06 / 05 / 2024

Kocaeli Sarımeşe yeni imar yolları

Kocaeli Sarımeşe yeni imar yolları

Kocaeli Büyükşehir Belediyesi yatırımlarına devam ediyor. Kartepe genelinde uygulama imar planlarının tamamlanması yönünde çalışmalar hız kazanırken tamamlanan bölgelerde ise planlar çerçevesinde yeni imar yollan da açılıyor.

Konut fiyatlarının artış ivmesi normalleşme eğilimi gösteriyor!

Habertürk yazarı Abdurrahman Yıldırım bugünkü yazısında Ocak'ta yüzde 2.3 ve son bir senede yüzde 68 artan konut fiyatlarının artış ivmesi normalleşme eğilimi gösterdiğini belirtti. İşte Abdurrahman Yıldırım'ın o yazısı...

Meşe Grup Hafriyat İnşaat Taşımacılık Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Meşe Grup Hafriyat İnşaat Taşımacılık Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Kağıthane'de 500 bin TL sermaye bedeli ile Eyüp Meşe tarafından kuruldu.

Sarıyer'e yeni otel geliyor! 58 oda ve 45 ofis kapasiteli!

İstanbul Sarıyer'de yeni otel inşa edilecek. 58 odalı otel ve 45 ofis kapasiteli proje 178 milyon 997 bin 758 TL'ye mal olacak.

Sarıyer-Kilyos Tüneli'nin 2026'da bitmesi hedefleniyor! 'Sarıyer’e ulaşım süresi 35 dakikadan 5 dakikaya inecek'

Ulaştırma ve Altyapı Bakanı Uraloğlu, Sarıyer-Kilyos Tüneli'nin tamamlanmasıyla birlikte şehir içi imar yolları baypas edileceğini ve Sarıyer'e ulaşım süresinin 5 dakikaya kadar ineceğini söyledi. Tünelin 2026 yılında hizmete açılacağını belirtti.

Meşe 49 İnşaat Yazılım Gıda Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Meşe 49 İnşaat Yazılım Gıda Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Ümraniye'de 1 milyon TL sermaye bedeli ile Umut Alper Meşe tarafından kuruldu.

Buğday fiyatlarından sonra ekmek fiyatları da yükselecek mi? Ekmeğe yeni zam gelecek mi?

Ekmeğe yeni zam gelecek mi? Buğday fiyatlarından sonra ekmeğe de zam gelecek mi? İşte detaylar!

Aile Bakanlığı 1250 TL'lik desteğe yeni zam yapacak mı? Okkalı zam ne zaman geliyor? Şubat Aile Destek ödemesinde şok!

Aile Destek Programı ödemelerine zam yapılıp yapılmayacağı merak ediliyor. Aile Bakanlığı 1250 TL'lik desteğe yeni zam yapacak mı? Okkalı zam ne zaman geliyor? Şubat Aile Destek ödemesinde şok!

Çinli marka 2023'e hızlı girdi! İşte merakla beklenen yeni telefon modeli

Fiyat performans ürünleri ile de meşhur olan Realme, Realme 10 4G modelinin ilanını yaparak 2023'e yeni bir cihazla giriyor. Realme hayranı iseniz bu haber sizin için İşte özellikleri...

DS 4'e yeni yılın ilk ayında 1.800 TL zam geldi! İşte DS 4 7 Ocak 2023 fiyat listesi!

DS 4'e yeni yılın ilk ayında 1.800 TL zam geldi. Peki DS 4'ün Ocak 2023 fiyatları ne kadar oldu? İşte DS 4 7 Ocak 2023 fiyat listesi...

Kartepe Belediyesi 3 gayrimenkul satacak! Yatırımcılar dikkat!

Kocaeli İli Kartepe Belediye Başkanlığı, Kocaeli Kartepe Sarımeşe, Arslanbey ve Derbent mahallelerinde yer alan üç adet gayrimenkulü satışa çıkardı. 

Kartepe Belediyesi turizm, konut ve ticaret imarlı 4 arsa satacak!

Kocaeli İli Kartepe Belediye Başkanlığı, Kocaeli Derbent, Arslanbey ve Sarımeşe'de yer alan 4 adet arsa için satış ihalesi düzenliyor. Arsaların satış fiyatları 2 milyon 955 bin TL'den başlıyor. 

O ilde 4 adet arsa satılıyor! Arsa almak isteyenlere büyük fırsat! 

Kocaeli ili Kartepe Belediye Başkanlığı, Kocaeli ili, Kartepe ilçesi, Derbent, Aslanbey ve Sarımeşe Mahallelerinde yer alan 4 adet arsayı satıyor. İşte ayrıntılar ve fiyatlar...

TOKİ'den Kocaeli'ye 651 konutluk yeni proje geliyor! 

Dar ve orta gelirli aileleri düşük taksitler ve düşük peşinatlarla ev sahibi yapmaya devam eden Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanlığı Toplu Konut İdaresi Başkanlığı yeni projeler için start verdi. TOKİ yeni projeleri kapsamında Kocaeli Dilovası'nda da yeni konutlar inşa edecek.

Kocaeli Sarımeşe yeni imar yolları Haberi

Kocaeli Sarımeşe yeni imar yolları


Kartepe Belediyesi Fen İşleri Müdürlüğü'ne bağlı ekipler Sarımeşe Mahallesinde yeni imar yollarını açarak halkın kullanımına sunmak için çalışmalarını yoğunlaştırdı Kartepe genelinde uygulama imar planlarının tamamlanması yönünde çalışmalar hız kazanırken tamamlanan bölgelerde ise planlar çerçevesinde yeni imar yollan da açılıyor. Bu kapsamda çalışma yapan Kartepe Belediyesi Fen işleri Müdürlüğü ne bağlı ekipler Sarımeşe Mahallesinde imar uygulaması başlatılan yollan loder ve eskavatör yardımıyla açmaya başladı. Ekipler yollara malzeme sererek ve greyderler eşliğinde düzleştirerek imar yollarını kullanıma alacaklar. 


ÇALIŞMALARIMIZ ARALIKSIZ SÜRECEK 

Kartepe Belediyesi Fen İşleri Müdürlüğüne bağlı ekipler Kütük Sokağı 150 metre uzunluğunda 12 metre genişliğinde ve Fedakar Sokağı 70 metre uzunluğunda 15 metre genişliğinde yeni imar yollarını açarak ilçe içindeki ulaşıma da yeni bir soluk getirmeyi hedefliyor. Gelişen ve değişen Kartepe'de yeni imar...