29 / 07 / 2024

Kocaeli surları içerisindeki konutlar

Kocaeli surları içerisindeki konutlar

Kocaeli Büyükşehir Belediyesi Nisan Ayı Meclis Toplantısı 'nda İzmit Orhan Mahallesi 'nde yer alan Nicomedia Surları gündeme gelecek.

Lüks otel Karaköy sahilini işgal etti! Vatandaşın yürüyeceği yere havuz yapıldı!

Galataport ve içerisindeki lüks otel sahili kapladı. Şehir plancısı Giritlioğlu, kıyıların yurttaşa kapatılmasını anayasaya aykırı olduğunu söyleyerek isyan etti.

TOKİ Kocaeli projesi için beklenen tarih geldi! Körfez'e tam 520 yeni konut müjdesi!

Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanlığı Toplu Konut İdaresi Başkanlığının Körfez projesi yarın ihaleye çıkacak. TOKİ'nin Kocaeli Körfez projesinde 520 konut yer alacak.

TOKİ Kocaeli Körfez projesinde son dakika! 564 konut için beklenen tarih geldi!

Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanlığı Toplu Konut İdaresi Başkanlığı'nın Kocaeli projesi için beklenen tarih geldi. TOKİ, projedeki 564 yeni konut için yarın ihaleye çıkacak.

TOKİ Kocaeli projesi için resmen son dakika müjdesi geldi! Tam 564 konutluk yeni proje geliyor!

Toplu Konut İdaresi Başkanlığının Kocaeli 2023 projesi için resmen son dakika müjdesi geldi. Verilen detaylara göre, Körfez ilçesine tam 564 konutluk yeni proje geliyor.

BinBin’den İstanbul Havalimanı’nda ücretsiz ulaşım desteği!

İGA İstanbul Havalimanı’nda hizmet veren Mikromobilite şirketi BinBin, kısıtlı bir süreyle terminal içerisindeki tüm cihazlarını ücretsiz kullanıma açtığını duyurdu.   

Bayraklı Şehir Hastanesi hasta kabulü için gün sayıyor!

İzmir'de inşasının ardından içerisindeki tıbbi cihazların kontrollerinin gerçekleştirildiği Bayraklı Şehir Hastanesi, hasta kabulü için gün sayıyor.

Memur ve emeklilere bir müjde daha! Milyonların beklediği tutar belli oldu

Kamu içerisindeki çalışanların merakla takip ettiği haberde son dakika gelişmesi! 700 bini aşkın çalışanın beklediği zam oranı nihayet belli oldu. İlk teklif arz edildi. Yaklaşık 3,5 milyon memur ile 2,5 milyon memur emeklisinin aylıklarına yapılacak zam seviyesi açıklandı.

TOKİ Kocaeli kura sonuçları 2023! TOKİ Kocaeli çekilişi ne zaman? TOKİ Kocaeli kura çekim tarihleri belli oldu mu?

TOKİ Kocaeli kura sonuçları gündemde yer alan konular arasındadır. Vatandaşlar, TOKİ Kocaeli kura tarihlerinin açıklanıp açıklanmadığını araştırıyor. İşte TOKİ Kocaeli kura sonuçlarına dair detaylar!

TOKİ Kocaeli projesi için tarih belli oldu! Tam 496 konutluk yeni projeyi sakın kaçırmayın!

Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanlığı Toplu Konut İdaresi Başkanlığı Kocaeli Körfez projesi için düğmeye bastı. Körfez TOKİ projesinin ihalesi 20 Aralık 2022 tarihinde yapılacak.

Kocaeli'de 24 taksitle 8 arsa ve 10 iş yeri satılıyor! KDV'den ve emlak vergisinden muaf!

Kocaeli Valiliği Çevre Şehircilik ve İklim Değişikliği İl Müdürlüğü, Kocaeli ili, İzmit, Kartepe, Gölcük, Körfez ve Kandıra ilçelerinde yer alan 8 adet arsa ile 10 adet işyerini satıyor. İŞte tüm merak edilenler...

TOKİ Kocaeli projesi için tarih belli oldu! O ilçeye tam tamına 534 ucuz konut müjdesi!

Yatırımlarına hız kesmeden devam eden Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanlığı Toplu Konut İdaresi Başkanlığı Kocaeli projesinin ihale tarihini de resmen duyurdu. İşte TOKİ Kocaeli projesi ile ilgili merak edilen detaylar...

TOKİ'den Kocaeli Dilovası'na 651 ucuz konut müjdesi! Sakın kaçırmayın!

Dar gelirli aileleri düşük taksitler ve düşük peşinatlarla ev sahibi yapmayı sürdüren Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanlığı Toplu Konut İdaresi Başkanlığı merakla beklenen Kocaeli projesi için düğmeye bastı. İşte detaylar...

TOKİ'den Kocaeli'nin o ilçesine 1.000'in üzerinde konut geliyor! Dev proje için düğmeye basıldı!

Dar gelirli aileler için yeni konutlar üretmeye devam eden Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanlığı, Kocaeli projesi için düğmeye bastı. Peki TOKİ Kocaeli projesi hangi ilçede inşa edilecek? İşte detaylar....

Kocaeli surları içerisindeki konutlar Haberi

Kocaeli surları içerisindeki konutlar

Belediye, Koruma Kurulu'nun 2014 yılı Şubat ayında aldığı "10'ar metre yakında yapılaşma olmamalı" kararını imar planlarına işleyecek. Karar planlara işlendikten sonra binalar yıkılacak.




Kocaeli Büyükşehir Belediyesi Nisan Ayı Meclis Toplantısı bugün gerçekleştirilecek. Leyla Atakan Kültür Merkezi'nde gerçekleştirilecek olan toplantıda 145 gündem maddesi görüşülecek. Dilovası ile Körfez Hereke'nin üst kısımları arasında bir arazide kurulmak istenen ve tartışmalara sebep olan Katı, Kimyasal ve Tehlikeli Atık Bertaraf tesisi de meclis toplantısında gündeme gelecek. Büyükşehir Belediyesi tarafından hazırlanan gündem maddesinde sadece "Yakma Tesisi" olarak adlandırılan yapı ile ilgili olarak uygulama projeleri ve ihale dokümanının hazırlanması amacı ile danışmanlık hizmeti alımı gerçekleştirilecek. Belediye meclisi ilgili komisyonun raporunu görüşerek karara bağlayacak. Konut sahiplerine tebligat Bilindiği üzere bir süre önce İzmit'in en eski mahallelerinden biri olan Orhan...