04 / 05 / 2024

kocaeli real avm fiyat

kocaeli real avm fiyat

Geçtiğimiz dönemde satışa çıkarılan, Kocaeli'de bir dönemin en popüler AVM'lerinden olan Real ile Carrefour'a müşteri çıkmadı. 

O AVM'den akılalmaz kampanya! Hem iPhone 14 hem de 10 bin lira shoppara hediye! Resmen açıklandı, sakın kaçırmayın!

Kocaeli Esas 41 AVM hem iPhone 14 hem de 10 bin Lira değerinde shoppara kazanma fırsatı sunuyor. İşte Esas 41 Burda AVM iPhone kampanyası detayları...

Kocaeli'deki hayalet AVM'lere alıcı çıkmadı!

Geçtiğimiz dönemde satışa çıkarılan, Kocaeli'de bir dönemin en popüler AVM'lerinden olan Real ile Carrefour'a müşteri çıkmadı. 

Kocaeli, Bolu, Karabük ve Sakarya'da AVM'ler kapılarını yeniden açtı!

Koronavirüs (Kovid-19) salgını sebebiyle geçici süreyle kapatılan Kocaeli, Bolu, Karabük ve Sakarya'da bulunan AVM'ler bugün yeniden hizmete açıldı.

Kocaeli Darıcapark AVM'de yangın çıktı!

Kocaeli'de yer alan Darıcapark AVM'de yangın çıktı. İtfaiye ekipleri, yaklaşık 3,5 saat süren çalışmaların ardından yangını söndürdü... 

Kocaeli Real AVM'nin arsasında imar değişikliği mi yapılacak?

Not Gayrimenkul'ün satın aldığı Real AVM arsasında imar değişikliği yapılmak isteniyor. Eğer arsada imar değişikliğine gidilirse değeri 2.5 kat aratacak. 

Real’in mağazaları için mücadele!

Şirketler Real’in mağazaları için yarışıyorlar. Ümraniye Meydan AVM içindeki mağaza Migros'a, Adana M1'deki ise CarrefourSA'ya geçmiş. Asıl savaş Real'in en büyük cirosunu yaptığı Bilkent mağazası için yaşanmış

Türkiye’de AVM’lerin markalaşmaya etkisi ve perakendenin geleceği!

MÜSİAD Perakende Sektör Kurulu tarafından, MÜSİAD Kocaeli Şubesi ev sahipliğinde “Türkiye’de AVM’lerin Markalaşmaya Etkisi ve Perakendenin Geleceği” ana başlıklı Türkiye İstişare Toplantısı düzenlendi.

Real Merter tekstilcileri tek çatı altında topluyor!

Merter'de dağınık yerlerde bulunan tekstil toplantıcıları, Real Merter projesiyle tek çatı altında toplanıyor. AVM'nin içinde 155 mağaza bulunuyor.

Real Merter'de yaşam Nisan 2017'de başlıyor!

“Toptan Tekstil AVM” anlayışıyla tekstil dünyasının yeni cazibe merkezi olmaya aday Real Merter'de dairelerin 2017 yılının Nisan ayında teslim edilmesi planlanıyor..

Antalya Kozzy AVM'nin ÇED raporu Bakanlık'a sunuldu!

Antalya kent merkezinde bulunan ve geçtiğimiz Eylül ayında kapatılarak yıkımına başlanan Real AVM'nin yerine yapılacak yeni AVM'nin ismi belli oldu. KOZZY AVM'nin proje sahibi Kuzguncuk firması ise bakanlık talebi ile projenin ÇED raporunu Çevre ve Şehircilik Bakanlığı'na sundu.

Antalya Real AVM'de yıkım çalışmaları başladı!

ANTALYA'nın büyük alışveriş merkezlerinden biri olan Real AVM'de yıkım çalışmaları başladı.

Antalya Real'in yerine Kozzy AVM yapılacak!

Kuzguncuk Gayrimenkul Yatırım inşaat Turizm Sanayi ve Ticaret A.Ş. (Kuzguncuk Gayrimenkul) tarafından Muratpaşa Mahallesi sınırları içerisinde Real AVM'nin yerine Antalya Kozzy Alışveriş Merkezi'ni yapacak.

Real Merter'de 0 peşinatlı kampanya!

155 mağazalık “Toptan Tekstil AVM” alanının yanında, 1+1, 2+1 ve 3+1 seçenekleri ile 248 dairenin de yer aldığı Real Merter'de peşinatsız ödemeler yapılıyor..

kocaeli real avm fiyat Haberi

kocaeli real avm fiyat

İzmit’in göbeğinde yıllardır boş duran ve bu sebeple sahibinden'de satışa çıkarılan Carrefour AVM ve Real AVM'ye müşteri çıkmadı.

Geçtiğimiz dönemde satışa çıkarılan, Kocaeli'de bir dönemin en popüler AVM'lerinden olan Real ile Carrefour'a müşteri çıkmadı. 

SATIŞA ÇIKMIŞTI  

Kocaeli Denge'de yer alan habere göre; bilindiği üzere Real AVM arsası, rant iddialarıyla gündeme gelmiş ve geçtiğimiz yıl oldukça gündemde konuşulmuştu. bir hayli gündem olmuştu. 

İzmit’in ilk alışveriş merkezlerinden olan Carrefour, ise 2017'de kepenk indirmişti. 2000'de Kocaelililere hizmete açılan Carrefour’un satılacağı konuşuluyordu. Merkezi İş Alanı içerisinde bulunan 10 kata kadar inşaat izni gibi daha pek çok imkanı bulunan CarrefourSA arazisiyle beraber satışa sunulmuştu.

AVM'LER VAKIFBANK'A KALDI  

Araziyi daha önce Not Gayrimenkul şirketi almıştı. Haldız ailesinin ortak olduğu şirket daha önce de Real AVM’nin arazisini almış, Kocaeli Büyükşehir...