30 / 04 / 2024

Kocaeli sağlık hastane

Kocaeli sağlık hastane

Türkiye’nin en büyük hastane zinciri Medical Park, Kocaeli’de yeni bir markayla hizmet vermeye hazırlanıyor. VM Medical Park Kocaeli Hastanesi, yüksek standartlarıyla Kocaeli’deki sağlık çıtasını da yükseltmeyi hedefliyor.

İŞKUR açıkladı! Hastane ve sağlık kurumlarına kadın erkek personel alınacak...

Hastane personel alımlarına hakkında yapılan açıklama kapsamında, aktarılan son habere göre İŞKUR üzerinden hastane personeli alımı başladığı açıklandı. Buna göre, hastane ve sağlık kurumlarına 18-57 yaş arası kadın erkek personel alımı gerçekleştirilecek. İşte detaylar...

Sağlık Bakanlığı o ildeki Şehir Hastanesi için bir ihale daha düzenledi! Planlanın 5 katına mal olacak!

Sağlık Bakanlığı Aydın Şehir Hastanesi’ni tamamlamak için bir ihale düzenledi. Hastane planlananın yaklaşık beş katına mal oldu.

Hastane yapımı için hazineye devredilen arazi, sağlık turizm tesis alanı vasfı ile 776 milyon 678 bin TL'ye satılacak!

Alanya eski Belediye Başkanı Hasan Sipahioğlu döneminde hastane yapımı için hazineye devredilen 110 bin 954 metrekarelik arazi, sağlık turizm tesis alanı vasfı ile satışa çıkarıldı. Arsanın muhammen bedeli ise 776 milyon 678 bin 770 Türk Lirası olarak belirlendi.

Kocaeli Sağlık ve Teknoloji Üniversitesi öğretim elemanı alıyor! Son başvuru tarihi 23 Ocak 2023!

Kocaeli Sağlık ve Teknoloji Üniversitesi öğretim elemanı alıyor. İlana son başvuru tarihi ise 23 Ocak 2023! İşte detaylar…

Zeray İnşaat'tan Kocaeli Sağlık Kent Konutları ihalesi açıklaması!

Zeray İnşaat  ‘’Kocaeli Kartepe Sağlık Kent Konutları ihalesi’’ sürecinde yaşananlar hakkında bir açıklama yaptı. İşte Zeray İnşaat'ın o açıklaması...

Kartepe'deki Sağlık Kent projesi iptal edildi!

Kocaeli Büyükşehir Belediyesi, pandemi döneminde Kartepe'de sağlıkçılar için inşa etmeyi taahhüt ettiği 502 konutluk sağlık kent projesinin ihalesini iptal etti.

Kocaeli SağlıkKent Konutları'nın ihalesi yapıldı!

Kocaeli'de sağlık çalışanları için yapılan SağlıkKent Konutları için ihale yapıldı. İhalede en yüksek 200 milyon TL'lik teklif verildi. 

Kocaeli Sağlıkkent kura çekilişi yarın!

Kocaeli Büyükşehir Belediyesi, tarafından hayata geçirilen Sağlıkkent konutları kurası için geri sayım başladı. Sağlık çalışanlarına yönelik inşa edilen projenin kurası yarın çekilecek.

Kocaeli Sağlıkkent kura çekilişi 27 Ekim'de!

Kocaeli Büyükşehir Belediyesi, tarafından hayata geçirilen Sağlıkkent konutlar için kura tarihi belli oldu. Sağlık çalışanları için hayata geçirilen projenin kurası 27 Ekim'de gerçekleşecek. 

Acıbadem Sağlık Grubu, Sırbistan’da hastane alıyor!

Acıbadem Sağlık Hizmetleri, iştiraki Acıbadem City Clinic BV (ACC BV) aracılığıyla Sırbistan’ın önde gelen özel sağlık sunucuları arasında yer alan Bel Medic Grup’u satın alıyor...

Kocaeli Büyükşehir Belediyesi'nden Başiskele'ye sağlık tesisi!

Kocaeli Büyükşehir Belediyesi, Başiskele Yeniköy’de termal suyun bulunduğu bölgeye sağlık turizmi için tesis inşa edecek. 

Fahrettin Koca: Son 18 yılda 3 bin 605 sağlık tesisini tamamladık!

Sağlık Bakanı Koca, Bakanlığının 2021 yılı bütçesi üzerindeki görüşmelerde yaptığı konuşmada, "Son 18 yılda 3 bin 605 sağlık tesisini tamamladık. Bu tesislerin 678'i hastane, 386'sı ek bina ve 102'si ağız ve diş sağlığı merkezidir" ifadelerini kullandı.

Kocaeli Üniversitesi Sağlık Tesisleri ve Araştırma Merkezleri açıldı!

Kocaeli Üniversitesinin Umuttepe Yerleşkesi'ndeki Sağlık Tesisleri ve Araştırma Merkezleri açıldı.

Kocaeli sağlık hastane Haberi

Kocaeli sağlık hastane

Türkiye’nin en büyük hastane zinciri Medical Park, Kocaeli’de yeni bir markayla hizmet vermeye hazırlanıyor


Ağustos ayında VM Medical Park markasıyla faaliyete geçecek olan hastane; kişiye özel, ileri tanı ve tedavi yöntemleriyle bölgede fark yaratmanın iddiasını taşıyor. Symbol Alışveriş ve Yaşam Merkezi’nde bulunan VM Medical Park Kocaeli Hastanesi, ağustos ayı itibariyle hasta kabulüne başlamaya hazırlanıyor.


242 YATAK KAPASİTELİ HASTANE

48 bin metrekare kapalı alanda, 242 yatak kapasitesi, 10 ameliyathane ve 101 poliklinik ile hizmet verecek olan VM Medical Park Kocaeli Hastanesi, değişen yaşam şekline adapte olan hastanecilik anlayışını Kocaeli’ye taşıyacak. Dünya ile aynı anda uygulanan tüm teşhis ve tedavi yöntemlerini, yenilikçi tıp teknolojilerini ve en iyi hekim kadrosunu çağdaş bir hastane ortamında bir araya getirecek.


SAĞLIKTA DÜNYA STANDARTLARI

VM Medical Park Kocaeli Hastanesi’nin hasta odaklı...