08 / 05 / 2024

Kocaeli Osman Hamdi Bey kayıkhanesi yenilendi

Kocaeli Osman Hamdi Bey kayıkhanesi yenilendi

Kocaeli Büyükşehir Belediyesi tarafından Gebze Eskihisar'daki Osman Hamdi Bey kayıkhanesinin restorasyonu tamamlandı. Kayıkhane restorasyonun ardından kültürel ve sosyal amaçlı kullanılacak.

Kocaeli'de son satılık konut fiyatları yüzde 23.12 arttı!

Osman Gazi Köprüsü sonrası İstanbul’a ulaşımı kolaylaşan Kocaeli'de son satılık konut fiyatları yüzde 23.12 arttı...

Ressam Osman Hamdi Bey’in Gebze'deki köşkündeki kapıların değeri şaşkına çevirdi!

Osman Hamdi Bey’in müze olan Gebze’de bulunan köşkündeki kapıların değeri şok etti. Zemin kattaki el işlemeli çiçek figürlü kapının Kaplumbağa Terbiyecisi (15 milyon lira) tablosu ile aynı değerde olduğu öğrenildi.

Osman Nuri İnceöz, Sinpaş GYO Bağımsız Yönetim Kurulu Üyesi oldu!

Sinpaş GYO Yönetim Kurulu Hamdi Topçu'nun ayrılması nedeniyle boşalan Bağımsız Yönetim Kurulu Üyeliğine, Osman Nuri İnceöz'ün seçilmesine karar verildi. 

Kocaeli'de arazi kavgası: 1 ölü!

Kocaeli Kandıra'da üvey kardeşler arasında tartışma çıktı. Olay sonucunda Ali Parmaksız (63), üvey kardeşi Osman Yavaş´ı (61) tüfekle vurarak öldürdü.

Kocaeli Gebze'ye akademi lise müjdesi!

Kentteki çalışmalarına hız kesmeden devam eden Kocaeli Büyükşehir Belediyesi, Gebze Osman Yılmaz Mahallesi 449 Ada 49 parselde bulunan binayı akademi liseye dönüştürüyor.

Kocaeli Gölcüklü emeklilerin TOKİ'den beklentisi büyük!

Başkanı Ali Osman Kılıç, Kocaeli Gölcüklü emeklilerin TOKİ evlerini büyük merakla beklediklerini belirtti. Kılıç, ''Emeklilerin TOKİ'den büyük beklentisi var" dedi.

Osman Güler'den Tatlıkuyu Vadisi 2 projesine tam not!

Kocaeli Büyükşehir Belediyesi iştiraklerinden Kent Konut tarafından yapılan çalışmalar kapsamında hafriyat dökülen alanlarda yapılan rehabilitasyon çalışmaları Kocaeli Büyükşehir Belediyesi İmar Dairesi Başkanı Osman Güler ve Kent Konut Genel Müdürü Yalçın Özön tarafından denetlendi.

Sultanahmet'teki Arkeoloji Müzesi'nin restorasyonunda sona gelindi!

OSMAN Hamdi Bey tarafından Sultanahmet'te kurulan, İskender Lahdi gibi dünyanın en önemli eserlerinin sergilendiği uygarlık tarihinin 125 yıllık evi olan Arkeoloji Müzesi'ndeki restorasyon tamamlanmak üzere.

Kocaeli Gölcük TOKİ Evleri'ne 1750 müracat!

Türkiye Emekliler Derneği (TÜED) Kocaeli Gölcük Şubesi Başkanı Ali Osman Kılıç, evi olmayan emekliler için hayata geçirilecek olan TOKİ Evleri konusunda bilgi verdi.

Öz Orak İnşaat'tan Kocaeli'ye yeni projeler!

Öz Orak Emlak İnşaat Yönetim Kurulu Başkanı Osman Orak, yaptığı açıklamada Çayırovada yeni yapacağı projeler ile Kocaeli'yi ev sahibi yapacağının müjdesini verdi.

Kocaeli Belediyesi'nden inşaat malzemeleri yardımı!

Kocaeli Büyükşehir Belediyesi tarafından Dilovası’nda ikamet eden inşaat işçisi Osman Demirkan ailesine evlerini tamamlamaları için inşaat malzemesi yardımı yapıldı.

TOKİ Kocaeli Gebze 24 derslikli lise inşaatı ihalesi bugün!

TOKİ Kocaeli, Gebze, Osman Yılmaz Mahallesi'nde 24 derslikli Anadolu Lisesi inşaatı ile altyapı ve çevre düzenlemesi işi ihalesi bugün yapılacak.

Kocaeli Büyükşehir'den imar yönetmeliği eğitimi!

Kocaeli Büyükşehir Belediyesi personeline imar yönetmeliğindeki değişiklikler hakkında eğitim verdi. Mimar Sevilay Armağan tarafından verilen eğitimde, İmar ve Şehircilik Daire Başkanı Osman Günler de katıldı.

Kocaeli Osman Hamdi Bey kayıkhanesi yenilendi Haberi

Kocaeli Osman Hamdi Bey kayıkhanesi yenilendi

Kocaeli Büyükşehir Belediyesi, Gebze Eskihisar'da bulunan Osman Hamdi Bey kayıkhanesinin onarma ve restore edildi. Eskihisar'da bulunan Osman Hamdi Bey'in müzesinin ardından yanında yer alan kayıkhanesi de restore edildi. Bütün restorasyon projeleri hazırlanan kayıkhane ilgili Kültür Varlıkları Koruma Kurulu onayının ardından restorasyon çalışmaları yapıldı. Osman Hamdi Bey Müzesi'nin önemli bölümlerinden olan kayıkhanenin bodrum katı taş ve tuğla malzemeden oluşuyor. Kayıkhanenin zemin katı da ahşap malzemeden imal edildi. Kayıkhane beyaz boyalı yapısıyla dikkat çekiyor. Kayıkhane restorasyonun ardından kültürel ve sosyal amaçlı...