03 / 05 / 2024

Kocaeli Şehit Er Mücahit Okur Spor Salonu

Kocaeli Şehit Er Mücahit Okur Spor Salonu

Kocaeli Büyükşehir Belediyesi tarafından hayata geçirilen Şehit Er Mücahit Okur Spor Salonu'nun inşaatı tamamlanıyor.

Bakan Özhaseki açıkladı: İsterlerse rezerv alanda, isterlerse yaşadıkları mahallede şehit ailemizin evi hazır!

Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanı Mehmet Özhaseki,  şehit olan askerlerden Kahramanmaraşlı Piyade Er Müslüm Özdemir’in ailesi için isterlerse rezerv alanda, isterlerse yaşadıkları mahallede ev verileceğini açıkladı. İşte detaylar...

Kocaeli Derince Millet Bahçesi inşaatında son durum ne? 

Kocaeli'nin Derince ilçesinde İsmetpaşa Stadı'nın yerine yapılan millet bahçesinde çalışmalar devam ediyor. Çalışmalar hakkında bilgi veren Derince Belediye Başkanı Zeki Aygün, “Derince Millet Bahçesi, Derince’ye değer katacak” açıklamasında bulundu. 

TOKİ Kocaeli İzmit 535 konut ihalesi yarın!

Kocaeli İli İzmit İlçesi Sekbanlı-Sepetçi Proje Alanı 1. Bölge 535 Konut + 1 er Adet Ticaret Merkezi ve Cami İnşaatı ile Altyapı ve Çevre Düzenlemesi İşi ihalesi yarın saat 14:30'da yapılacak.

TOKİ Kocaeli 747 konut ihalesi yarın!

Kocaeli İli İzmit İlçesi Sekbanlı-Sepetçi Proje Alanı 2. Bölge 747 Konut + 1 er Adet Ticaret Merkezi ve Cami İnşaatı ile Altyapı ve Çevre Düzenlemesi İşi ihalesi yarın saat 14:00'te yapılacak.

Kocaeli Şehit Öğretmen Şenay Aybüke Yalçın Kadın ve Çocuk Spor Merkezi açıldı!

Kocaeli Darıca'da PKK tarafından şehit edilen, Şehit Öğretmen Şenay Aybüke Yalçın'ın adını taşıdığı kadın ve çocuk spor merkezi açıldı. 

Şehit Er Salih Altuntaş’ın ailesine ev sözü tutuldu!

Devlet tarafından aziz şehitlerin ailelerine sahip çıkıldı. Şehit Er Salih Altuntaş’ın Ordu’da bulunan derme çatma baba ocağı yenilenip aileye teslimlerini gerçekleştirdi.

Ordu'da şehit evi yeniden inşa edildi!

Ordu'nun Aybastı ilçesinde yaşayan Şehit Piyade Sözleşmeli Er Salih Altuntaş'ın ailesinin evi yeniden inşa edildi!

Şehit babasının harabe evini valilik sıfırdan yapacak!

Geçtiğimiz yıl şehit olan jandarma er Salih Altuntaş'ın Ordu'nun Aybastı ilçesinde bulunan harabe halindeki baba evini gündeme getiren SÖZCÜ'nün haberi, ses getirdi. Süleyman Soylu, şehir babasını arayarak, "Evinizi sıfırdan yaptıracağız tamirat değil yeni baştan yapılacak" dedi...

Kocaeli Çerçili Köy Konağı'nın inşaatı tamamlandı!

Yatırımlarına hız kesmeden devam eden Kocaeli Büyükşehir Belediyesi Kandıra İlçesi Çerçili Mahallesi’ndeki eski köy okulunu konağa dönüştürdü.

Kocaeli Darıca'da toprak kayması nedeniyle 2 bina tahliye edildi! 

Kocaeli Darıca'da, bir inşaatın temel kazısı sırasında toprak kayması meydana geldi. İnşaat temelinin olduğu alanın çevresindeki 3’er katlı 2 bina tahliye edildi...

Kocaeli'nin bir yıllık emlak raporu!

Merkez Bankası'nın 25 Temmuz'da politika faizinde yaptığı indirim ve diğer bankaların gerçekleştirdiği faiz indirimi sonrasında Kocaeli'de emlak piyasası hareketlendi. İşte Kocaeli'nin bir yıllık emlak raporu...

TOKİ Kocaeli 24 derslikli kız meslek lisesi ihalesi yarın!

Kocaeli İli Dilovası İlçesi Çerkeşli Mevkii 1'er Adet 24 Derslikli Kız Meslek Lisesi ve Anaokulu İnşaatları ile Altyapı ve Çevre Düzenlemesi İşi ihalesi yarın gerçekleşirilecek.

TOKİ'den Kocaeli Dilovası'na 24 derslikli kız meslek lisesi!

Kocaeli İli Dilovası İlçesi Çerkeşli Mevkii 1'er Adet 24 Derslikli Kız Meslek Lisesi ve Anaokulu İnşaatları ile Altyapı ve Çevre Düzenlemesi İşi ihalesi 8 Ağustos'ta yapılacak.

Kocaeli Şehit Er Mücahit Okur Spor Salonu Haberi

Kocaeli Şehit Er Mücahit Okur Spor Salonu

Kocaeli Büyükşehir Belediyesi'nin Çayırova Anadolu İmam Hatip Lisesi için hayata geçirdiği Şehit Er Mücahit Okur Spor Salonu’nu tamamlanıyor. Fen İşleri Daire Başkanlığı tarafından yürütülen proje kapsamında saha, tribün, wc ve soyunma odalarında çalışmalar tamamlandı. Proje tamamlandığında sportif aktivitelerini düzenleyebilmeleri için öğrencilerin hizmetine girecek.
 

Öğrencilerin spor tesisi ihtiyaçlarını karşılamak amacıyla inşa edilen spor salonları çocukların yeteneklerini ortaya koyacakları mekanlar olacak. 

 

220 KİŞİLİK TRİBÜN

Salonun zemin katında 28x15 metre alana sahip basketbol sahası, bu saha ile ortak kullanımlı 9x18 metre alana sahip voleybol sahası yer alacak. Spor salonunda 220 kişilik tribün antrenör odası, soyunma odaları, duşlar ve tuvaletler ve büfe bulunacak. Bin 100 metrekare alan üzerine hayata geçirilen spor salonu bin 600 metrekare kapalı alana sahip.


Kocaeli Büyükşehir...