15 / 05 / 2024

kocaeli satılık otopark

kocaeli satılık otopark

Kocaeli İzmit'te bulunan parkomatlı açık otopark 1 Mart 2013 tarihinde gerçekleştirilecek ihalede satışa çıkacak

Kocaeli'de son satılık konut fiyatları yüzde 23.12 arttı!

Osman Gazi Köprüsü sonrası İstanbul’a ulaşımı kolaylaşan Kocaeli'de son satılık konut fiyatları yüzde 23.12 arttı...

Kocaeli'deki 310 araçlık otoparkın inşaatı tamamlanıyor!

Kocaeli Büyükşehir Belediyesi tarafından Kocaeli Devlet Hastanesi yanında inşa edilen 310 araçlık otopark projesinde sona yaklaşılıyor.

Sivas İl Özel İdaresi'nden 7.5 milyon TL'ye satılık otopark!

Sivas İl Özel İdaresi İl Encümeni Başkanlığı tarafından üç ayrı bağımsız bölümden oluşan Otopark vasıflı taşınmaz mallar bir bütün olarak ihale ile satılıyor...

Kocaeli Büyükşehir'in hedefi 5 yılda 40 bin araçlık otopark!

Kocaeli Büyükşehir Belediyesi her yıl ortalama 11 bin aracın Kocaeli’deki trafiğe dâhil olmasıyla birlikte harekete geçti. Büyükşehirin hedefi 5 yılda 40 bin araçlık otopark...

Kocaeli Umuttepe’ye 250 araçlık otopark!

Kocaeli Büyükşehir Belediyesi Ulaşım Daire Başkanlığı, Kocaeli Üniversitesi (KOÜ) Tıp Fakültesi Umuttepe Hastanesi için 250 araçlık otopark inşa etti.

Kiptaş Çatalca satılık!

Kiptaş Çatalca satılık daire teslimlerinin 24 ayda yapılması planlanıyor. İçerisinde okul, otopark ve caminin de yer alacağı proje 2 bin 138 adet konuttan meydana geliyor.

Kocaeli Gündoğdu TOKİ Konutları satılık daire!

Kocaeli Gündoğdu TOKİ Konutları satılık daire alanı 120,18 metrekare olarak tasarlandı. Başvuruların 30 Eylül 2015 tarihinde sona ereceği projede aylık taksitler 922,66 TL'den başlıyor.

Emlak Konut Körfezkent 4. Etap 2. Kısım satılık!

Emlak Konut Körfezkent 4. Etap 2. Kısım satılık daire tipleri arasında 2+1'den 4+1'e kadar farklı seçenekler yer alıyor. Proje Kocaeli Körfezkent'te inşa ediliyor.

Körfezkent 4. Etap 2. Kısım Emlak Konut satılık!

Körfezkent 4. Etap 2. Kısım Emlak Konut satılık daire seçenekleri arasında 2+1, 3+1 ve 4+1'ler yer alıyor. Satışa sunulan proje Kocaeli Körfezkent'te hayata geçiriliyor.

TOKİ Çayırova projesi satılık daireler!

Toki Çayırova projesi satılık daireler kuralı satış yöntemi ile satışa sunuluyor. Kocaeli Çayırova Alt Gelir Grubu Konut Projesi kapsamında 157 adet konut satışa çıkıyor.

Çayırova TOKİ Konutları satılık daire!

TOKİ Kocaeli Çayırova TOKİ Konutlar'nda 88 adet konut satışa sunuluyor. Çayırova TOKİ Konutları satılık daire fiyatları 186 bin 475 TL'den başlıyor ve 217 bin 515 TL'ye kadar çıkıyor.

Ataşehir Loft Up satılık!

Ataşehir Loft Up satılık daire alanları 140 metrekareden başlangıç gösteriyor. Otopark + zemin + 10 kat + teras şeklinde dizayn edilen proje Tatar Yapı imzası ile hayata geçiriliyor.

Emaar Toskana Orizzonte satılık ev!

100 araçlık otoparkı bulunan proje Tüyap metrobüs durağına 6.8 kilometre uzaklıkta bulunuyor. Emaar Toskana Orizzonte satılık ev tipleri 3 oda ile 7 oda arasında değişiklik gösteriyor.

kocaeli satılık otopark Haberi

kocaeli satılık otopark

İzmit'te bulunan parkomatlı açık otopark 1 Mart 2013 tarihinde gerçekleştirilecek ihalede kiralanacak. Gayrimenkulün muhammen bedeli 1 milyon 100 bin lira, geçici teminat bedeli ise 35 bin 500 lira olarak belirlendi.


İlanı detaylı görüntülemek için