03 / 05 / 2024

Kocaeli Salim Dervişoğlu Caddesi

Kocaeli Salim Dervişoğlu Caddesi

Kocaeli Büyükşehir Belediyesi Ulaşım Dairesi Başkanlığı, sahil yolu olarak da bilinen Salim Dervişoğlu Caddesi’nde genişletme çalışması yapacak.

Kocaeli Salim Dervişoğlu Caddesi, Kartepe'ye kadar duble yol olacak!

Kocaeli Büyükşehir Belediye Başkanı İbrahim Karaosmanoğlu, Kartepeli muhtarlarla bir araya gelerek, “Salim Dervişoğlu Caddesi Kartepe’ye kadar duble yol olacak” dedi.

Emlakçılar Odası Başkanı Hacıoğlu'ndan ev sahibi kiracı kavgaları için flaş açıklama! Her şeyin suçlusu yüzde 25 sınırı!

Kocaeli Emlakçılar Odası Başkanı Alpay Hacıoğlu ev sahibi kiracı kavgaları ile ilgili flaş bir açıklama yaptı. Hacıoğlu yaptığı açıklamada her şeyin suçlusunun yüzde 25 sınırı olduğunu söyledi.

Dervişoğlu Selis Yapı Taahhüt Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Dervişoğlu Selis Yapı Taahhüt Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Kadıköy’de 50 bin TL sermaye bedeli ile İslam Öztürk ve Selim Öztürk tarafından kuruldu.

Radiye Sezer Katırcıoğlu'ndan Lütfü Türkkan'a arazi sorusu!

AK Parti Kocaeli Milletvekili Radiye Sezer Katırcıoğlu, İYİ Parti Grup Başkanvekili Lütfü Türkkan'a, sahibi olduğu yağ fabrikası ve çiftliğinin devlet arazisi üzerinde olup olmadığı sorusunu sordu...

Alpay Hacıoğlu: Emlak sektörü 2020’den umutlu!

Kocaeli Emlakçılar Odası Başkanı Alpay Hacıoğlu son dönemde sıfır konut satışlarının canlandığını, 2020’den de umutlu olduklarını söyledi.

Alpay Hacıoğlu: Emlak piyasası 2020 hareketlenecek!

Kocaeli Emlakçılar Odası Başkanı Alpay Hacıoğlu, emlak piyasasının 2020 yılında hareketleneceğini söyledi.

Dervişoğlu Group İnşaat Taahhüt Sanayi Ve Ticaret Anonim Şirketi kuruldu!

Dervişoğlu Group İnşaat Taahhüt Sanayi Ve Ticaret Anonim Şirketi Fehmi Öztürk, Samet Öztürk ve Mehmet Öztürk ortaklığında 200 bin TL sermaye ile bugün kuruldu.

Kocaeli Muhsin Yazıcıoğlu Köprüsü açıldı!

Yatırımlarına hız kesmeden devam eden Kocaeli Büyükşehir Belediyesi Kocaeli Tıp Merkezi mevkiinde hayata geçirdiği Muhsin Yazıcıoğlu Köprüsü'nü hizmete açtı.

Çayırova Muhsin Yazıcıoğlu Caddesi genişliyor!

Kocaeli Büyükşehir Belediyesi Ulaşım Dairesi Başkanlığı, Çayırova Şekerpınar’da yer alan Muhsin Yazıcıoğlu Caddesi’ni genişletme çalışmaları kapsamında 2x2 duble yol haline getiriyor.

Kocaeli Salim Dervişoğlu Caddesi duble yol oluyor!

Kocaeli Büyükşehir Belediyesi Ulaşım Dairesi Başkanlığı, sahil yolu olarak da bilinen Salim Dervişoğlu Caddesi’nde genişletme çalışması yapacak.

Kocaeli Muhsin Yazıcıoğlu Caddesi genişletiliyor!

Kocaeli Büyükşehir Belediyesi Ulaşım Dairesi Başkanlığı tarafından yapımı gerçekleştirilen Çayırova Şekerpınar Bağlantı yolu ile yeni yapılan OSB otoyol kavşağı arasında kalan Muhsin Yazıcıoğlu adresinde yol genişletme çalışmaları son hızıyla devam ediyor.

Kocaeli Muhsin Yazıcıoğlu Caddesi duble yol haline geliyor!

Kocaeli Büyükşehir Belediyesi, Çayırova Şekerpınar’da yer alan Muhsin Yazıcıoğlu Caddesi’nde yol genişletme çalışmaları yapıyor.

Kocaeli'deki Muhsin Yazıcıoğlu Caddesi duble yol olacak!

Kocaeli Büyükşehir Belediyesi Ulaşım Dairesi Başkanlığı’na bağlı ekipler, Çayırova’da önemli bir trafik yükünü taşıyan Muhsin Yazıcıoğlu Caddesi’ni 2x2 duble yol haline getirmek için çalışıyor.

Kocaeli Muhsin Yazıcıoğlu caddesi yenilenecek!

Kocaeli Büyükşehir Belediyesi Ulaşım Dairesi Başkanlığı Yol Bakım, Onarım ve Yapım Şube Müdürlüğü tarafından Çayırova Muhsin Yazıcıoğlu Caddesi’nde yapılacak olan yol için ihale gerçekleştirildi.

Kocaeli Salim Dervişoğlu Caddesi Haberi

Kocaeli Salim Dervişoğlu Caddesi


Kocaeli Büyükşehir Belediyesi Ulaşım Dairesi Başkanlığı, sahil yolu olarak da bilinen Salim Dervişoğlu Caddesi’nde genişletme çalışması yapacak. Duble yol olarak hayata geçirilecek projeyle Toptancılar Sitesi ve Çuhane Caddesi arasındaki bölüm 2x2 şerit olarak hizmet verecek. Böylece Salim Dervişoğlu Caddesi, D-100 Karayolu’na alternatif ulaşım güzergahı oluşturacak.



4 BİN 950 METRE DUBLE YOL


Salim Dervişoğlu Caddesi’nin Toptancılar Sitesi ve Çuhane Caddesi arasındaki bölümü yapılacak çalışmayla duble yol olacak. Yolun 4 bin 950 metrelik bölümü Toptancılar Sitesi-İlk Adım Köprüsü arasında 17 metre, İlk Adım Köprüsü’nden Çuhane Caddesi’ne kadar olan kısımda ise 20 metre genişliğinde olacak. Orta refüj aydınlatmalı olacak yeni duble yol üzerinde iki adet de köprü yapılacak.



Kocaeli Büyükşehir...