02 / 05 / 2024

Kocaeli Spor tesislerinde son durum

Kocaeli Spor tesislerinde son durum

Mavi Kocaeli Gazetesi köşe yazarı Galip Ataman bugün ki köşe yazısında Kev'i Anayasa Mahkemesi Yargılayacak başlığını ele alıyor. İşte Galip Ataman'ın bugün ki köşe yazısı;

Kocaeli Körfez'deki spor kompleksi projesinin akıbeti TBMM'de!

Kocaeli'nin Körfez ilçesi Çamlıtepe Mahallesindeki spor kompleksi projesinin akıbeti meclis gündemine taşındı. İYİ Parti'li Türkkan, konuyla ilgili soru önergesi hazırladı...

Darıca, modern spor tesisi için gün sayıyor!

Kocaeli Darıca ilçesine bir spor tesisi daha kazandırılıyor. Bağlarbaşı Mahallesi’nde inşa edilen spor tesisi özgün mimarisiyle göz dolduruyor. 

Kocaeli Şehit Öğretmen Şenay Aybüke Yalçın Kadın ve Çocuk Spor Merkezi açıldı!

Kocaeli Darıca'da PKK tarafından şehit edilen, Şehit Öğretmen Şenay Aybüke Yalçın'ın adını taşıdığı kadın ve çocuk spor merkezi açıldı. 

Kocaeli Yukarı Hereke’ye gençlik merkezi inşa ediliyor!

Yatırımlarına hız kesmeden devam eden Kocaeli Büyükşehir Belediyesi Gençlik ve Spor Hizmetleri Dairesi Başkanlığı, Gençlik Merkezleri kervanına, Yukarı Hereke Gençlik Merkezi’ni ekliyor.

Muharrem Kasapoğlu İstanbul'da yapımı süren tesisleri inceledi!

Gençlik ve Spor Bakanı Mehmet Muharrem Kasapoğlu, Bakırköy Ataköy Uluslararası Gençlik Merkezi, Cevizlibağ'daki 750 kişilik öğrenci yurdu ve Ümraniye'deki spor tesislerinde incelemeler yaptı.

Darıca’daki dev spor salonunun inşaatı tamamlanıyor!

Yatırımlarına son sürat devam eden Kocaeli Büyükşehir Belediyesi, Darıca'daki dev spor salonunun inşaatını tamamlıyor.

Kocaeli Kartepe İHL Spor Salonu’nun inşaatı tamamlanıyor!

Kocaeli Büyükşehir Belediyesi’nin inşa ettiği Kartepe Anadolu İmam Hatip Lisesi Kapalı Spor Salonu inşaatının dış cephesi tamamlandı

Darıca’ya 1800 kişilik spor salonu inşa ediliyor!

Darıca’da yapımı süren 1800 kişilik spor salonunda incelemelerde bulunan Başkan Büyükakın, “Ben Kocaeli gençliğine güveniyorum ve inanıyorum. Koronavirüs sonrası gençlerimizle buluşmaya kaldığımız yerden daha güçlü bir şekilde devam edeceğiz” diye konuştu.

Kocaeli Orhangazi Spor Salonu’nda son viraja girildi!

Yatırımlarına hız kesmeden devam eden Kocaeli Büyükşehir Belediye Başkanlığı Orhangazi Spor Salonu’nda son viraja girdi.

Kocaeli'deki Orhangazi Spor Salonu’nun inşaatı tamamlanıyor!

Yatırımlarına son sürat devam eden Kocaeli Büyükşehir Belediyesi, Orhangazi Spor Salonu’nun inşaatını tamamlıyor.

Kocaeli Darıca Spor Salonu tamamlanıyor!

Kentteki yatırımlarına hız kesmeden devam eden Kocaeli Büyükşehir Belediyesi, Darıca'nın dev spor salonunu da tamamlıyor.

Kartepe Anadolu İmam Hatip Lisesi'ne modern spor salonu inşa edilecek!

Kocaeli'de çok sayıda spor salonu ve tesis hayata geçiren, Kocaeli Büyükşehir Belediyesi, Kartepe Anadolu İmam Hatip Lisesi spor salonu projesi için düğmeye bastı.

Kocaeli Orhangazi Spor Salonu’nun dış cephesi tamamlanıyor!

Çalışmalarına son sürat devam eden Kocaeli Büyükşehir Belediyesi, Orhangazi Spor Salonu’nun dış cephesini tamamlıyor.

Kocaeli Spor tesislerinde son durum Haberi

Kocaeli Spor tesislerinde son durum

Kocaeli kamuoyunun ve sporseverlerin "Kocaelispor Tesisleri" olarak bildiği "KEV Sefa Sirmen Tesisleri" ile ilgili o kadar çok yazı yazdım ki sayısını unuttum. Altında, İzmit Belediye Başkanı olarak Sefa Sirmen'in imzası bulunan ve "Spor Tesisi" yapmak koşuluyla 19.11.1992 tarih ve 6539 sayılı encümen kararıyla Kocaeli Eğitim ve Gençlik Vakfı (KEV)'e verilen arsa üzerine yapılan "Kocaelispor Tesisleri" bahane edilerek yapılan kavgaları yazmaktan sıkıldım. Bir zamanlar Kocaelispor üzerinden kazandıklarıyla "Kocaelispor Tesisleri"nin sefasını sürenlerin meteliğe muhtaç olunca yargıdan medet umanların oynadığı oyunlara tanık olmaktan bıktım. Kocaeli adını dünyaya duyuran, sporseverlere şampiyonluklar tattıran, Sefa Sirmen'e seçim kazandıran, 3. kümeye düşürülmesine seyirci kalınan "Kocaelispor" üzerinden siyaset yapılmasından rahatsız olmaya başladım. Temelini Süleyman Demirel'in başbakan iken attığı, açılışını Cumhurbaşkanı olarak yaptığı "Kocaelispor Tesisieri"ni yıllarca çiftlik gibi...