 9 adet iş yeri kiraya veriliyor! 

Kocaeli, Gebze ve İzmit Belediyeleri, 9 adet iş yeri için kiralama ihalesi gerçekleştirecek. Peki iş yerlerinin kira bedelleri ne kadar? 

Kocaeli'deki 4 adet arsa yüzde 20 indirim fırsatıyla satışa çıkıyor! 

Kocaeli Çevre ve Şehircilik İl Müdürlüğüne ait 4 adet arsa yüzde 20 indirim fırsatıyla satılıyor. Peki Kocaeli'de yer alan arsaların büyüklükleri kaç metrekare;? Fiyatları ne kadar? 

Milli Emlak'tan Pamukkale'de satılık okul ve arsa!

Denizli Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği İl Müdürlüğü, Denizli Pamukkale'de yer alan okul ve arsayı satışa çıkardı. Söz konusu gayrimenkullerin satış ihalesi 30 Kasım 2023 tarihinde yapılacak.

Hafız Mustafa, Eskişehir’de okul ve kongre merkezi inşa edecek!

Türkiye'nin köklü lezzetlerini ve geleneksel tatlarını dünyaya tanıtan Hafız Mustafa, Eskişehir’de okul ve kongre merkezi inşa edecek.

O ilde KDV'den ve emlak vergisinden muaf 6 arsa satılıyor! Taksitle arsa almak isteyenler dikkat! 

Kocaeli Çevre ve Şehircilik İl Müdürlüğü, Kocaeli ili, Çayırova, Derince ve Başiskele ilçelerinde yer alan 6 adet arsayı satıyor. Peki Kocaeli'de yer alan arsaların fiyatları ne kadar? 

Velilerin dört gözle beklediği haber açıklandı! 07 Eylül 2022 okul servisleri fiyat listesi

Velilerin haftalardır merakla beklediği okul servis ücreti araştırmaları arttı. İstanbul, Ankara servis ücreti geçtiğimiz günlerde belirlendi. İBB UKOME'nin Ağustos ayında yaptığı  toplantıda, okul ve personel servis ücretlerine son 4 aydaki asgari ücret ve enflasyon rakamlarının ortalamasına tekabü

Okul servis ücretlerine zam geldi! İstanbul servis ücretleri ne kadar oldu? İşte 24 Ağustos 2022 güncel fiyat listesi...

Okul ve personel servis ücretlerine yüzde zam kararı alındı. Yeni dönemde okul servis ücretleri belli oldu! Peki, zam sonrası okul servis ücretleri ne kadar oldu? Okul servisi fiyatları ne kadar? Okul servisi ücret tarifesi ne kadar? İşte 24 Ağustos 2022 güncel fiyat listesi...

Kocaeli'de 26.3 milyon TL'ye satılık 5 arsa!

Kocaeli Çevre ve Şehircilik İl Müdürlüğü Milli Emlak Dairesi Başkanlığı, Kocaeli Çayırova ve Başiskele'de yer alan 5 adet arsayı 26 milyon 257 bin 80 TL bedelle satışa çıkardı.

Kocaeli Milli Emlak'tan satılık 26 gayrimenkul!

Kocaeli Çevre ve Şehircilik İl Müdürlüğü, Kocaeli'nde yer alan 26 gayrimenkulü satıyor. 

Kocaeli'de 22.1 milyon TL'ye satılık 7 arsa!

Kocaeli Çevre ve Şehircilik İl Müdürlüğü,  Kocaeli'de yer alan 7 adet arsayı 22 milyon 83 bin TL'ye satıyor...

Kocaeli'de 9.1 milyon TL'ye satılık 2 gayrimenkul!

Kocaeli Çevre ve Şehircilik İl Müdürlüğü Milli Emlak Dairesi Başkanlığı, Kocaeli Gebze ve Kartepe'de yer alan 2 adet gayrimenkulü 9 milyon 145 bin TL bedelle satışa çıkardı.

Kocaeli Okul ve topçular caddesi tünel Haberi

Kocaeli Okul ve topçular caddesi tünel



Kocaeli Büyükşehir Belediyesi tarafından Yüksek Hızlı Tren’in geçtiği Darıca mevkiinde inşa edilen, Okul ve Topçular caddelerini birbirine bağlayan tünel düzenlenen tanıtım toplantısıyla hizmete girdi. Kocaeli Büyükşehir Belediye Başkanı İbrahim Karaosmanoğlu, Darıca Belediye Başkanı Şükrü Karabacak, Çayırova Belediye Başkanı Şevki Demirci, AK Parti İl Kadın Kolları Başkanı Oya Tunçel ve çok sayıda Darıcalı vatandaşın katılımıyla yapılan tanıtım programının ardından Darıca Belediyesi tarafından iftar yemeği verildi.



DARICA’YA DÖRT NOKTADAN GİRİŞ


Darıcalı vatandaşlarla tanıtım toplantısında bir araya gelen Başkan Karaosmanoğlu, yaptığı konuşmasında Ramazan ayında dünya üzerinde Müslümanlara karşı yapılan zulümleri kınadı. ‘’Rabbim, zilletten tüm İslam alemini kurtarsın’’ diyerek dua eden Başkan Karaosmanoğlu, “Burada güzel bir eser ortaya koyduk. Darıca’ya dört noktadan araç girişi yapılabiliyor artık. Tüm bu hizmetleri yapmamızı sağlayan, bize yetki ve kaynak...